Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Μπορείς να ορίσεις ποιον δίσκο θα έχεις για scratch... Τα προγράμματα μπορούν να μπουν στον ssd

Μιας και το είχα απορία...μπορείς να ορίσεις scratch δίσκο πάντα από τι βλέπω αλλά η απορία μου είναι που ακριβώς πάνε αυτά τα "προσωρινά αρχεία" αρχεία. Δέν σε αφήνει να ορίσεις φάκελο οπότε άν κάποιος έχει νέο δίσκο και θέλει να τα έχει οργανωμένα ποιά είναι η απάντηση για το πού ακριβώς πάνε ?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Μιας και το είχα απορία...μπορείς να ορίσεις scratch δίσκο πάντα από τι βλέπω αλλά η απορία μου είναι που ακριβώς πάνε αυτά τα "προσωρινά αρχεία" αρχεία. Δέν σε αφήνει να ορίσεις φάκελο οπότε άν κάποιος έχει νέο δίσκο και θέλει να τα έχει οργανωμένα ποιά είναι η απάντηση για το πού ακριβώς πάνε ?

Αυτο εξαρταται απο το καθε προγραμμα χωριστα πως τα διευθετει αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις και απο τη βερσιον τους.αλλιως ο αβιντας αλλιως το πρεμιερ αλλιως το εφσιπι...

Το πηδήξατε το θέμα. Εδώ μιλάμε για τον Samsung 830 και κοντεύετε να συζητήσετε για το πως θα εγκαταστήσετε το λειτουργικό. Κάντε ένα νέο θέμα, τσάμπα είναι...

απο τοτε που αγορασα τον samsung 830 256gb (amazon.de) οταν τον παρελαβα στο προγραμα hard disk sentinel pro μου βγαζει αυτο που βλεπεται στην εικονα ...59% ζωη με 4096 bad sectors...:wall:

Τι να κανω ? επικοινωνω με αμαζον?

απο τοτε που αγορασα τον samsung 830 256gb (amazon.de) οταν τον παρελαβα στο προγραμα hard disk sentinel pro μου βγαζει αυτο που βλεπεται στην εικονα ...59% ζωη με 4096 bad sectors...:wall:

Τι να κανω ? επικοινωνω με αμαζον?

Δεν βλέπω κάποια εικόνα.Δεν postaρεις και μια εικόνα από το smart του δίσκου?

Αν όντως έχει bad sectors καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με amazon

οχ το ξεχασα w8 ... ανεβαζω τωρα εδω εισαι οσο για τον αλλο δισκο που ειναι 6% θα κανω αλλο θεμα αργοτερα... :p

post-17068-1416076514,6711_thumb.jpg

άμα είναι σε τέτοια κατάσταση ο 830 απο την μέρα που τον πείρες, έπρεπε ήδη να είχες επικοινωνήσει με amazon, γιατί το καθυστέρησες?

Το Magician της Samsung βγάζει ανάλογα αποτελέσματα? επίσης που είναι το screenshot από το smart ? :p

Βασικά για τον 2.0ΤΒ EARS θα ανησυχούσα περισσότερο...

Τον Samsung στείλε τον πίσω στο Amazon και ενημέρωσε πως τον παρέλαβες έτσι.

εγκατέστησα σε υπολογιστή φίλου τον συγκεκριμένο δίσκο και το ssdlife 2.2.42 μου λέει πως δεν μπορεί να υπολογίσει drive health και lifetime values.Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό;Driver χρησιμοποιώ τον iaStor.

εγκατέστησα σε υπολογιστή φίλου τον συγκεκριμένο δίσκο και το ssdlife 2.2.42 μου λέει πως δεν μπορεί να υπολογίσει drive health και lifetime values.Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό;Driver χρησιμοποιώ τον iaStor.

Ακριβώς το ίδιο και εδώ

Και με Iastor αλλά και με αυτόυς της μαμά Microsoft.

post-11106-1416076519,1491_thumb.png

Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του driver αλλά κόλλημα του SSDlife (βασικά ασυμβατότητα).

Δοκίμασε με το HD Sentinel.

Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του driver αλλά κόλλημα του SSDlife (βασικά ασυμβατότητα).

Δοκίμασε με το HD Sentinel.

το 4.10 PRO που δοκίμασα...αυτό κι αν δεν ξέρει τι του γίνεται.Λέει πως το TRIM δεν είναι ενεργοποιημένο ενώ είναι.

Το μόνο πρόγραμμα που δίνει σωστές πληροφορίες για τον δίσκο είναι το CrystalDiskInfo.Τουλάχιστον μέχρι οι υπόλοιποι να βγάλουν μια αναβάθμιση των προγραμματων τους που να μιλάει σωστά με τον controller του 830.

Δεν το έχω το μηχάνημα μπροστά μου τώρα,αλλά απ'όσο θυμάμαι το samsung magician είχε μόνο πληροφορίες για το smart του δίσκου.Αν το δω αύριο θα σου πω.

samsung 830 128 GB Hard disk sentinel 4.10 (non pro έκδοση).Μια χαρά το διάβασε το trim σωστά.Επίσης με ΙaStor drivers

attachment.php?attachmentid=51874&stc=1&d=1345679314

post-1215-1416076520,4158_thumb.jpg

Παίδες τον τσίμπησα και εγώ τον 830 (στα 128gb) δεν άντεξα

Σκοπέυω να κάνω fresh install win 7 sp1 64bit.

Χρειάζεται κάτι σε ειδικές ρυθμίσεις πέραν του παραδοσιακού install;

Παίδες τον τσίμπησα και εγώ τον 830 (στα 128gb) δεν άντεξα

Σκοπέυω να κάνω fresh install win 7 sp1 64bit.

Χρειάζεται κάτι σε ειδικές ρυθμίσεις πέραν του παραδοσιακού install;

http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

Η απλώς εγκαθιστάς το SSD magician της ίδιας της Samsung και κάνεις τα OS Optimizations.

Υποθέτω απο το bios ενεργοποιήσες ήδη το AHCI στον SATA controller πριν κάνεις οτιδήποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.