Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Οι συγκεκριμένοι πιθανόν να έχουν πρόβλημα σε Win7 x64, και σε μένα και σε αρκετούς χρήστες. Λέω πιθανόν, γιατί μόλις διάβασα μια απάντηση ότι παίζει να ευθύνεται το πρόγραμμα RamDrive που χρησιμοποιώ (δεν το έχω βγάλει ακόμη), αλλά αμφιβάλλω αν όλοι που έχουμε πρόβλημα χρησιμοποιούμε και Ramdrive. ;). Μόλις κάνω δοκιμη με βγαλμένο το προγραμμα, θα ενημερώσω.

Δοκίμασα 4 drives τις προηγούμενες μέρες και 4 συστοιχίες Raid0. Δεν παρουσίασαν πρόβλημα πουθενά σε 3 διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Οι συγκεκριμένοι πιθανόν να έχουν πρόβλημα σε Win7 x64, και σε μένα και σε αρκετούς χρήστες.

Μόλις το εγκατέστησα σε Windows 7 x64. Ενώ όλα πήγαν ομαλά κατά την εγκατάσταση, όταν πάω να το ανοίξω, μου πετάει το παρακάτω μήνυμα

An unknown error occurred while running this application. If the problem persists, please restart your computer, or try reinstalling the application

Δυστυχώς δεν έστρωσε ούτε με επανεγκατάσταση. Με την προηγούμενη έκδοση (11.2) δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

ζαχο εχει καμια διαφορα αυτος ο driver απο τον 11,2,0,1006 ?

H αλήθεια είναι πως είδα μειωμένες επιδόσεις ελάχιστα σε raid0.

Αλλά όχι σε όλα τα benchmarks.

Σε κάποια είναι πιο γρήγοροι.

Οι συγκεκριμένοι πιθανόν να έχουν πρόβλημα σε Win7 x64, και σε μένα και σε αρκετούς χρήστες. Λέω πιθανόν, γιατί μόλις διάβασα μια απάντηση ότι παίζει να ευθύνεται το πρόγραμμα RamDrive που χρησιμοποιώ (δεν το έχω βγάλει ακόμη), αλλά αμφιβάλλω αν όλοι που έχουμε πρόβλημα χρησιμοποιούμε και Ramdrive. ;). Μόλις κάνω δοκιμη με βγαλμένο το προγραμμα, θα ενημερώσω.

Τίποτα... :(, με απεγκατεστημένα και τα 2 ramdrive progs (Asrock's xfast ram & Gilisoft) πάλι η ίδια συμπεριφορά.. επ'άπειρον δείχνει ότι ξεκινάει στην taskbar, αλλά το service δεν ξεκινάει... back to 11.5.4.1001

Τίποτα... :(, με απεγκατεστημένα και τα 2 ramdrive progs (Asrock's xfast ram & Gilisoft) πάλι η ίδια συμπεριφορά.. επ'άπειρον δείχνει ότι ξεκινάει στην taskbar, αλλά το service δεν ξεκινάει... back to 11.5.4.1001

Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα. Στο taskbar έδειχνε το κυκλάκι αλλά δεν ξεκινούσε. Μόλις το έκανα διπλό κλικ, μου έβγαζε την προειδοποίηση του UAC, πατούσα Yes και τότε ξεκινούσε. Δεν θυμάμαι τι έκανα και του πέρασε, αλλά δεν το κάνει πλέον.

H προσφορά στους Samsung 830 από You.gr παίζει ακόμα;

Για τους 128αριδες ε?Ναι κανονικα..

Για τους 128αριδες ε?Ναι κανονικα..

Ευχαριστώ! :T:

Μου θυμίζει κάποιος τον κωδικό προσφοράς; Έχει σβηστεί από το σχετικό thread.

Η προσφορα στο you εληξε χθες βραδυ.

Το κουπονι δεν δουλευει.

Παρακολουθουσα το θεμα και ευτυχως προλαβα και παραγγειλα.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.