Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Γιαυτο εδω το μαγαζι τι λες Error page προτιμω την αντικαταβολη και ας δοσω 50 ευρω παραπανω

Έχω κάνει 3 παραγγελίες 1 αντικαταβολή και 2 με πιστωτική. Άψογοι γενικά και άν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας ή κάτι άλλο χτυπάει αμέσως τηλεφωνάκι απο την κρήτη και τον κύριο digital master για να σε ενημερώσει για ολά. +1 απο μένα.

Ευχαριστω φιλος.Παραγειλα το samsung 830 στα 128 gb , εκανα ενα γρηγορο ψαξιμο στο φορουμ και στο ιντερνετ πιστευω θα με καλυπτει.Αυτο που λεει οτι κανει copy το os απο τον παλιο ωστε να μην ξανακανεις φορματ ειναι καλο ? η να κανω clean install απο την αρχη . Και επειδη η μητρικη μου δεν εχει sata 3 μπορεις να μ προτεινεις καπιον controller? ευχαριστω και σορρυ , το ξερω οτι ειμαι κουραστικος :crazy_pilot:

Μή δώσεις για τον συγκεκριμένο παραπάνω λεφτά για να τον πάρεις απο Ελλάδα, όλοι τον έχουμε πάρει απο AMAZON. μια χρεωστική θές και ένα FAX στο ΑΜΑΖΟΝ (2 ευρώ για Γερμανία που έστειλα εγώ) για να επιβαιώσουν ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος και σε 1 βδομαδούλα (αν όλα πάνε καλά) θα στον πετάξει ο ταχυδρόμος στην πόρτα σου.

Απο Amazon.co.uk και εγω σε 4 εργασιμες τον ειχα σπιτι μου.Με τα φθηνα μεταφορικα.

Και γενικα οσο πραγματα εχω παρει απο Amazon αψογοι.

Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε και εναν sata 3 controller για την μητρικη μου ?

Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε και εναν sata 3 controller για την μητρικη μου ?

Δεν αξίζει ο sata 3 controller.To έχω ψάξει αρκετά το θέμα καθώς όπως βλέπεις έχω σύστημα με μητρική SATA II και έχω πάρει τον 256αρη Samsung 830. 2 επιλογές έχεις ή πάς σε αναβάθμιση ή περιμένεις. Προσωπικά θα περιμένω κανά χρόνο ακόμα και βλέπουμε.

Nαι αλλα δεν με βλεπω να κανω αλλαγη της μητρικης μου ...συντομα...κανω καλα που περνω σατα 3 και οχι 2? θα ειναι πιο γρηγορος απο σατα 2 πανω στην σατα 2 θυρα?

Nαι αλλα δεν με βλεπω να κανω αλλαγη της μητρικης μου ...συντομα...κανω καλα που περνω σατα 3 και οχι 2? θα ειναι πιο γρηγορος απο σατα 2 πανω στην σατα 2 θυρα?

το ίδιο θα είναι. Κάνεις καλα απο την άποψη ότι θα σου μείνει για μελλοντική αναβάθμιση σε SATA3 μητρική που σίγουρα θα πάς.

Eυχαριστω φιλε για την βοηθεια σου , παει και το θεμα του σκληρου,αν και εγω τον παραγειλα απο το digital master , προτημω ελλαδα πως να το κανουμε.:)

Όπως τα είπε ο HellhammeR. Όταν πάμε σε μητρική με SATA III τον βάζουμε εκεί. Πάντως διαφωνώ με το "προτιμώ Ελλάδα". Πόσο σου έρχεται από εδώ ο 128αρης 140-150 ? 100 έχει στο amazon.

Καποιος που δεν εχει αγορασει 2-3 φορες απο εξω να δει οτι δεν εχει να χασει κατι, τοτε λογικο να φοβαται. Εκτος κ αν εχει πολλα λεφτα κ δεν τον νοιαζει...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

OCZ OCT1-25SAT3-128G OCTANE 128GB SATAIII 2.5'' SSD τον ειχε προσφορα eshop 80 ευρω.

Aξιζει ή να παω στον samsung 830 120gb με καπου στα 100ευρω.

OCZ OCT1-25SAT3-128G OCTANE 128GB SATAIII 2.5'' SSD τον ειχε προσφορα eshop 80 ευρω.

Στην θέση σου, θα πήγαινα στον samsung στα 100 ευρώ (φαντάζομαι αμαζον το βρήκες τόσο). Αξίζει μέχρι το τελευταίο του ευρώ στην κατηγορία αυτή.

Samsung άμα τον πάρεις 100 εννοείται, πολυ καλύτερος.

Σημερα ηρθε και ο δικος μου απο amazon uk με 179 ευρω.

Βασικα δεν περιμενα να τον βρω πεταμενο στις σκαλες τις πολυκατοικιας αλλα αφου τον βρηκα παλι καλα. :D

ssdahci.png

Σημερα ηρθε και ο δικος μου απο amazon uk με 179 ευρω.

Το αυτό (μιλάμε για ΤΟ timing)... ;)

P67 σε sata2 κανάλι...

attachment.php?attachmentid=51019&stc=1&d=1340733339

post-58-1416076366,0964_thumb.jpg

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] εγώ τους βρήκα πεταμένους (2) όχι στη εξωπορτά μου, αλλά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπως ακρίβως πετάνε τα διαφημηστικά και τους λογαριασμόυς...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.