Jump to content

Ανθρωποι μονάχοι

paschalia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

"Απο ολες τις αποψεις πλην μιας, ηταν (για τα δεδομενα της Ιαπωνιας)ενας θλιβερα συνηθης θανατος, ενας μεσοκοπος ανδρας που πεθανε μονος ενοσω κοιμοταν στο διαμερισμα του, στο Τοκιο. Οταν η αστυνομια κληθηκε στο διαμερισμα, βρηκε ενα βιογραφικο που ειχε γραψει σε αναζητηση νεας εργασιας. Μονο ενα πραγμα τον διαχωριζει απο τους εκατονταδες ακομα μοναχικους θανατους που συμβαινουν καθε χρονο στην Ιαπωνια - το πτωμα του ανδρα ηταν ηλικιας 20 ετων. Βασικα, ηταν ενας σκελετος ντυμενος με βαμβακερες πιτζαμες. Η εφημεριδα στο πλαι του ειχε ημερομηνια 20 Φεβρουαριου 1984. Σε μια πολυβουη συνοικια της μεγαλυτερης πολης του κοσμου, ο ανδρας ειχε μεινει νεκρος και ανωνυμος περισσοτερα απο εικοσι χρονια. Και 8α ειχε παραμεινει και περισσοτερο αν δεν ειχε αποφασιστει η κατεδαφιση του ετοιμοροπου κτιριου.

Δεν τον αναζητησαν ποτε!

Η αστυνομια πιστευει πως ο ανδρας, ο οποιος εργαζοταν στην κατασκευαστικη εταιρια που ειχε κτισει τα διαμερισματα το 1973, μετακομισε σε ενα απο αυτα οταν η εταιρεια που τα διαχειριζοταν κηρυξε πτωχευση και το κτιριο εκκενωθηκε. Ηταν τοτε 57 ετων, χωρισμενος με παιδια. Ξαφνικα πριν απο 20 χρονια σταματησε να πηγαινει στη δουλεια του και να δινει σημεια ζωης. Κανεις ομως απο την οικογενεια του δεν ενημερωσε ποτε για την εξαφανιση του την αστυνομια."

-αρθρο, εφημεριδας ΤΑ ΝΕΑ, Παρασκευη 11 Ιουνιου 2004-

Συμβαινουν κι αυτα στον κοσμο μας εν ετη 2004... Καλο θα ειναι λοιπον να εχουμε παντα φιλους που αν (χτυπα ξυλο) βρεθουμε στη θεση του φουκαρα, να ξερουμε πως 8α μας αναζητησουν...

Πραγματικά ασχημο γεγονός! Ομως το τραγουδι γιατί λεει "Καλυτερα μονος μου, εγω και ο πόνος μου..." ???

Αρχική απάντηση από apostglen46

@saxon Θα κανουμε ερανο να σου παρουμε νεο PC γιατι το παλιο προφανος το κατέστρεψες LOL..

ΧΑΧΑΧΑ :D:laughing::D:laughing::D:laughing:

Πασχαλια, βρες μου εσυ σημερα καποιον που να θεωρειται "φιλος" με ολη τη σημασια της λεξης...

Συμφωνω με το τραγουδι του Γιαννη!

Πραγματικούς φίλους στη ζωή μας βρίσκουμε 1-2 (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις)

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά γνωστοί.. άλλοι συμπαθείς και άλλοι αντιπαθείς

Οι φίλοι δεν είναι για χόρταση αλλά δε πρέπει να υποτιμούμε αυτούς που είδη έχουμε

Κι όσο για τον στίχο του τραγουδιού τον υιοθετείτε γιατί ίσως δεν έχετε αισθανθεί ποτέ πραγματικά μόνοι

Αρχική απάντηση από kaynd

Πραγματικούς φίλους στη ζωή μας βρίσκουμε 1-2 (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις)

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά γνωστοί.. άλλοι συμπαθείς και άλλοι αντιπαθείς

Οι φίλοι δεν είναι για χόρταση αλλά δε πρέπει να υποτιμούμε αυτούς που είδη έχουμε

Κι όσο για τον στίχο του τραγουδιού τον υιοθετείτε γιατί ίσως δεν έχετε αισθανθεί ποτέ πραγματικά μόνοι

:T: :T: :T: :T:

Οσο για το τελευταιο...μην εισαι τοσο σιγουρος...

Ο τιτλος που εβαλα ειναι απο ενα παλιο τραγουδι της Μοσχολιου.

Βρηκα οτι ηταν το πλεον ταιριαστο.

