Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό ίσχυε, στους ICH10R. Στους νέους controller με P67/Z68/Z77 chipset, το όριο είναι αρκετά ψηλότερα.

παράδειγμα:

7304fc7689a4d6e5.jpg

Από ποιόν είναι αυτά τα νούμερα ?

Από ποιόν είναι αυτά τα νούμερα ?

Δεν είναι ένα drive. Είναι 2xVertex 4 128GB.

Απλά ήθελα να δείξω πως το όριο στους controllers δεν είναι στα 667ΜΒ/s.

Δεν είναι ένα drive. Είναι 2xVertex 4 128GB.

Απλά ήθελα να δείξω πως το όριο στους controllers δεν είναι στα 667ΜΒ/s.

΄

Ευχαριστώ πολύ Ζαχαρία. Αυτά είναι νούμερα.

Γνωριζει κανεις αν παιζει καποιο προβλημα του συγκεκριμενου δισκου με τον κοντρολερ της μητρικης μου; τον παρηγγειλα χτες κ θελω να μαι σιγουρος, αλλιως να ακυρωσω.

Asus p6t εχω με sata2

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Γνωριζει κανεις αν παιζει καποιο προβλημα του συγκεκριμενου δισκου με τον κοντρολερ της μητρικης μου; τον παρηγγειλα χτες κ θελω να μαι σιγουρος, αλλιως να ακυρωσω.

Asus p6t εχω με sata2

Κανεις;;

Asus p6t εχω με sata2

Τι προβλημα να εχεις ρε Φανη;

Εγω τον εχω 6 μηνες τωρα στο μηχανακι της υπογραφης μου και δεν υπαρχει κανενα προβλημα εσυ γιατι να εχεις;

Ξερω γω μωρε με τους κοντρολερ κ τα τσιπακια που διαβαζω συνεχεια... λεω μηπως επειδη ειναι παλια η μητρικη εχει κανενα παλιοκοντρολερ κ μου κανει κολπα. Πρωτος ssd κ ψαχνομαι. Σε μια βδομαδα τον περιμενω.

και εγω το ιδιο σε μια εβδομαδουλα τον εχω και θα ανεβασω να δουμε και τα νουμερα :p

πηρα και εγω αυτον με τα 256 GB...

bench κλπ...μια χαρα...στο ssdlife αναγνωριζει μονο μοντελο.

ξερετε τι παιζει να φταιει?

ειναι σε sata 2 στην p5e64 revolution.

ενας force gt που ειχα τον αναγνωριζει μια χαρα.

εχω κανει clone το os και οχι clean install οταν αλλαξα τον ssd.

edit και το δικο μου bench!

post-15326-1416076317,8179_thumb.png

Moλις περασα λειτουργικο. Πρωτη μου εντυπωση απο ssd ειναι οτι ολα περνανε πολυ γρηγορα, απο τα windows μεχρι τους drivers.

Μια ερωτηση, στο magician εκανα τα OS Optimization που προτινει. Ελπιζω να μην εκανα πατατα.

post-7649-1416076332,754_thumb.jpg

Μια χαρα νουμερακια για 120αρη , αυριο παιρνω και εγω απο ελτα και ανεβαζω και εγω νουμερακια. :p

Και σε μένα ήρθανε χθές 2 κομμάτια πρόλαβα και έβαλα τον έναν στο laptop πιάνει σαν τα νουμεράκια του FANISTELROOY. Sata-2 εννοείται.:crazy:

Τωρα τον πηρα , τα νουμερα χωρις windows , πανω σε σατα 6 z77 chipset(intel) AHCI.

Samsung 830 256GB

test1af.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.