Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Λιγη βοηθεια εδω:

76149590.png

To TRIM φαινεται ενεργοποιημενο παρολαυτα επιμενει,drivers ποιους πρεπει να κανω εγκατασταση? (Μητρικη της υπογραφης)

αυτους για win7 x64. Βάλε τους chipset και ίσως χρειαστείς και τους raid drivers
.

Εγώ έχω την asus sabertooth 990fx με fx-8120 και samsung 830 128 gb , έχω περασμένους ακόμα τους drivers από το cd της μητρικής να περάσω τους καινούριους; Και αν ναι πρέπει να απεγκαταστήσω τους παλιούς , γιατί αναφέρει ότι περιέχει AHCI και USB 3.0 Driver και αν ναι με ποιο πρόγραμμα .

Όντως είναι τραγικό και δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα/πέρασα και έφαγε φρίκη.

Ευχαριστώ για το λινκ! :)

Μετά από μάχη με τα startup progs, τον task scheduler και το BIOS έπεσα στα ~25 αλλά καμμία σχέση στα <10 που έχετε.. Anyway, είναι μια πρόοδος!

[ATTACH]55303[/ATTACH]

Ρε σεις, λέτε για αυτό να μην μπορώ να αποδώσω καλά στο boot?

Format και secure erase και ο Θεός βοηθός?

sentinel830.jpg

Τι εννοείς πέρασες από πάνω drivers και είχες πρόβλημα με το boot ;

Τι εννοείς πέρασες από πάνω drivers και είχες πρόβλημα με το boot ;

Μήπως σχετίζεται με το κακό health που δείχνει το sentinel αναρωτιέμαι. .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Εγώ στη θέση σου θα έκανα τα εξής:

- Έλεγχος SSD με ακόμα 1-2 εφαρμογές, να εξακριβώσω τα ευρήματα του Sentinel.

- Επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς, ασχέτως της συμβουλής του Sentinel ότι δεν προβλέπεται αλλαγή.

Γενικά δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσω τα δεδομένα μου σε συσκευή με 28.000 bad blocks, εκτός κι αν κάνω ένα secure erase και σταματήσουν να ανεβαίνουν.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα τα εξής:

- Έλεγχος SSD με ακόμα 1-2 εφαρμογές, να εξακριβώσω τα ευρήματα του Sentinel.

- Επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς, ασχέτως της συμβουλής του Sentinel ότι δεν προβλέπεται αλλαγή.

Γενικά δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσω τα δεδομένα μου σε συσκευή με 28.000 bad blocks, εκτός κι αν κάνω ένα secure erase και σταματήσουν να ανεβαίνουν.

Θα το διπλό τσεκάρω ναι. Ευτυχώς η αγορά ήταν από αμαζον οπότε ελπίζω σε καλή αντιμετώπιση.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ιδού τι λέει το magician και το SSD life:

magician830.jpg

ssdlifepro830.jpg

Και σε ερώτηση στη Samsung αν θα έπρεπε να λάβω σοβαρά τα αποτελέσματα του Sentinel, ιδοού η απάντησή τους:

"Dear Customer,

Thank you for contacting Samsung SSD support regarding your inquiries. Unfortunately, we can not comment on any results given by third party software. If the Magician software reports that the drive is in perfect working condition then the unit should be fine.

Thank You"

Και η ερώτησή μου είναι.. Το magician έχει και status excellent ή σε όλους good λέει, όπως σε εμένα;

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.