Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
πηρα και εγω αυτον με τα 256 GB...

bench κλπ...μια χαρα...στο ssdlife αναγνωριζει μονο μοντελο.

ξερετε τι παιζει να φταιει?

ειναι σε sata 2 στην p5e64 revolution.

ενας force gt που ειχα τον αναγνωριζει μια χαρα.

εχω κανει clone το os και οχι clean install οταν αλλαξα τον ssd.

edit και το δικο μου bench!

Γύρνα τον controller σε AHCI. Τα νούμερα σου είναι χαμηλά.

Γύρνα τον controller σε AHCI. Τα νούμερα σου είναι χαμηλά.

Θα πρέπει να κάνω φορματ κλπ...η απλΑ από το βίος?

2 ερωτησουλες!

1. Απ οτι βλεπω εχω περασμενο τον driver της Microsoft. Πως ακριβως θα βρω αυτον της intel για τη μητρικη μου; Asus p6t

2. Περασα τα φρεσκα windows χωρις να κανω φορματ στον παλιο δισκο και εχω το εξης προβλημα. Μπηκα στο bios μετα την εγκατασταση και ειδα οτι πρωτος για boot-αρισμα ειναι ο hdd, αλλαξα και εβαλα τον ssd πρωτο και δεν boot-αρει, οποτε υποθετω οτι το αρχειο για το boot εχει περαστει στον hdd. Aυτο το υποθετω γιατι οταν ξεκιναει, εχοντας πρωτο τον hdd, μου λεει να διαλεξω ποιο λειτουργικο θα ξεκινησει, το νεο ή το παλιο. Αν τρεξω το "fix mbr" απο το recovery θα στρωσει; ή να περασω απο την αρχη τα windows να ειμαι σιγουρος; Moλις ειδα οτι μπορω να σβησω το παλιο boot απο το run-msconfig-system settings, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουλεψει.

Mε εφαγε η βιασυνη να τον εγκαταστησω μολις ηρθε γιατι θα εφευγα για εκλογες την επομενη μερα.

edit

για το 1. να δοκιμασω αυτους;

http://www.thelab.gr/1063193735-post312.html

Εγώ έβαλα αυτούς http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=20624&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology〈=eng

Είχε την παλιότερη version στο ASUS site στην δικιά μου P8Z68V-PRO, εσένα δεν έχει καν.

Install τα Windows όταν έκανα αποσύνδεσα τους άλλους 3 σκληρούς που είχα και άφησα μόνο τον ssd, τα εγκατέστησα και μετά τους σύνδεσα (ο ένας είχε και τα windows - κανένα πρόβλημα με το boot).

post-3765-1416076345,3287_thumb.png

Ξερουμε καμια εντολη για να φτιαξουμε το boot στον ssd? Το fix mbr θα κανει δουλεια;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

edit:

Σημερα μου κολλησε και ηθελε restart, οποτε μαλλον θα τα ξαναπερασω απο την αρχη να τα κανω και ολα σωστα.

Tελικα τα ξαναπερασα απο την αρχη γιατι εκτος απο το θεματακι με το boot μου ειχε κολλησει μια φορα και μου ειπε και η αδερφη μου οτι εκανε επανεκκινησεις οσο ελειπα το ΣΚ για εκλογες.

Περασα και σωστους drivers και δειχνει κομπλε.

ΤΩΡΑ

attachment.php?attachmentid=50911&stc=1&d=1340188177

ΠΡΙΝ

50807d1339698197-samsung-830-ssd-untitled.jpg

post-7649-1416076346,1517_thumb.jpg

κομπλέ είσαι, καλοδούλευτος.

Ρίξε και ένα post AsSSD

Oριστε!!

Την πρωτη φορα που το ετρεξα εφαγα bsod 0f4:hm:

post-7649-1416076347,4538_thumb.jpg

Γεια σας παιδια . Στο συστημα της υπογραφης μου και με την μητρικη που εχω να παω σε αυτον ? HDD :: Samsung 256GB 830 Series MZ-7PC256B Solid State Drive SATA SSD 2.5'' - Visionstudio.gr ή το crusial m4 256 gb?

To visionstudio ειναι αξιοπιστο ?

Γενικα πιστευω οτι εχω καλο συστημα για παιχνιδια αλλα με ριχνει ο σκληρος μου που ειναι αρκετα παλιος.Τον ssd τον θελω για λειτουργικο και για να φορτωνω τα παιχνιδια απο αυτον . Και κατι τελευταιο , λετε τα 256 να εινια τοο much ? Γενικα μονιμα εγκατεστημενα εχω τα bf3 , fifa 12 , diablo 3 .Eυχαριστω !

Προτεινετε να αγορασω και sata 3 εσωτερικο controller? αν ναι ποιον ?

Προσωπικά δε θα έδινα χρήματα να αγοράσω SATA 3 Controller. Θα χρησιμοποιούσα τις SATA 2 της μητρικής. Όταν προχωρήσεις σε αναβάθμιση, το συνδέεις σε SATA 3 υποδοχή.

Θεωρώ οτι δε θα καταλάβεις διαφορά στην καθημερινή σου χρήση είτε τον συνδέσεις σε SATA 2 είτε σε SATA 3

Checkαρε amazon co uk. O Samsung 830 128GB στα ~103€ και ο 256GB στα ~192€

Το amazon στελνει αντικαταβολη?

Το amazon στελνει αντικαταβολη?

Δέν υπάρχει αντικαταβολή. Χρειάζεσαι πιστωτική η με μεταφορά χρημάτων και επι της ουσίας προτιμάς μια χρεωστική κάρτα και είσαι κομπλέ. Άν ψάξεις και λίγο στο φόρουμ θα δείς ότι δέν υπάρχει ούτε θέμα ΜΗ αξιοπιστίας του άμαζον.

Όσον αφορά τον δίσκο..προχώρα άφοβα για τον 256 της samsung άν σε παίρνει. Είναι σκυλάκι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.