Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] προσπάθησες να απενεργοποιήσεις τον marvell και τον Jmicron controller απο την μητρική? Πάντως χωρίς άλλους δίσκους με τον 256άρη που έχω το boot time πήγαινε 8 seconds. Με άλλους 3 δίσκους πάνω είχα σαν το δικό σου boot time. Με δύο 830 256 σε RAID έχω 8 seconds με 3 μηχανικούς κουμπωμένους.

Aυτο οχι, δεν το δοκιμσα, θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] , [MENTION=51]jax7480[/MENTION] , [MENTION=7477]adpanos[/MENTION]

Προσπαθησα να κανω update τους οδηγους και εφαγα ακυρο πανηγυρικο :( απ'οτι φαινεται

Αν τρεξω το exe μου ζηταει να ανοιξουν οι catalyst, δεχομαι, και μεσω catalyst πλεον ολοκληρωνεται η εγκατασταση και ολα κομπλε.

Παω στον device manager ομως και τρωω την κρυαδα...Microsoft uber ales...:crazy_pilot:

Αν το κανω μεσω device manager me update driver, με γειωνουν τα παραθυρια, που βρισκουν τους υπαρχοντες οδηγους φινους και ωραιους και δεν γουστερνουν να βαλουν τους οδηγους που εδω διαλεγω....:whip:

Ποτς γκενεν ατο?:baby:

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] , [MENTION=51]jax7480[/MENTION] , [MENTION=7477]adpanos[/MENTION]

Προσπαθησα να κανω update τους οδηγους και εφαγα ακυρο πανηγυρικο :( απ'οτι φαινεται

Αν τρεξω το exe μου ζηταει να ανοιξουν οι catalyst, δεχομαι, και μεσω catalyst πλεον ολοκληρωνεται η εγκατασταση και ολα κομπλε.

Παω στον device manager ομως και τρωω την κρυαδα...Microsoft uber ales...:crazy_pilot:

Αν το κανω μεσω device manager me update driver, με γειωνουν τα παραθυρια, που βρισκουν τους υπαρχοντες οδηγους φινους και ωραιους και δεν γουστερνουν να βαλουν τους οδηγους που εδω διαλεγω....:whip:

Ποτς γκενεν ατο?:baby:

δλδ τα inf που σου εστειλα με rar δεν τα παιρνει?

δλδ τα inf που σου εστειλα με rar δεν τα παιρνει?

οχι

Εβαλα μεσα απο τον devise manager, να κανω update driver, επελεξα τον φακελο που τα ειχε ολα μεσα και τα παραθυρια μου λενε πως ο οδηγος που εχουν ειναι καλυτερος και ως εκ τουτου να παρω τα κουβαδακια μου και να παω σε αλλη παραλια :fist:

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] προσπάθησες να απενεργοποιήσεις τον marvell και τον Jmicron controller απο την μητρική? Πάντως χωρίς άλλους δίσκους με τον 256άρη που έχω το boot time πήγαινε 8 seconds. Με άλλους 3 δίσκους πάνω είχα σαν το δικό σου boot time. Με δύο 830 256 σε RAID έχω 8 seconds με 3 μηχανικούς κουμπωμένους.

Wooοww man, that did worked!!!:jump:

Πρωτη φορα ειδα στο συστημα μου, boot time κατω απο 8sec και ειμαι και με εγκατασταση windows ~6 μηνων!!!

What the f@ck!

boottime.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πολύ όμορφο το Magician 4! Επιτέλους ανθρώπινο interface!

το προηγούμενο interface μου άρεζε καλύτερα. Όσο ποιο απλό - τόσο το καλύτερο. :D

το προηγούμενο interface μου άρεζε καλύτερα. Όσο ποιο απλό - τόσο το καλύτερο. :D

Συν το ότι στο δικό μου με 8 64bit δεν αφήνανε τον υπολογιστή να 'κοιμηθεί'. Τον άνοιγαν μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το έβγαλα από το start και ησύχασα.

SGII™

[MENTION=11106]akilleas[/MENTION] :clap:

Μπράβο ρε φίλε κα το ψάχνω τόσο καιρό για ποιο λόγο δν λέει να κοιμηθεί η μλκία!

