Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Χωρίς να ξέρω Γερμανικά έφτασα στην παραγγελία και θέλει 17 ευρώ μεταφορικά για ΚΡΗΤΗ μέσω πιστωτικής κάρτας , το σκέφτομαι να τον πάρω θα γλιτώσω από το raid και διάφορα κουλά με τον controler της amd στην 890fxa που έχω και σίγουρα για μια διετία είμαι καλυμμένος, εδώ είμαι οκ με τους samsung SLC από το Novatech

Τελικά τον παράγγειλα 212 περίπου μαζί με το Norton Ghost και το καλώδιο για σύνδεση με usb, προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω από τον crucial που έκανε 188 περίπου γιατί νομίζω ότι ο samsung τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα 24 ευρώ διαφορά είναι και παίρνεις ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή

άραγε αξίζει να περιμένεις λίγο καιρό, μπας και έρθει να το παρεις από ελληνικό μαγαζί ή να τον κλείσω από γερμανία;

έχω ψηθεί απιστευτα! :shout:

Χωρίς να ξέρω Γερμανικά έφτασα στην παραγγελία και θέλει 17 ευρώ μεταφορικά για ΚΡΗΤΗ μέσω πιστωτικής κάρτας , το σκέφτομαι να τον πάρω θα γλιτώσω από το raid και διάφορα κουλά με τον controler της amd στην 890fxa που έχω και σίγουρα για μια διετία είμαι καλυμμένος, εδώ είμαι οκ με τους samsung SLC από το Novatech

Τελικά τον παράγγειλα 212 περίπου μαζί με το Norton Ghost και το καλώδιο για σύνδεση με usb, προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω από τον crucial που έκανε 188 περίπου γιατί νομίζω ότι ο samsung τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα 24 ευρώ διαφορά είναι και παίρνεις ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή

Γιατι πηρες το notebook pack και οχι το desktop ? Ηθελες το καλωδιακι αντι για την βαση 3.5 ?

Οπως και να εχει παιρνεις μαζι και το Magician της Samsung, μια αρκετα καλη σουιτα προγραμματων.

magiciano.jpg

ούτε το ένα με ενδιέφερε ούτε το άλλο , ο ποιο φτηνός που βρήκα, όσο για την σουίτα ίσως να με ενδιέφερε

Απο ποιον seller φιλε μου;

Διοτι οι περισσοτεροι δεν στελνουν Ελλαδα..

1Deins Computer GmbH [ame=http://www.amazon.de/gp/product/B005OK6VJU]Samsung MZ-7PC128N/EU 128GB interne Solid State Drive: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame] από αυτόν πήρα και είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από Amazon ελπίζω να μην έκανα πατάτα γιατί δεν ξέρω Γερμανικά

1Deins Computer GmbH Samsung MZ-7PC128N/EU 128GB interne Solid State Drive: Amazon.de: Computer & Zubeh από αυτόν πήρα και είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από Amazon ελπίζω να μην έκανα πατάτα γιατί δεν ξέρω Γερμανικά

Δεν πρεπει να εκανες πατατα, μην ξεχασεις να μας πεις εντυπωσεις οταν τον παραλαβεις ;)

Tωρα που κοιταξα τον στελνει και το amazon.de στην Ελλαδα (Pc upgrade Kit) συνολο με μεταφορικα 193Ε.

Οχι και ασχημα..

[ame]http://www.amazon.de/Samsung-MZ-7PC128D-EU-interne-Magician/dp/B005OK6VTA/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1320098457&sr=1-3[/ame]

και πολύ καλή τιμή έστειλα μήνυμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ αν μπορεί να ακυρώσει αν δεν έχει κάνει την αποστολή

και πολύ καλή τιμή έστειλα μήνυμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ αν μπορεί να ακυρώσει αν δεν έχει κάνει την αποστολή

Και καλά έκανες γιατί αυτός ήταν πακέτο αναβάθμησης για notebook

Αναμονή ενημέρωσης αποθήκης , αλλά δεν έχουν πληρωθεί και τα χρήματα τους από την πιστωτική άρα δεν έχουν κομμάτια ακόμα στην αποθήκη τους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.