Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Αν κατάλαβα καλά είναι drivers του controller και θα δουελεύει πιο γρήγορα το σύστημα ?

(Σε σύγκριση με τους εργοστασιακούς που φοράει τώρα η M/B ?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Καλημερα παιδια, αυριο περναω σε καινουργιο συστημα με z77 εναν 830, ηθελα να ρωτησω για να εχω trim αφηνω τους drivers των win7 ή περναω κανονικα τους rst ?

μιας και δεν βρήκα κάποιο σχετικό νήμα, είδα κάτι ευχάριστο (και από πλευράς τιμής θα έλεγα../για τον PRO)

Samsung 840/840Pro slides

δες κι αυτα..

AnandTech - Samsung SSD 840 Pro (256GB) Review

Samsung 840 Pro SSD: More Speed, Less Power, And Toggle-Mode 2.0 : Samsung 840 Pro: A New SSD Flagship

μολις τον εβαλα κι εγω στο HTPC της υπογραφης μου.

οριστε τα αποτελεσματα.. σε SATA 2

post-4092-1416076618,5169_thumb.jpg

μολις τον εβαλα κι εγω στο HTPC της υπογραφης μου.

οριστε τα αποτελεσματα.. σε SATA 2

αν εξαιρεσεις το 4k μια χαρα σε βλεπω...

δεν ξερω τι αλλο να κανω..!! αλλα κι ετσι μια χαρα ειναι..! σφαιρα.., σε σχεση με τον HDD που ειχα πριν...!!

αλλα ο δισκος αυτος προοριζεται για το MAIN PC μου λογω SATA 3..! αργοτερα θα χτυπησω αλλον εναν (οταν θα πεσουν κι αλλο οι τιμες τους..!!), και θα μπει στο HTPC μονιμα!!

Επειδή θα ξανακάνω εγκατάσταση, βάζω το magician σε άλλο σκληρό και του κάνω secure erase ή υπάρχει και άλλος τρόπος ?

Μόνο έτσι.

Αν και σε δοκιμές που έκανα, είτε Quick format μέσα από Windows, είτε secure erase από Magician, διαφορά δεν είδα.

Προτείνεται εννοείται το Secure erase.

Οταν ειναι "παρθενος" δεν χρειαζεσαι secure erase......;) χωστου Win ασαλιωτα....χαχαχαχα :D

Δεν είναι,

Λοιπόν τον έβαλα δεύτερο. το Magician ζητάει να βγάλω το καλώδιο για κάποια sec και να τον ξανασυνδέσω. Αλλά μετά το refresh ούτε κάνει κάτι ούτε εμφανίζει μύνημα ότι έγινε το secure erase. Εντάξει είναι ?

ΕΓΩ παντος που εχω τον SanDisk Extreme ο οποιος ειναι εντελως .... μα εντελως "ξεβρακωτος" απο software και φτωχος ακομα και στην συσκευασια του..... Κανω χρηση του HDD Erase οπου πλεον εχω εξικιωθει .....:dirol:

Τα "μπασε-βγαλε" καλωδια κτλ κτλ τα πολυ φοβαμαι.... :D

To HDD Erase θα το βρεις σε καμια version Hiren Boot..... οπου θα κανεις ΑΑΑΑνετα την δουλεια σου.

Δεν είναι,

Λοιπόν τον έβαλα δεύτερο. το Magician ζητάει να βγάλω το καλώδιο για κάποια sec και να τον ξανασυνδέσω. Αλλά μετά το refresh ούτε κάνει κάτι ούτε εμφανίζει μύνημα ότι έγινε το secure erase. Εντάξει είναι ?

Το Magician βγάζει μήνυμα πως πρέπει να βγάλεις το καλώδιο του ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Βγάζεις καλώδιο. Βάζεις καλώδιο. Κάνεις refresh.

Πατάς ΞΑΝΑ για secure erase και θα σου βγάλει μπάρα, με το progress.

Καλημερα παιδια, αυριο περναω σε καινουργιο συστημα με z77 εναν 830, ηθελα να ρωτησω για να εχω trim αφηνω τους drivers των win7 ή περναω κανονικα τους rst ?

Τελευταίους IRST από Intel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.