Τι χάδια στο κεφάλι να αποκοιμηθεί; Τι νανουρίσματα; Τι με το καλό; Τι με το κακό; Μέχρι και στεντόν του δωσα αλλά δεν! :p

Παιδιά στο καινούργιο magician τι επιλογές κάνατε στην καρτέλα os optimization. Έχω τον 830 (256gb) και δυο μηχανικούς.

Παιδιά στο καινούργιο magician τι επιλογές κάνατε στην καρτέλα os optimization. Έχω τον 830 (256gb) και δυο μηχανικούς.

Την ίδια απορία είχα κι εγώ..

Εγω λιγο που το εβαλα το εβγαλα αμεσως και γυρισα στο παλιο magician που εχει πιο ανθρωπινες επιλογες.

Sent from my Optimus L5 using Tapatalk.

post-9448-1416077150,8103_thumb.png

post-9448-1416077150,9068_thumb.png

ετσι το εχω εγω

εδιτ το hibernation το εκλεισα :D το ειχα ξεχασει ανοιχτο

ξανα εδιτ μετα το κλεισιμο του hibernation επεσε κατο απο τα 10 sec το boot

post-9448-1416077151,0956_thumb.png

[ATTACH]55214[/ATTACH]

[ATTACH]55215[/ATTACH]

ετσι το εχω εγω

εδιτ το hibernation το εκλεισα :D το ειχα ξεχασει ανοιχτο

ξανα εδιτ μετα το κλεισιμο του hibernation επεσε κατο απο τα 10 sec το boot

[ATTACH]55217[/ATTACH]

Γιατί φίλος τα prefetch, write cache buffer και write cache buffer flushing τα έχεις ανοιχτά (το έχεις ψάξει?)

Δεν βλέπω προτάσεις για τα settings όμως από άλλους :hmm:

αποτι διαβασα το το prefetch δινει το κατι τις στο μπουτ

τα αλλα δυο δινουν και αυτα το κατι τις σε διαφορα benchmarks

οποτε γιατι να μην τα εχω ανοιχτα :D

αν καποιος εχει κανενα τιπ ασ το πει

Ναι ρε γαμώτο να μας πει κανένας, γιατί εγώ πχ τα έχω disable και έχω την εντύπωση ότι τα διάφορα ssd tweak guides κατά καιρούς λέγαν να τα απενεργοποιούμε.

Για το Overprovisioning any ideas?

να ορισω μεσα απο το magician το χωρο που μου κανει highlight?

Καποιον μικροτερο?

Καθολου?

την κουρτίνα 7? :p

Ας βαλλει καποιος την καρτελα να δουμε τι επιλογες εχει..

δες το ποστ μου λιγο πιο πανω βρε

Τα ss ειναι απο το καινουριο Magician ;)

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όσοι επιλέξουν να βάλουν την καινούργια έκδοση του magician (4.0) να κάνουν τις ρυθμίσεις που έχει ο Antonis86 :clap: στην καρτέλα os optimization. Σε μένα οι επιλογές write cache και write cache buffer flushing ήταν απενεργοποιημένες από default με αποτέλεσμα ο δίσκος στα writes πραγματικά να είναι τραγικός. Ενδεικτικά write speeds πριν και μετά:

(SEQ): 96.88 - 408.7

(512K): 75.14 - 343.5

(4K): 2.361 - 96.95

(4KQD32): 15.65 - 149.1

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όσοι επιλέξουν να βάλουν την καινούργια έκδοση του magician (4.0) να κάνουν τις ρυθμίσεις που έχει ο Antonis86 :clap: στην καρτέλα os optimization. Σε μένα οι επιλογές write cache και write cache buffer flushing ήταν απενεργοποιημένες από default με αποτέλεσμα ο δίσκος στα writes πραγματικά να είναι τραγικός. Ενδεικτικά write speeds πριν και μετά:

(SEQ): 96.88 - 408.7

(512K): 75.14 - 343.5

(4K): 2.361 - 96.95

(4KQD32): 15.65 - 149.1

Αυτό που λέει όμως δεν το πιάνω.. Έχω και SSD και HDD στο σύστημα. Τα windows είναι μόνο στον SSD. Πού να το βάλω? Πριν το είχα enabled

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.