Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Καλησπερα παιδια.Εχω περασει τα windows 8pro στο μηχανημα μου(samsung 830) και προσπαθω να τρεξω το magician,αλλα δεν μπορω να περασω την εφαρμογη.Εχω καταβασει την τελευταια version του προγραμματος.Μπορει να βοηθησει καποιος;

Φτιάξε bootable CD/DVD μέσα από το Samsung Magician και κάνε από εκεί το update.

Ουτε με USB bootable μπορω να το κανω, δεν μπορει να μου το φτιαξει καν.

Λετε να εχει προβλημα η 3.2v ??

Καλησπερα παιδια.Εχω περασει τα windows 8pro στο μηχανημα μου(samsung 830) και προσπαθω να τρεξω το magician,αλλα δεν μπορω να περασω την εφαρμογη.Εχω καταβασει την τελευταια version του προγραμματος.Μπορει να βοηθησει καποιος;

Δοκίμασε να την τρέξεις σε compatibility mode Windows 7.

Σε μένα δούλεψε έτσι.

Παιδια αξιζει να περιμενω τον 840 ή να παω για τον 830 να τελειωνω?

Δεν ψαχνω τις απολυτες επιδοσεις και δεν ασχολουμαι με μετροπρογραμματα.

Με ενδιαφερει η αξιοπιστια και οι σταθερες επιδοσεις.

Για τον 830 εχω ακουσει τα καλυτερα παντως μιας και τον εχουν πολλοι απο εδω μεσα.

δεν περιμένεις λίγο να χτυπήσουμε μαζί τον 256μβ 840pro απ'εξω;

Το θεμα ειναι πως με καλυπτει ο 128αρης και θα ανεβει πολυ το μαλλι μετα :)

Νομίζω και γω για καθημερινή απλή χρήση μια χαρά είναι ο 128άρης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και παρόλο που βάζω πολλά προγράμματα μέσα δεν γεμίζει ο δίσκος πάνω από 60% εύκολα.

Μόνο τα παιχνίδια τα κάνω σε 2ο διαφορετικό δίσκο εγκατάσταση..

Αγόρασα χθες έναν sammy 830 128gb.

Σκέφτομαι τώρα να κάνω clone από τον x25-m 80gb που έχω,επειδή το acronis δεν είναι free λέω να το κάνω με clonezila.

Για να γίνει το alligment οκ λέω να βάλω το win7 disc και να κάνω ένα format στον sammy από εκεί πρώτα,σωστό ή λάθος?

Λάθος νομίζω αν ο δίσκος δεν έχει δεδομένα γιατί να έχει λάθος alignment?

Kάνε πρώτα το restore και μετά δες αν όντως θα έχει λάθος alignment από το AS SSD.

Κάνε πρώτα το clone.

Μετά έχοντας τον Sammy σαν 2ο, μέσα από το disk management, ενεργοποίησε και την υπόλοιπη χωρητικότητα του drive.

Μετά με το Paragon Alignment Tool και όσο τον έχεις ακόμα σαν 2ο, κάνε το alignment αν δεν έχει γίνει σωστά. (μπορείς να το ελέγξεις απλά ανοίγοντας το AS SSD Benchmark ή το Anvils Storage Utilities).

Ενημερωτικά το Acronis από την έκδοση 2011 και μετά κάνει αυτόματα το alignment.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.