Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Προς το παρόν αυτό κάνω ούτως ή άλλως και έχω συνδεδεμένες 3-4 συσκευές, απλά οι άλλες 6 sata θύρες που έχει (με τον ICH10R) είναι σε κάπως άβολο σημείο, το καλώδιο μπαίνει παράλληλα με την μητρική και αμέσως δίπλα είναι η θήκη που μπαίνουν οι σκληροί, οπότε αναγκαστικά το καλώδιο λυγίζει αρκετά. Και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό. Δεν με βολεύει και το σπαστό sata καλώδιο, γιατί αυτό στρίβει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω..

Οπότε αν μπορούσα να συνδέσω έστω τον ένα σκληρό στην θύρα με τον JMicron, που είναι κάθετη στην μητρική, καλό θα ήταν..

Έφτασε και ο δικός μου ο οποίος κλωνοποιήθηκε από τον intel x-25m.

Πριν+Μετά ο Samsung

samcrystal-1.pngsamcrystal.png

Πριν+Μετά ο Intel

intelcrystal-1.pngintelcrystal.png

Βλέπω άλλους με πολύ καλύτερα νούμερα, φταίει το sata2 ή η μητρική?

Drivers έχω της Intel.

[MENTION=103]hurin[/MENTION] μαζί τους παραγγείλαμε ? και εγώ σήμερα παρέλαβα :)

27/6 τους έστειλαν, σε 10 μέρες ήταν εδώ!

Γιατί partitioned, αν επιτρέπεται;

Για να βάλω παιχνίδια στο δεύτερο partition και να εχω εύκολο το format στον C:

Υπάρχει θέμα με το partition?

Για να βάλω παιχνίδια στο δεύτερο partition και να εχω εύκολο το format στον C:

Υπάρχει θέμα με το partition?

Άν υποθέσουμε ότι εννοείς ότι θα έχεις ένα Program files σε αυτό το δεύτερο partition που θα γίνονται setup τα games σου, τί θα γίνει στην περίπτωση του εύκολου format στο βασικό διαμέρισμα ? Δέν χάνονται μιά και καλή οι συντομεύσεις και οποιοδήποτε entry στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων λόγω Registry π.χ ? Απλώς είχα την απορία γιατί σκεφτόμουν να το κάνω και γώ..

Άν υποθέσουμε ότι εννοείς ότι θα έχεις ένα Program files σε αυτό το δεύτερο partition που θα γίνονται setup τα games σου, τί θα γίνει στην περίπτωση του εύκολου format στο βασικό διαμέρισμα ? Δέν χάνονται μιά και καλή οι συντομεύσεις και οποιοδήποτε entry στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων λόγω Registry π.χ ? Απλώς είχα την απορία γιατί σκεφτόμουν να το κάνω και γώ..

Δεν υπάρχει θέμα με πολλά games... πχ,SWTOR, diablo3, tera, WOW, starcraft 2 , steam games, το μόνο που χρειάζονται ειναι o client και το directory τους για να παίξουν μετά απο format.

Καλησπέρα παιδιά!

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να προχωρήσω στην αγορά του δίσκου.

Πρέπει να προσέξω κάτι;;;Μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα;;;Η μητρική μου είναι η Ashrock 890GX Extreme3.

Ευχαριστώ!

Παιδιά όταν γράφει ότι έχει εργαλείο για Laptop, μπάινει και στο 10'' Toshiba NB-200 που έχω εγώ;;;

Λοιπόν παίδες, σήμερα τελικά εδέησα κι εγώ να τον βάλω, ενώ τον είχα παραλάβει από την Δευτέρα..

Προς το παρόν έχω περάσει μόνο windows, δεν έχω καν περάσει drivers της μητρικής κλπ, αλλά από περιέργεια έκανα κι εγώ το περίφημο τεστ του CrystalMark. Δείτε και πείτε μου μια γνώμη, δεδομένου πως η μητρική μου έχει sata2 και όχι sata3..

ΥΓ. Άσχετο, αλλά μόλις άνοιξα το κουτί με έπιασαν τα γέλια με το πόσο μικρός είναι.. Τελικά μήπως όντως το μέγεθος δεν μετράει; :rofl:

post-14254-1416076427,0851_thumb.jpg

Αρκετά το καθυστέρησα, τις επόμενες μέρες θα εγκαταστήσω και εγώ τον 256αρη που κάθεται στο κουτί κάτι μέρες (εβδομάδες)...

Σκέφτομαι να κάνω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα και όχι από το magician. Τί λέτε ?

Αρκετά το καθυστέρησα, τις επόμενες μέρες θα εγκαταστήσω και εγώ τον 256αρη που κάθεται στο κουτί κάτι μέρες (εβδομάδες)...

Σκέφτομαι να κάνω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα και όχι από το magician. Τί λέτε ?

To ίδιο είναι

πήγα να κάνω register,έναν samsung 830 128Gb, και από το site της εταιρίας με μετέφερε στο site της seagate γιατί αν κατάλαβα καλά συνεργάζονται.

το θέμα είναι ότι στο site της seagate δεν βρήκα άκρη για το registration.

και κάτι άλλο, για mac, πως θα κάνουμε αναβάθμιση το firmware του δίσκου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.