Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

[MENTION=21689]abc[/MENTION] απο την στιγμή που η mobo σου έχει sata2 πάρε ssd με sata2 interface. Οι intel 320 series είναι μια καλή επιλογή δεδομένου ότι για τα ίδια χρήματα δίνουν περισσότερα gb. Στα + επίσης το γεγονός ότι δίνουν 5 χρόνια εγγύηση.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

alex στα 150 ειναι ο 80αρηs intel...δεν ειναι και φθηνοs...αλλα οκ να τον παρω.εσυ που τον εχειs τι λεει? αξιζει?...

Εγώ έχω τον 160αρη. Είμαι ευχαριστημένος. Δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Τον έχω 9 μήνες και η απόδοση του είναι κοντά στις αρχικές τιμές. Είναι λογικό να έχουν πέσει αλλά δεν είναι κάτι που το καταλαβαίνω στην καθημερινή μου ενασχόληση. Μόνο στα banchmark φαίνεται.

Τον Intel τον βρίσκεις απο 135 ευρώ ενώ o samsung έχει 115 στο visionstudio. Έχει όμως και 16 gb περισσότερα τα οποία θα φανούν χρήσιμα όταν θα αρχίσει να γεμίζει ο δίσκος. Αν είχε σατα3 η μητρική σου δεν θα το συζητούσαμε αλλά αφου έχει σατα2 προτίμησε τα περισσότερα gb.

Δεν ειναι δυσκολο να δεις ποιον Marvel εχει παντως, αν πας στην σελιδα του κατασκευαστη στο συγκεκριμενο μοντελο θα το βρεις σιγουρα...Βεβαια μπορεις να κοιταξεις το κουτι-οδηγιες της μητρικης ισως νατο αναφερει καπου εκει επισης.

o sam.. εχει ομως και το norton λογισμικο για τη μεταφορα απο το hdd. με βολευει γιατι δεν ξερω πως να μεταφερω το λειτουργικο(αρχαριος). λεω να παρω αυτον(sammy 64) και να τον βαλω σε sata2...τι λετε? δεν μπορω να βρω πιον marvell εχει η μητρικη. η asus μαλλον δεν αναφερει τιποτα στο site...το κουτι δεν το εχω.

αυτο δεν το ηξερα..ευχαριστω ALEX..:)

Να'σαι καλά. Δεν κάνει τίποτα. Εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε γνώμες και εμπειρίες.

Επικοινώνησα με το vision. Για τον samsung δεν έχουν καθόλου ενημέρωση διαθεσιμότητας (ίσως μου είπε και να μην ξανάρθει). Οπότε με βλέπω να ακυρώνω τέλη της εβδομάδας.

παιδιά να ρωτήσω αν σε κάποιον από visionstudio πήραν το ποσό από την πιστωτική γιατί εμένα σήμερα το τράβηξαν ενώ χτες μου είπαν ότι την πέμπτη θα γνωρίζουν (όσες φορές έχουν τραβήξει τα χρήματα μετά από 2-3 μέρες το έχω παραλάβει)

και 'γω ακύρωσα από vision studio...εννοείται ότι δεν ξαναβάζω παραγγελία στο συγκεκριμένο κατάστημα...μια φορα κατανοητό...συστηματικά είναι απαράδεκτο:TD::TD:

παιδιά να ρωτήσω αν σε κάποιον από visionstudio πήραν το ποσό από την πιστωτική γιατί εμένα σήμερα το τράβηξαν ενώ χτες μου είπαν ότι την πέμπτη θα γνωρίζουν (όσες φορές έχουν τραβήξει τα χρήματα μετά από 2-3 μέρες το έχω παραλάβει)

για ποιόν samsung 64 128 ή 256?

εμένα μου είπαν τον 256 ότι αυτή την βδομάδα θα τον στείλουν..

τι γίνετε εδώ ωρέ? :nothing:

αφήστε μην μιλήσω και τα έχω ψιλοπάρει ακύρωσα από το amazon.de γιατί θα τον έπαιρνα φτηνότερα αλλά χτες που μίλησα μου είπαν μπούρδες για τον 128gb αλλά τα χρήματα τα πήραν από την πιστωτική και εγώ στο περίμενε μετά από 17 μέρες ενώ λέγανε 10 μέρες παράδοση.

τον 64άρι πάντως φαίνεται να τον έχουν ετοιμοπαράδοτο

HDD :: Samsung 64GB 830 Series MZ-7PC064D Solid State Drive SATA SSD 2.5'' Desktop Kit - Visionstudio.gr

Τί να πώ.

Αυτό το σύστημα με το απόθεμα της προηγούμενης μέρας ΚΑΙ τις προβλέψεις για τις ημερομηνίες παραλαβής είναι άθλιο...

Χτες ακύρωσα τον 128γίγα. μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να μην έρθει ή έχει άγνωστη ημερομηνια παραλαβής.

Οπότε θα τιμήσω καποιον γερμανό για αγορά..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.