Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

[MENTION=6226]freestyler7[/MENTION]

Kουμπωσα τον εν λογω ssd επανω στην p5q που εχω στο συστημα μου και η διαφορα στο μπουταρισμα των windows και στο φορτωμα παιχνιδιων και προγραμματων ειναι παραπανω απο αισθητη..

Αφου εφυγα απο μηχανικους δισκους η ταχυτητα τους ειναι χαωτικη..

Παρε και ενα benchακι να δεις τι κανει στην μητρικη που σε ενδιαφερει..

post-21223-1416076719,3745_thumb.jpg

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] καλημέρα φίλε μου , έτσι ακριβός είναι η τοποθέτηση ενός ssd είναι η πραγματική αναβάθμιση σε ένα pc το υπόλοιπα (overclock) είναι τα κερασάκια στην τούρτα .

ok, τωρα τη βλεπω. το πρωι σε αλλο υπολογιστη δεν την εβλεπα!

μαλλον εχει καποιο θεμα..!!

μια χαρα σε βλεπω...!!! ο SSD εννοω!

Για όσους βαριούντε.... ( [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] )

αν ανοίξετε το παλιό θα βγάλει pop-up κάτω δεξιά και αν το πατήσετε κατεβαίνει κατευθείαν!!!

Καλησπέρα σε όλους!

Παίδες επειδή είμαι εντελώς άμπαλος....

Αγόρασα τον συγκεκριμένο ssd....Αλλά έχω χαθεί τελείως....

Είχα τα 7ρια στον δίσκο που τώρα θέλω να έχω για αποθήκη..

Μόλις σύνδεσα τον ssd στο κουτί...

Sta device manager και στο bios τον βλέπει..αλλά όχι και όταν παω στο my computer...

Θέλω να κάνω format ton D,τον κύριο μου μέχρι τώρα ο οποίος θα γίνει αποθήκη....και να περάσω τα windows στον ssd...

Όποιο τσακάλι μπορεί να μου δώσει να καταλάβω τι κάνω απο την αρχή,θα του είμαι ευγνώμων...

Γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου...

Καλησπέρα σε όλους!

Παίδες επειδή είμαι εντελώς άμπαλος....

Αγόρασα τον συγκεκριμένο ssd....Αλλά έχω χαθεί τελείως....

Είχα τα 7ρια στον δίσκο που τώρα θέλω να έχω για αποθήκη..

Μόλις σύνδεσα τον ssd στο κουτί...

Sta device manager και στο bios τον βλέπει..αλλά όχι και όταν παω στο my computer...

Θέλω να κάνω format ton D,τον κύριο μου μέχρι τώρα ο οποίος θα γίνει αποθήκη....και να περάσω τα windows στον ssd...

Όποιο τσακάλι μπορεί να μου δώσει να καταλάβω τι κάνω απο την αρχή,θα του είμαι ευγνώμων...

Γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου...

Θα βγάλεις τον μηχανικό και θα συνδέσεις μόνο τον ssd. Δεν θα συνδέσεις άλλο δίσκο.

Θα βάλεις το cd των windows και θα ξεκινήσεις τον υπολογιστή για εγκατάσταση στον ssd. Όταν τελειώσει και αφού κάνεις και τις ρυθμίσεις βάζεις και τον μηχανικό σε άλλη sata για αποθήκη.

Ναι,αλλά θέλω να κάνω φορμάτ στον μηχανικό..γιατί τα windows που είχα εκει θα παραμείνουν μέσα...έτσι δν είναι;;;Μήπως μετά όταν τον συνδέσω απλά σβήνω ότι θέλω χειροκίνητα;;

Όταν λες τις ρυθμίσεις,ποιές εννοείς;;

Κάτι για το ΙDE που το αλλάζεις, τι παίζει;;

Συγνώμη για τις ερωτήσεις που κάνω..θα σας φαίνονται γελοίες..απλά έχει ενα 3μερο δεν ξέρω τι να κάνω...

Ναι,αλλά θέλω να κάνω φορμάτ στον μηχανικό..γιατί τα windows που είχα εκει θα παραμείνουν μέσα...έτσι δν είναι;;;Μήπως μετά όταν τον συνδέσω απλά σβήνω ότι θέλω χειροκίνητα;;

Όταν λες τις ρυθμίσεις,ποιές εννοείς;;

Κάτι για το ΙDE που το αλλάζεις, τι παίζει;;

Συγνώμη για τις ερωτήσεις που κάνω..θα σας φαίνονται γελοίες..απλά έχει ενα 3μερο δεν ξέρω τι να κάνω...

Άσε τον άλλο δίσκο. Αν γίνει η στραβή και δεν εγκατασταθούν τα windows δεν θα έχεις υπολογιστή να ρωτήσεις.

Κάνε ότι σου είπα ακριβώς. Μετά θα κάνεις αυτά http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

Μπορείς βέββαια να τα κάνεις και μέσα από το magician. Όταν τελειώσουν όλα οκ τότε συνδέεις τον μηχανικό και αφού μεταφέρεις τυχών αρχεία που έχεις και θές (εκτός αν είναι ήδη άδειος) του κάνεις format και τον έχεις για αποθήκη.

...ερώτηση κρίσεως:

οκ,όλοι ξέρουμε πως μερικές φορές το Windows Experience Index είναι αλλού γι'αλλού,αλλά μου κάνει εντύπωση πως ακόμα και μετά τα optimizations του ssd magician ο 830 είχε μικρότερο rating σε ένα Vaio VPCEB1S1E με HM55 Express Chipset (sata2) από έναν Postville X-25 80GB.

Επομένως...humor me.Τι εικάζετε πως μπορεί να συμβαίνει;

Μια ερωτηση, εχω τον 830 στα 64GB εχει πανω τα windows 7 64bit και θελω να κανω firmware update απο το cxm01b1q στο cxm03b1q και δεν γινετε, μηπως πρεπει πρωτα να παω στο cxm02b1q για να γινει ??

Αυτο εδω λεει μονο δισκο. Δηλαδη τι αλλο θα μπορουσε να εχει μεσα;

HDD :: Samsung 64GB 830 Series MZ-7PC064B Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' - Visionstudio.gr

Η εκδοση που ειναι μονο δισκος ειναι στο κλασικο αντιστατικο σακουλακι και τελος; Ειναι η εκδοση για τις εγκαταστασεις απο εταιριες;

ΥΓ Τι σου κανει 5-6 χρονια αποχη απο το αθλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.