Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Βλέπω γενικά οι επιδόσεις μειώνονται σημαντικά στις μικρότερες χωρητικότητες...αξίζει να πάρει κανείς την μικρή έκδοση τώρα ή να περιμένει καλύτερες τιμές για τους 128GB+ ;;

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

αν δεν τον θές άμεσα περίμενε να πέσουν οι τιμές. Δεν ξέρω τώρα το πότε θα πέσουν...μιλάμε για δίσκο 3 μηνών.

Samsung 830 128GB με λειτουργικό μίας μέρας.

crystaldiskmark.png

Χωρις να εχω ssd μικρα δεν ειναι τα νουμερα? ειναι σε sata 2 controller μηπως?

Αν είναι σε SATA2 τότε αυτός ο δίσκος είναι απείρως καλύτερος από τον Vertex3 που αγόρασα προχθές (σε SATA2 τα νούμερα)

crystaldiskmarkssd.jpg

Χωρις να εχω ssd μικρα δεν ειναι τα νουμερα? ειναι σε sata 2 controller μηπως?

Ναι, SATA 2.

Μάλιστα. Φοβερός ο δίσκος λοιπόν, ακόμα και σε SATA2. Μακράν καλύτερος του vertex 3. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει κανένα νόημα η αγορά vertex3 πλέον.

Μπράβο στη samsung.

victor, μπορείς να γράψεις τη σύνθεση του pc σου ?

Core 2 Duo E8600

Asus Rampage Extreme

Corsair XMS3 4GB 1600MHz

Radeon HD 5870 1GB

Enermax Galaxy DXX 850W

και τον 830 128GB

Τι να πω... Εκτός αν παίζουν ρόλο οι άλλοι 3 δίσκοι που έχω πάνω στο δικό μου mobo και δεν αφήνουν τον vertex να πιάσει παραπάνω νούμερα. (Εγώ είμαι με i7 920 πάνω σε μια Gigabyte X58-UD5 )

Έχεις κάνει κάποια tweaks στο OS ?

Τι να πω... Εκτός αν παίζουν ρόλο οι άλλοι 3 δίσκοι που έχω πάνω στο δικό μου mobo και δεν αφήνουν τον vertex να πιάσει παραπάνω νούμερα. (Εγώ είμαι με i7 920 πάνω σε μια Gigabyte X58-UD5 )

Έχεις κάνει κάποια tweaks στο OS ?

Κανένα tweak. Επίσης και εγώ έχω άλλους δύο SATA 2 HHD's στο PC.

Ενδιαφέρομαι και γω για να αναβαθμισω το συστημα μου με εναν 830. Το συστημα ειναι:

MSI 785GM-E65 (sata 2)

AMD PHENOM X4 905e

4gb ram

maxtor 80gb (win7 64bit) και αλλοι 2 δισκοι για αποθήκευση.

Θέλω επιτέλους να αλλάξω τον δίσκο συστήματος με εναν ssd για να δω πραγματικη διαφορά. Το θέμα μου ειναι αν θα υποστηριχτεί σωστά ο ssd απο το chipset.Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί και η μητρικη οπότε λέω να πάρω sata 3 ssd για να δουλεύει καλύτερα σε μελλοντική αναβάθμιση.Έχει λοιπόν κανείς εμπειρία με amd 785g chipset και ssd?

Δεν έχω εμπειρία από samsung αλλά SSD δίσκος Sata3 (m4) πάνω σε ακόμα παλαιότερο controller από τον δικό σου (sb600), κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

Ωραία, ευχαριστώ πολύ!!!!Ανάμεσα στον 64αρη και τον 128 υπάρχουν άλλες διαφορές πλήν του μεγέθους? Τον θέλω μόνο για το σύστημα. Παιχνίδια δεν παίζω και εχω 2 αλλους δισκους για αποθήκη.Στον δίσκο τώρα έχω 40 γιγα πιασμένα μόνο.Είμαι σε δίλημα....

παιδες πρόσφατα έχασα τον 3 patriot μου και σκέφτομαι να παρω εναν 64αρι 830 . σε σατα 2 θα παίξει ικανοποιητικά ? η να μείνω με τους σάπιους patriot ?

για 128 αρι δεν βγαίνω οικονομικά

Προσοχή στους χρόνους παράδοσης από εκεί. Γράφει 2 μέρες και εννοεί 2 βδομάδες. (ήταν και ο λόγος που εγώ ακύρωσα και τελικά κατέληξα στους vertex). Ο samsung 830 όμως είναι ξεκάθαρα ταχύτερος από vertex.

Προσοχή στους χρόνους παράδοσης από εκεί. Γράφει 2 μέρες και εννοεί 2 βδομάδες. (ήταν και ο λόγος που εγώ ακύρωσα και τελικά κατέληξα στους vertex). Ο samsung 830 όμως είναι ξεκάθαρα ταχύτερος από vertex.

αν ρωτήσει με τηλέφωνο πότε θα τον έχει στα χέρια του. Αυτήν την μέρα θα έρθει. Απλά θέλει να πάρεις τηλ πριν πάρεις κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.