Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

Τρέξε κι ένα SSD life αν το έχεις ή κατέβασέ το. Από τη στιγμή που το βγάζει ΟΚ δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Στο δικό μου πάντως HD Sentinel, στο 177 βγάζει Wear Range Data και όχι Wear Leveling Count. Μπορεί το συγκεκριμένο είτε να μην διαβάζει σωστά ή απλά να ανεβαίνει ανάλογα με τις ώρες χρήσης.

Υ.Γ. Άλλαξε και θύρες στους δίσκους σου, μεταξύ τους.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

ναι αλλά όσο αναφορά το health? Όλα αυτά φάνικαν στην έκδοση 4.0 Pro στο 3.7 φαινόνταν σαν κάτι "άγνωστο" με 100% health

Να και το SSD life

ssdlifer.png

Uploaded with ImageShack.us

Το Samsung SSD Magician τι λέει;

Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, το drive δεν δίνει σωστές πληροφορίες στα προγράμματα γι'αυτό σου εμφανίζει πως υπάρχει θέμα.

Τα ίδια και εκεί στο smart. Να τονίσω πως είμαι με το 01Β1Q ίσως όταν βρώ χρόνο να περάσω το 03

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ KAI TA ΠΡΟΓΡΑΜMΑΤΑ ΓΙΑ SMART MONITORING ΠΑΝΤΑ BACKUP.TA SMART ATTRIBUTES EINAI AΠΛΩΣ ENΔΕΙΞΕΙΣ

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Νεο crystalmark δυο μήνες μετά.

Win7 64, ich9r, x48, με αυτά που προτείνει το magician, και virtual και temp σε μηχανικό δίσκο.

attachment.php?attachmentid=50020&stc=1&d=1336654405

είμαι μπερδεμένος..

post-71-1416076167,7425_thumb.jpg

Samsung 830 ο 64αρης...δεν έχω πηράξει ακόμα firmware η τπτ άλλο μόνο AHCI τον έχω.

Είμαι καλά ? (Φρέσκο λειτουργικό 2 μέρες)

post-18621-1416076167,8814_thumb.png

Samsung 830 ο 64αρης...δεν έχω πηράξει ακόμα firmware η τπτ άλλο μόνο AHCI τον έχω.

Είμαι καλά ? (Φρέσκο λειτουργικό 2 μέρες)

Τον driver για AHCI της AMD τον έχεις περάσει ???

Αν όχι πέρασέ τον αλλά πρόσεχε να περάσεις τον 11,12 AHCI DRIVER και όχι νεότερη έκδοση.

Τον βρίσκεις παρακάτω:

http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/AMD/AMD-AHCI-Driver-1112-for-Windows-7.shtml

Επίσης πριν τον AHCI DRIVER βάλε και τον SOUTHBRIDGE driver

http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/AMD/AMD-South-Bridge-Driver-1112-for-Vista-Windows-7.shtml

Edit: σου έχω στείλει pm για το CPU αν δεν το έχεις δει !
Τον driver για AHCI της AMD τον έχεις περάσει ???

Αν όχι πέρασέ τον αλλά πρόσεχε να περάσεις τον 11,12 AHCI DRIVER και όχι νεότερη έκδοση.

Τον βρίσκεις παρακάτω:

Download AMD AHCI Driver 11.12 for Windows 7 Driver for Windows 7 / Windows 7 x64 - Softpedia

Επίσης πριν τον AHCI DRIVER βάλε και τον SOUTHBRIDGE driver

Download AMD South Bridge Driver 11.12 for Vista/Windows 7 Driver for Windows Vista / Windows Vista64 / Windows 7 / Windows 7 x64 - Softpedia

Τα πέρασα,αλλα δεν είδα σημαντική διαφορά...

post-18621-1416076181,4404_thumb.png

Ωραια Σκεφτομαι να τσιμπησω εναν oem SAMSUNG 830 Series MZ-7PC256HAFU 2.5" 256GB SATA III 6.0GB OEM Internal SSD | eBay οπως εκανα με τον 810

ps σε απαντηση της υπογραφης πιο πανω οταν θα ερθουνε να με παρουνε κανενας τσιγγανος κουμμουνιστης η εβραιος δεν θα τους εμποδισει...Ο τελευταιος μαλιστα ισως τους διευκολυνει λεγοντας τους και που θα με βρουνε αν του δωσουνε καμια δραχμουλα.,

@amartolos δε νομίζω οτι αξίζει να μπλέξεις με ebay για τόσο μικρές διαφορές. Δες το γερμανικό amazon:

[ame=http://www.amazon.de/Samsung-MZ-7PC256B-WW-256GB-6-0Gbps/dp/B007BBQQ04/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337080657&sr=8-3]Samsung MZ-7PC256B/WW 256GB SSD 2,5 Zoll: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame]

*Τώρα το amazon φαίνεται να έχει διαθεσιμότητα στη τιμή των 212 σε 2-4 εβδομάδες. Όταν το κοίταξα τελευταία φορά έβγαινε 226 με μεταφορικά και φπα ελλάδας.

Επειδή πήρα και εγω pm810 και ήμουν γενικά ικανοποιημένος με την αγορά του, δε θα ξαναπάρω oem λόγω υποστήριξης. Τα retail firmware δεν είναι συμβατά και πρέπει να περιμένεις τον κάθε oem, στη περίπτωση μου dell να βγάλει firmware όταν και αν θέλει.

Εξαρτάται από το εκάστοτε upgrade. Κάποια είναι destructive κάποια όχι.

Αναφέρεται στα Release Notes του κάθε upgrade.

Μεσω του magician έλεγα να το κάνω,δεν λεει στοιχεία για το firmware, απλά μου βγάζει αυτην την προειδοποίηση να κανω backup κλπ..

Καλησπέρα !

Σκέφτομαι να αγοράσω δύο (2) 128αρηδες να τους στήσω σε raid 0.

Αξίζει;

Μήπως για 256 είναι καλύτερα να πάρω έναν;

Το σύστημα το έχω περασμένο σε έναν 128άρη 470.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.