Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

αν με καλημερα κανουμε το φορματ και ειναι ηδη σε ahci και πανε ολα κομπλε, υπαρχει λογος να το ξεκινησουμε σε ide?

Και φανταζομαι η χακια στο bios δε χρειαζεται,ε?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Το pc σου είναι αυτό της υπογραφής;

Βάλε τους τελευταίους IRST drivers από εδώ:

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=20624&ProdId=2101〈=eng&OSVersion=Windows%207%20%2864-bit%29*&DownloadType=

Και ξανατρέξε το τεστ.

Ζαχαρία αυτό είναι το PC και drivers έχω βάλει τους 9.3.0.1019.

Ανεβάζω 2 φρέσκα τεστ. Για Sata ΙΙ πιστεύεις ότι μπορώ να έχω καλύτερα νούμερα ?

post-6376-1416076477,0853_thumb.jpg

post-6376-1416076477,1351_thumb.jpg

Ζαχαρία αυτό είναι το PC και drivers έχω βάλει τους 9.3.0.1019.

Ανεβάζω 2 φρέσκα τεστ. Για Sata ΙΙ πιστεύεις ότι μπορώ να έχω καλύτερα νούμερα ?

Αν δεις το τελευταίο screenshot σου από το AS SSD, γράφει κάτω από το όνομα του SSD, MSAHCI, που σημαίνει πως οι drivers του controller δεν στήθηκαν σωστά. Δοκίμασε μία νεότερη έκδοση.

Αν δεις το τελευταίο screenshot σου από το AS SSD, γράφει κάτω από το όνομα του SSD, MSAHCI, που σημαίνει πως οι drivers του controller δεν στήθηκαν σωστά. Δοκίμασε μία νεότερη έκδοση.

Τί πρέπει να λέει δηλ? Και σε άλλους το ίδιο λέει πχ zpaf post 436

Τί πρέπει να λέει δηλ? Και σε άλλους το ίδιο λέει πχ zpaf post 436

Πρέπει να λέει iaStor. Τότε σημαίνει πως χρησιμοποιείται ο driver της Intel.

π.χ.

730502837a16644f.jpg

Πρέπει να λέει iaStor. Τότε σημαίνει πως χρησιμοποιείται ο driver της Intel.

Τώρα κατάλαβα. Και ο vertex το ίδιο λάθος έχει

post-6376-1416076477,3307_thumb.jpg

Γεια σας μάγκες,

Νέος κάτοχος και εγώ και έχω μια ερώτηση. Εφόσον ο δίσκος και το σύστημα είναι σταθερό με τους AHCI drivers των windows υπάρχει κάποιο όφελος με την αντικατάσταση τους από αυτούς της INTEL. Είναι ιδέα μου ότι η πλειοψηφία των παραπόνων (BSOD, κολλήματα) αφορά τους INTEL drivers :hmm:

Το pc σου είναι αυτό της υπογραφής;

Βάλε τους τελευταίους IRST drivers από εδώ:

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=20624&ProdId=2101〈=eng&OSVersion=Windows%207%20%2864-bit%29*&DownloadType=

Και ξανατρέξε το τεστ.

Οι v11.1.0.1006 δεν είναι ποιο καινούργιοι ; αυτοί που πρότεινες μήπως είναι ποιο σταθεροί ;

Οι πιο καινούριοι είναι οι 11.5.2.1001, 3 εκδόσεις νεότεροι από αυτούς που λες.

Οι τελευταίοι OFFICIAL από την Intel, είναι αυτοί που δίνω σε λινκ παραπάνω.

Οι πιο καινούριοι είναι οι 11.5.2.1001, 3 εκδόσεις νεότεροι από αυτούς που λες.

Οι τελευταίοι OFFICIAL από την Intel, είναι αυτοί που δίνω σε λινκ παραπάνω.

Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα με αυτούς που έχει η ASUS στο site για την Sabertooth z77.

Εσύ τι μου προτείνεις από την εμπειρία σου ; microsoft ή intel (και αν ναι ποιους ; τους official).

ΟΚ, μολις παρατηρησα οτι μιλατε για ατον driver της intel.. Προς στιγμην νομιζα οτι λετε για firmware και λεω OMG!!θα βαλουν fw της intel σε samsung ssd (χωρις να εχει intel controler ofc), παει τρελαθηκαν!

Παρολα αυτα και μενα μου λεει MSAHCI, αλλα φανταζομαι οτι δεν μπορω να κανω και πολλα γι αυτο μιας και ειμαι σε λαπτοπ.. :wall:

Προσωπικά χρησιμοποιώ τους official της Intel.

μισο, δεν καταλαβα.. μιλας για το fw του drive ή για τον οδηγο του controller της μητρικης?

Παιδιά μου ήρθε και εμένα σήμερα ο δίσκος σε λιγότερο από 24 ώρες και στην τιμή των 104 ευρώ.Όλα πάνε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ!

Έκανα καθαρή εγκατάσταση των 7 και έτρεξα κάποια benchoειδή:

Πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα;;;

20sulpk.png

erh1uh.png

2wlvr87.png

21l8xox.png

Αν κάνω τα παρακάτω για την Cache του chrome είμαι ok;;;

e9ymn4.jpg

μισο, δεν καταλαβα.. μιλας για το fw του drive ή για τον οδηγο του controller της μητρικης?

Για τον driver του controller της μητρικής μιλάμε πάντα. Firmware δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλο εκτός του official σε κανένα SSD.

πηγα [ame=http://www.amazon.co.uk/Samsung-2-5inch-Desktop-Accessory-Norton/dp/B005OK6VTA/]εδω[/ame]

για να παραγγείλω τον Samsung SSD 830 και στο τέλος της διαδικασίας πληρωμής τον εμφανίζει με τιμή 84.05 λίρες και σε ευρώ 111(αποστολή με Super Saver Delivery) που οφείλεται αυτη η διαφορά και σε λίρες και κατα την μετατροπη σε ευρώ? έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?

πηγα εδω

για να παραγγείλω τον Samsung SSD 830 και στο τέλος της διαδικασίας πληρωμής τον εμφανίζει με τιμή 84.05 λίρες και σε ευρώ 111(αποστολή με Super Saver Delivery) που οφείλεται αυτη η διαφορά και σε λίρες και κατα την μετατροπη σε ευρώ? έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?

Είναι και η διαφορά ΦΠΑ 19% εκεί-23% εδώ. Επέλεξε πληρωμή σε λίρες για να σου έρθει λιγότερο 106 ευρώ περίπου.

Για τον driver του controller της μητρικής μιλάμε πάντα. Firmware δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλο εκτός του official σε κανένα SSD.

χμμμ... απο οτι βλεπω στο ΗΜ76 chipset εχει DMI2.0 οποτε υποθετω πως δε θα παιζει αυτος ο driver. Παντως στο λαπτοπ παιρνω αυτα τα νουμερα. Καλουτσικα δεν ειναι αν εξαιρεσουμε τα random?

attachment.php?attachmentid=51730&stc=1&d=1345034579

post-2414-1416076486,2041_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.