Jump to content

Ποσα DLC Black Ops Αγορασατε??

Nephiλiμ

Αγορασα:  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Κανένα, όχι γιατί είμαι μόρτης, αλλά τα DLC's όσο πάνε και αυξάνονται. Αν τα αγοράζαμε όλοι συνεχώς πόσα θα είχε το κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα;

Που είναι οι εποχές που με τα CoD4 και 5 κατέβαζες δωρεάν τους νέους χάρτες; :(

Κανένα, όχι γιατί είμαι μόρτης, αλλά τα DLC's όσο πάνε και αυξάνονται. Αν τα αγοράζαμε όλοι συνεχώς πόσα θα είχε το κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα;

Που είναι οι εποχές που με τα CoD4 και 5 κατέβαζες δωρεάν τους νέους χάρτες; :(

Κοιτα τουλαχιστον στις κονσολες το φαινομενο ειναι πιο εντονο.

Πριν βγουν τα γκεημς λενε πχ θα χει 5-6 DLC (βλεπε GEARS 3) .

Στο 4 για το PC, τα map pack ηταν Sponsored απο nVidia.

Στο 5 για το PC, τα map pack ηταν Sponsored απο Intel.

Αρα καποιος τα πληρωσε

(Εσυ και γω προφανως αλλα οχι αμεσα)

Ζπαφακος ετοιμος,απλως δεν σε εμφανιζει σε αυτους που ψηφισαν και τι.

Ποσα DLC Black Ops Αγορασατε??

Σαν να λεμε : ποσο μ@κ@κας ειστε ? :hehe:

1 . καθολου ?

2. λιγο ?

3. πολυ ?

4 αρχιμαλ@κ@ς !

Εν μέρη είσαι λάθος διότι οι προγραμματιστές δεν βρίσκουν τα λεφτά στον δρόμο και τα games δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Δεν πάνε όλα τα χρήματα για την καινούρια Ferrari του αφεντικού.

..........από εκεί και πέρα εγώ ακόμα ξεσκίζω δικτυακά το Unreal Tournament του '99. :p

Εν μέρη είσαι λάθος διότι οι προγραμματιστές δεν βρίσκουν τα λεφτά στον δρόμο και τα games δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Δεν πάνε όλα τα χρήματα για την καινούρια Ferrari του αφεντικού.

..........από εκεί και πέρα εγώ ακόμα ξεσκίζω δικτυακά το Unreal Tournament του '99. :p

Το ειπα ετσι γιατι βγαζουν αυτο το παχνιδι στα 50+ ευρω και βγαζουν και τις "σαλτσες " του κανενα 15αρι ευρω ακομα και σου βγαινει ενα συνολο 100 ευρω στο τελος...

Οι αλλοι δηλαδη (βλ BF3) , πως γινεται να δινουν 35 ευρω το game ΜΑΖΙ με το DLC ?

μηπως αυτοι δεν βγαζουν και ετσι λεφτα?

ειπαμε να βγαλουν λεφτα ,αλλα αυτο λεγεται κανονικο αρμεγμα !

Και δυστυχως και αλλοι πανε να μας κανουν να παιρνουμε ενα game και μετα να κραταμε συνεχεια μια πιστωτικη στο χερι. Diablo III, age of empires online κτλ

Ειναι καιρος να ριξουμε μια μουτζα σ αυτους που μας θεωρουν ζωα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.