Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Παιδες αν μαζευτειτε αρκετοι μπορω να κοιταξω να σας τους φερω μεσα απο Samsung. Βεβαια αν παθουν κατι θα πρεπει να τους στειλετε εκει και ολα τα κλασσικα (οχι πως αυτο διαφερει απο το Vision Studio αλλα οκ).

Παιδες αν μαζευτειτε αρκετοι μπορω να κοιταξω να σας τους φερω μεσα απο Samsung. Βεβαια αν παθουν κατι θα πρεπει να τους στειλετε εκει και ολα τα κλασσικα (οχι πως αυτο διαφερει απο το Vision Studio αλλα οκ).

Μηπως εχεις απώτερους σκοπούς;;

Μηπως εχεις απώτερους σκοπούς;;

το καταλαβες με την μια!

Ο ανθρωπος προσπαθει να κανει το thelab.gr καλυτερο! :magic:

για τί τιμή μιλάμε?

και στέlνουμε Samsung Ευρώπη ή αλλού?

απόδειξη?

Κανονικα ολα, εγω απλα το ειπα για να μην περιμενετε, τωρα αν μερικοι εχουν ορεξη να αρχισουν διαμαχη αφηστε το.

Οσο για τιμη μου ζητησαν ακριβη αριθμο κομματιων οποτε δεν μπορω να ξερω.

εγω παντως δεν μπορουσα να περιμενω και σημερα παραλαμβανω αυτον που τον βρηκα αμεσα διαθεσιμο και καλη τιμουλα! :dance3:

απο το ελληνικο γνωστο "καταστημα" η τελευταια ενημερωση σχετικα με τις εκκρεμεις παραγγελιες των 830

λεει οτι η samsung εχει ανακαλεσει ολα τα μοντελα λογω προβληματος!

και ειναι εν αναμονη παραλαβης νεου διορθωμενου revision...

να ρισκαρω και να βιαστω να πω α ρε Ελληναρα ή εχεις κανεις καποια παρομοια πληροφορια?

Να τολμήσω να υποψιαστώ ότι λέμε για την visionstudio που συνέχεια του hackάρουν τους server και αλλάζουν τις τιμές!!!! :wall::wall::wall::wall:

Γιώργο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δε θα είχε βγει κάποια ανακοίνωση στα διάφορα news sites ή θα σταματούσαν να τους πουλάνε και τα μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού (πχ newegg);

Εμένα κάτι μου "βρωμάει" εδώ.

PS. Αν το λένε για να κερδίσουν χρόνο ας έλεγαν ότι η samsung έχει έλλειψη γιατί το προϊόν είναι καινούριο...

μα γι'αυτο ρωταω κι εγω..

επειδη ειμαι ετσι κι αλλιως αρνητικα προκατειλημμένος με το εν λογω καταστημα

για αντιστοιχες τακτικες σε διαφορες παλαιοτερες προσφορες κραχτες αλλα και πολλα αερα σκρουτζοπλασαρισματα

λεω ας μην προτρεχω κι ας ρωτησω μπας κι εχει παρει κατι καποιου το αυτι

γιατι εμενα ομολογουμενως δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου

και μου φαινεται κομματι τραγικο σαν δικαιολογια

Λευτερη εγω δεν θα εκανα το ιδιο λαθος

δεν ασχοληθηκα καν με το καταστημα αυτο ξανα

ο αδερφος μου δεν με ακουσε και αποφασισε να δοκιμασει την τυχη του

και σημερα μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερε να μιλησει με καποιον και πηρε αυτην την απαντηση

αμα θελει καποιος να το ζητησει εγγραφως για να το προχωρησει αλλιως το θεμα, χαρα στο κουραγιο του...

εγω θα προτιμησω να παω να ασχοληθω με τους s1155 καταρράκτες μου :p

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα παιδες, απλα μαλλον δεν τους βγηκε η συνεργασια με την αποθηκη του εξωτερικου.

έλεγα μήπως ήταν απάντηση σε κάνα email

και το κάναμε απλά forward :)

σιγά μην μπώ στην διαδικασία που περιέγραψες έχω τόσα θέματα να διαβάσω στο Thelab ρε δεν προλαβαίνω :p

εγώ που παράγγειλα την προηγούμενη βδομάδα (αρχές) μου είπαν ότι τέλη αυτής ή αρχές επόμενης θα είναι έτοιμο.

ακόμα δεν έψαξα, γιατί δε βιάζομαι άμεσα. αλλά από βδομάδα θα δω τι θα μου πούν και μένα.

εγω παντως δεν μπορουσα να περιμενω και σημερα παραλαμβανω αυτον που τον βρηκα αμεσα διαθεσιμο και καλη τιμουλα! :dance3:

από ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται . ? έχει και σουίτα προγραμμάτων όπως secure erase ktlp?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.