Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Το Magician βγάζει μήνυμα πως πρέπει να βγάλεις το καλώδιο του ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Βγάζεις καλώδιο. Βάζεις καλώδιο. Κάνεις refresh.

Πατάς ΞΑΝΑ για secure erase και θα σου βγάλει μπάρα, με το progress.

3 φορές το δοκίμασα. Τίποτα :weep:

Τελικά άλλαξα απο το bios από AHCI σε IDE και έγινε.Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά αφού έγινε πάλι καλά.

Κουλό αυτό να θέλει να βγάλεις την τροφοδοσία ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Περίεργο πάντως. Μήπως απλά ήθελε shut down ο υπολογιστής.

Το βγάλσιμο του καλωδίου, το ζητάνε και οι Intel.

Είναι για να παρακαμθεί το frozen state του drive αν έχει μπει κωδικός.

Άλλο ένα με φορτωμένο λειτουργικό (Windows 7 Professional SP1), updates, προγράμματα κλπ. SATA3/Z68 Chipset/Intel Drivers.

Εντάξει, το δισκάκι είναι pure power :D (Ναι, αναβάθμισα από μηχανικό :p).

post-6900-1416076625,5897_thumb.jpg

Καλοδούλευτος.

Enjoy SSD speed!!!

Πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργο που όλα γίνονται τόσο γρήγορα :p.

Ζαχαρία (call him Mr. SSD), θέλω να σε ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για τις πληροφορίες και τις προτάσεις σου :D.

Listen to him and you won't be disappointed ;)

Και σκέφτομαι τί θα γίνει απλά άν κυκλοφορήσει η 840 σειρά και ΠΕΣΟΥΝ οι τιμές κι άλλο αυτού του διαμαντιού.... (θα χουν όλοι από έναν στο τέλος ~)

Δεν αντεξα..... τον ξεπακεταρισα και τον εμπαξα σε Laptop οπου τελειωσα την επισκευη του..... Acer Aspire 5530 ( AMD M780G Chipset ).

Ιδου τα αποτελεσματα :yu:

ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

asssdsamsungacer5530.jpg

Εχω διαβάσει ολο το thread και κατι αρνητικο δεν εχω δει για τον SSD αυτον. Με ψησατε κι εμενα για αγορα :)

Πρωί πρωί παρήγγειλα, απόγευμα παρέλαβα. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορα γίνονται όλα. Δεν είχα ξανακάτσει σε μηχάνημα με ssd και μου' ρθε απότομο.

post-24544-1416076631,4426_thumb.jpg

Πρωί πρωί παρήγγειλα, απόγευμα παρέλαβα. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορα γίνονται όλα. Δεν είχα ξανακάτσει σε μηχάνημα με ssd και μου' ρθε απότομο.

Εγώ ανάθεμα και αν κατάλαβα διαφορά, με τη χρήση που κάνω.

Εγώ ανάθεμα και αν κατάλαβα διαφορά, με τη χρήση που κάνω.

Γιατι μωρε; Να σου πω τι εννοώ:

Windows clean install: τα εκανε μπαμ μπαμ.

Windows updates: τα ιδια με απο πανω.

Boot/Restart: ελαχιστα δευτερολεπτα (τα 4 μπαλακια των Windows ισα που τα εμφανιζει)

Welcome screen: δεν εμφανιζεται καν.

Firefox και αλλα προγραμματα: πατας το shortcut και ανοιγει αμεσως. Spamαρω το shortcut και ανοιγει καμια 20αρια παραθυρα αμεσως.

Copy/Paste: fasttttttt.

Installation: fasttttttt. Οταν πχ εγκαθιστουσα το Office 2010, το αφηνα, εφτιαχνα φραπε, εστριβα τσιγαρο, το καπνιζα, εστριβα δευτερο για αργοτερα, πιθανον να πηγαινα και τουαλετα (λογω φραπε-τσιγαρου) και αυτο ακομα εγκαθιστουσε. Επίσης κατα τη διαρκεια μιας εγκαταστασης μπορω να χρησιμοποιησω το pc. Με μηχανικο κολλουσεεεεεε. Και περιμενααααα.

Γενικοτερα η ολη ασιθηση ειναι πολυ διαφορετική. Αισθανομαι οτι ολα γινονται γρηγορααααα.

Ξερω πως το μεγεθος του drive δεν παιζει κανενα ρολο, αλλα μου κανει εντυπωση που ολα αυτα γινονται απο αυτη τη μικρη σκ@τουλα :D.

επιτελους μετα απο 1 εβδομαδα στο ραφι,αποφασισα να τον βαλω..

απο την αρχη win 7 x64 ,καπακι drivers intel απο το link μερικά ποστ πισω και τελος ενα optimize with magician

on asus p5k premium wifi(sata 2 obviously..)

830_iastor.png

ειμαι καλα,τι βλεπουν οι εμπειροι?

[MENTION=3150]sofix[/MENTION] μια χαρά είσαι φίλε μου :) sata2 είσαι και εσυ όπως εγώ :) .

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] το magician γίνετε κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν τρέχει η εφαρμογή ? ή δεν μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση ?

Δεν κρατήθηκα, αγόρασα και εγώ τον samsi μετά από τόσο καλά λόγια που άκουσα και αν και σε sata2 η διαφορά από mechanic είναι τρελή!Εγκαταστημένα τα Windows και πολλά προγράμματα,χρήση περίπου 2 βδομάδες

8z4igw.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.