Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι μου έκαναν οι απίστευτοι του visionstudio ακύρωσα και εγώ την παραγγελία την περασμένη πέμπτη και τα λεφτά λέει από το refund στην πιστωτική κάρτα θα φανούν στην κάρτα μου σε 2-3 εβδομάδες ρε ουστ τους αληταράδες , για μένα τέλος το μαγαζί ποτέ ξανά ποτέ, ακούς εκεί να χρεώσουν για κάτι που δεν έχουν στοκ και αφού ακυρώσεις να κάνουν και 3 εβδομάδες να σου πιστώσουν τα λεφτά σου αίσχος.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Μερικοι δεν εχετε καταλαβει πως μαγαζια σαν το Visionstudio εχουν τις τιμες που εχουν επειδη ακριβως Δεν εχουν στοκ διαθεσιμο και βαζουν παραγγελιες απο εταιρειες αναλογα με τις παραγγελιες που δεχονται οποτε λογικο να γινονται αυτα που γινονται.

Ρε παιδιά τι μου έκαναν οι απίστευτοι του visionstudio ακύρωσα και εγώ την παραγγελία την περασμένη πέμπτη και τα λεφτά λέει από το refund στην πιστωτική κάρτα θα φανούν στην κάρτα μου σε 2-3 εβδομάδες ρε ουστ τους αληταράδες , για μένα τέλος το μαγαζί ποτέ ξανά ποτέ, ακούς εκεί να χρεώσουν για κάτι που δεν έχουν στοκ και αφού ακυρώσεις να κάνουν και 3 εβδομάδες να σου πιστώσουν τα λεφτά σου αίσχος.

Πρόσεξε τι λές: "λεφτά λέει από το refund στην πιστωτική κάρτα θα φανούν στην κάρτα μου σε 2-3 εβδομάδες ".

Αν και δεν ξέρω 100% πως λειτουργεί κάθε τραπεζική συναλλαγή, συνήθως τα λεφτά δε φαίνονται πάντα την ώρα που μπαίνουν.

Τι ακριβώς σου είπαν; ότι θα σου πιστώσουν τα λεφτά σε 2-3 βδομάδες; ή ότι τότε θα τα δεις; Αν είναι το δεύτερο, δεν έχεις λόγο να τους κράζεις, αφού είναι θέμα τράπεζας. Αυτοί μπορεί να στα πιστώσουν άμεσα αλλά η τράπεζα να τα βάλει στο διαθέσιμο υπόλοιπο σου αργότερα.

;)

Αν είναι το δεύτερο, δεν έχεις λόγο να τους κράζεις, αφού είναι θέμα τράπεζας.

Σοβαρά; Δηλαδή ΚΑΙ χωρίς αγορά ΚΑΙ χωρίς λεφτά; Σου φαίνεται λογικό να του παίρνουν τα λεφτά χωρίς να είναι το προϊόν σε στοκ; Δεν πα να φταίει και το ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος έδωσε τα λεφτάκια του, ή του στέλνουν το προϊόν, ή του δίνουν τα λεφτά του πίσω "χτες".

Σοβαρά; Δηλαδή ΚΑΙ χωρίς αγορά ΚΑΙ χωρίς λεφτά; Σου φαίνεται λογικό να του παίρνουν τα λεφτά χωρίς να είναι το προϊόν σε στοκ; Δεν πα να φταίει και το ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος έδωσε τα λεφτάκια του, ή του στέλνουν το προϊόν, ή του δίνουν τα λεφτά του πίσω "χτες".

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] μάλλον δεν κατάλαβες το νοήμα διάβασες καλά το ποστ μου.

Ας τους κράξει για τα λεφτά που τραβήξανε, όχι για το καθυστερημένο της επιστροφής (σε περίπτωση που είναι θέμα τράπεζας). Το ίδιο θα εγραφα και εάν του πιστώνανε λεφτά για κάποιο λόγο και αργούσε να τα δει στην κάρτα.

όπως έγραψα, αυτοί μπορεί να δώσουν τα λεφτά χτες, το πότε θα τα πάρει όμως δεν εξαρτάται από αυτούς.

φυσικά δε μιλάμε ειδικά για το visionstudio.

Ενταξει... τυπικα εχεις δικιο... πρακτικα και ο Αμαζον τα ιδια κανει... νομιζω οτι ειναι θεμα τραπεζικο...

