Jump to content

Samsung 830 ssd

techman

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

αν προχωρήσεις σε αγορά στο τέλος θα σου βγάλει το ποσό συν τα έξοδα αποστολής...:T:

Πλέον ούτε στη γερμανία έχει διαθεσιμότητα... #$%@%^#$%.

Αν πάρω το notebook kit (που είναι διαθέσιμο) τι θα χρειαστώ για να τον περάσω στο desktop;

Υπάρχει κάποιος που να κρατάει στα χέρια του τον πολυπόθητο δίσκο;

Αν πάρω το notebook kit (που είναι διαθέσιμο) τι θα χρειαστώ για να τον περάσω στο desktop;

Τo drive, όπως και κάθε άλλος SSD 2.5", χρειάζεται ένα ΚΛΑΣΙΚΟ καλώδιο SATA και ένα ΚΛΑΣΙΚΟ καλώδιο ρεύματος SATA. Το Desktop kit, απλά έχει και frame για να μετατρέψεις το drive από 2.5" σε 3.5" αλλά οι SSD είναι τόσο ανάλαφροι που ακόμα και να τον ακουμπήσεις κάπου μέσα στο κουτί δεν θα μετακινηθεί.

Οπότε προχωράς άφοβα στην αγορά του notebook kit.

Σάββατο παραγγελία από Pixmania τον 128GB. Χθες έστειλαν με ups express(15.99 ευρώ) και μόλις παρέλαβα.

Σάββατο παραγγελία από Pixmania τον 128GB. Χθες έστειλαν με ups express(15.99 ευρώ) και μόλις παρέλαβα.

Σφαίρα πάνε οι SSD. Αν ήταν απλός σκληρός την άλλη Δευτέρα θα τον είχες.

:hehe:

Λοιπόν τον παράγγειλα εχτες το μεσημέρι απο το pixmania 199 ευρω τον 128ρι μαζι με τα μεταφορικά. Σήμερα μου ήρθε θα τον βάλω αύριο να πω εντυπώσεις...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λοιπόν τον παραγγελα εχτες τον μεσημέρι απο το pixmania 199 ευρω τον 128ρι μαζι με τα μεταφορικά. Σήμερα μου ήρθε θα τον βάλω αύριο να πω εντυπώσεις...

τα ιδια κι εγω. μονο που εκανα παραγγελια τριτη. ακυρωσα εννοειται τον 64αρη απο vision αφου δεν ειχε ερθει ακομη

συνειδητοποιω οτι μετα τον mtron(32gb!!) Που ειχα δεν βλεπεις ουσιαστικες διαφορες με το ματι ουτε με το φρυδι, μη σας πω. ωραια τα ψηλα iops και τα random 4k αλλα αν εχεις αξιοπιστια και επαρκη gigabytes καθαρισες.

Υ.Γ φοβερο και το κουτι του 830 αλα galaxy s II

συνειδητοποιω οτι μετα τον mtron(32gb!!) Που ειχα δεν βλεπεις ουσιαστικες διαφορες με το ματι ουτε με το φρυδι, μη σας πω. ωραια τα ψηλα iops και τα random 4k αλλα αν εχεις αξιοπιστια και επαρκη gigabytes καθαρισες.

Υ.Γ φοβερο και το κουτι του 830 αλα galaxy s II

πάρα πολύ χρήσιμη πληροφορία :T:

και εγώ με ένα sammy 60gb slc είμαι ακόμα και σκέφτομαι να τον αλλάξω ή όχι.

Κάθε μέρα (λέμε τώρα) προσπαθώ να βρώ δικαιολογία για να αγοράσω το sammy 830 αλλά δεν!

Η μόνη λύση είναι να τον κάνω δώρο σε κάποιο συγγενή :tomato:

Κάθε μέρα (λέμε τώρα) προσπαθώ να βρώ δικαιολογία για να αγοράσω το sammy 830 αλλά δεν!

Που'σαι ρε ξάδερφε...καιρό είχαμε να τα πούμε... :hehe:

Είμαι και γω σε αναμονή για ες ες ντι, αναμένω πρώτα εντυπώσεις για τους samsung

να τον αλλαξεις...χαλια ο "παλιος" sammy!!!:innocent:

και μολις το κανεις στειλε ενα πμ! :p

υγ: καιρο τον ψαχνω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.