Ισως θα επρεπε να το ακουσετε ολοι :)

Οσο για τις αποψεις μου ,δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον Καυνντ :T: -για αλλη μια φορα-,ο οποιος παρα την ηλικια του βρισκω οτι ειναι πολυ ωριμος :) :) (εισαι σιγουρα μονο 18?!)

kaynd ναι για ενα διαστημα(ουτε μηνα ομως..) δεν ξερω γιατι αλλα ενοιωθα σαν να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στο κοσμο...και πραγματι ειναι οτι χειροτερο...οι αλλοι μου ελεγαν να βγουμε εξω...κι εγω κολλημενος εκει...επρεπε να ξεκαθαρισω καποια πραγματα μεσα μου..

kaynd πως σε λενε? Παντως εισαι ωραιος ρε φιλε!

Λιγα, απλα και σωστα!

Αρχική απάντηση από kaynd

...τον υιοθετείτε γιατί ίσως δεν έχετε αισθανθεί ποτέ πραγματικά μόνοι…

Μια συμβουλή....Ποτε μην κρίνεις γρηγορα για οποιοδήποτε και οτιδήποτε! Θα εκπλαγεις !!!

@YDinopoulos Δε κρίνω γρήγορα γι αυτό ειπα και « ίσως δεν έχετε αισθανθεί ποτέ πραγματικά μόνοι»

Κριτολαος:eek: ΕΙλικρινα δεν το εχω ξαναακουσει ποτε...πολυ σπανιο!!!!!

Κριτολαε εχεις ωραιο τροπο σκεψης:T:

Οσα γραφεις ειναι πολυ ωραια...και φυσικα εχουν "ουσια":T:

Ιαπωνια πρωτη χωρα σε αυτοκτονιες.(καταλοιπα χαρακιρι-καμικαζι)

Το ακουσα σημερα.

Και επισης οσοι δουλευουν εχουν αυπνιες απο την υπερκοπωση.

Παρ'ολα αυτα τους παω.

οι japanese είναι χρόνια μπροστά... εγώ νόμιζα οτι τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών είναι στις σκανδιναυικές χώρες:tomato:

Θα συμφωνίσω με τον προλαλίσαντα Τα μεγαλήτερα ποσοστα αυτοκτονίας είναι στις σκανδιναβικές χώρες και κυρίως Σουηδία. Ενω΄για την υπερκόπωση των γιαπονέζων ευθύνεται το ότι έχουν 2 δουλειές ο καθένας τουλάχιστον και αυτο γιατί με τον μισθό της μιας δουλειάς πληρώνουν το νοίκι και με τον άλλο μισθό τα προς το ζείν και γενικά η ζωή στην ιαπωνία είναι πολύ ακριβή ενώ αν δείς τα σπίτια τους είναι σαν κονσερβοκούτια με όλη την σημασία της λέξεως. Αν τυχόν έχετε δει πολυκατικοικίες στην Ρωσία .... ε΄αυτα είναι επιό μικρά διαμερίσματα

Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 17:27]

Συμβαινουν κι αυτα στον κοσμο μας εν ετη 2004... Καλο θα ειναι λοιπον να εχουμε παντα φιλους που αν (χτυπα ξυλο) βρεθουμε στη θεση του φουκαρα, να ξερουμε πως 8α μας αναζητησουν...

Αν βρεθούμε στην θέση του φουκαρά, καλύτερα να μη μας αναζητήσει φίλος γιατί μάλλον δεν θα του είναι ευχάριστο το θέαμα.

Το θέμα είναι (αυτό υποθέτω πως εννοείς) να έχεις φίλους για να μην βρεθείς στην θέση του φουκαρα.

Αυτο ακριβως ειναι.

Δεν ξερω,αλλα οταν το διαβασα ανατριχιασα.

Ειναι πολυ φοβερο να υπαρχουν ανθρωποι που να μην εχουν κανενα να τους αναζητησει-οχι να ενδιαφερθει- αλλα απλα να αναρωτηθει τι εγινε και χαθηκε αυτος -εκεινος- ο αλλος.

Αρχική απάντηση από circular

οι japanese είναι χρόνια μπροστά... εγώ νόμιζα οτι τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών είναι στις σκανδιναυικές χώρες:tomato:

Ε βέβαια, όταν έχεις σύνδεση με internet στα 10 ή στα 100 Mbps, μετά η ζωή σου φαίνεται βαρετή:laughing::p

(Σαράντα απόστολοι, ο καθένας με τον πόνο του, ε;:tomato: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.