Αγορασα 5-6 πραγματα απο αμαζον... και μετα απο 1 λεπτο ειδα οτι στο 1 μεταφορικα ηταν διπλασια απο την αξια του προιοντος... πατησα ακυρωση του συγκεκριμενου... εγινε δεκτη... τα λεφτα ειναι τραβηγμενα απο την καρτα απο την στιγμη που πατησα buy... αλλα η επιστροφη του ακυρωμενου... ακομα να την δω στο τελικο ποσο του λογαριασμου μου... 4-5 μερες τωρα..

Δεν ειναι ιδιες οι περιπτωσεις προφανως και ουτε συγκρινω το amazon με το... visionstudio αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι θεμα "κομπογιαννιτη μαγαζατορα"

Ενταξει... τυπικα εχεις δικιο... πρακτικα και ο Αμαζον τα ιδια κανει... νομιζω οτι ειναι θεμα τραπεζικο...

Αγορασα 5-6 πραγματα απο αμαζον... και μετα απο 1 λεπτο ειδα οτι στο 1 μεταφορικα ηταν διπλασια απο την αξια του προιοντος... πατησα ακυρωση του συγκεκριμενου... εγινε δεκτη... τα λεφτα ειναι τραβηγμενα απο την καρτα απο την στιγμη που πατησα buy... αλλα η επιστροφη του ακυρωμενου... ακομα να την δω στο τελικο ποσο του λογαριασμου μου... 4-5 μερες τωρα..

Δεν ειναι ιδιες οι περιπτωσεις προφανως και ουτε συγκρινω το amazon με το... visionstudio αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι θεμα "κομπογιαννιτη μαγαζατορα"

Παιδιά είναι καθαρά θέμα τράπεζας.

Από Αμαζον έχω δει και 14 μέρες για επιστροφή δεσμευμένου ποσού.

παιδιά καλησπέρα να διευκρινίσω ότι δεν λέω για δέσμευση αλλά ότι έχουν πάρει τα χρήματα από την πιστωτική και ότι εγώ τα έχω ήδη πληρώσει στην κάρτα μου γιατί ποτέ δεν αφήνω υπόλοιπο, η δέσμευση του ποσού δεν με ενοχλεί ασχέτως ότι μειώνει το συνολικό διαθέσιμο για αγορές υπόλοιπο της πιστωτικής αυτό που με εκνεύρισε είναι ότι κάπου υπάρχουν περίπου 190 ευρώ δικά μου και ότι δεν ξέρω που βρίσκονται για αυτό το λόγο μακρυά από το deltaPay που χρησιμοποιεί το visionstudio γιατί εκεί νομίζω ότι είναι το πρόβλημα μια και μου έστειλαν φωτογραφία από το refund

τελικά το βράδυ είδα ότι είχαν πιστώσει το ποσό στην πιστωτική μου οπότε δεν την ξαναπατάω με την Visionstudio στους άλλους καλή επιτυχία με την deltapay

Εγώ πάντως πάντα αγοράζω με αντικαταβολή όταν πρόκειται για ελληνικά καταστήματα.

Δεν διαφωνώ με τις πρακτικές της κάθε τράπεζας. Ο Άμαζον σου πήρε τα λεφτά γιατί το έχει σε στοκ και θα στο έστελνε σε μερικές ώρες, ο Visionstudio γιατί τα πήρε; Για να τα φάει σε souvlakia περιμένοντας να έρθει το προϊόν σε στοκ;

Σταμάτησα να το διαβάζω όταν έφτασα στην 5η σελίδα όπου έτρεξε το CDM με 0Fill και είπε την ατακάρα:

Write performance is 405.7 Mb/s, again an extremely strong result, although lagging behind the faster Sandforce 2281 powered drives.

400+ Mb/sec sequential write οι Sandforce-based SSD είδαν μόνο με τον 4πλό 2281 του Revodrive 3 X2...

Υπαρχουν παρα πολλα review του 830 πλεον, κανας συγκεκριμενος λογος που αναφερεις αυτο το συγκεκριμενο ?

Ακομα ενα :p

Δεν άντεξα και εγώ και χτύπησα έναν 830 στα 179€ [ame=http://www.amazon.de/Samsung-MZ-7PC128N-EU-Notebook-Magician/dp/B005OK6VJU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322749133&sr=8-1]link[/ame]. Έχω έναν X25-M, που θα τον βάλω τώρα στο Laptop και τον 830 στο Desktop. Πήρα το notebook kit γιατί το βρήκα πιο φτηνό και έχω ήδη τον 2.5->3.5 adaptor από τον X25-M. Ελπίζω να ταιριάζει με τον 830 έτσι; Οι τρύπες είναι ίδιες, έτσι δεν είναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.