indyoner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Γεία σας...!!έχω ένα λάπτοπ fujitsu Esprimo v6555 με windows 7 και το πληκτολόγιο μου κάνει το εξής....όταν πατάω κάποια κουμπιά όπως το t γράφει tv η το space μου βγάζει j και κενό το q γράφει το w ,το u βγάζει ub και άλλα τέτοια! Το θέμα είναι οτι έχω δοκιμασει τα πάντα εννοώ συνδυασμους των fn+f11 fn+num και με ctrl και shift κλπ. και τίποτα!συνεχίζει το ίδιο....με εξωτερικό πληκτρολόγιολειτουργεί κανονικά!ας με βοηθήσει κάποιος γιατι κοντέβω να τρελαθώ...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Πιθανοτατα το πληκτρολογιο να εχει προβλημα. Το ιδιο προβλημα εχω στην σχολη με εξωτερικο πληκτρολογιο. Παταω το Α και μου βγαζει το D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω link μήπως βοηθήσουν:Remap Keyboard Keys with These 3 Free Apps [Windows]Remapping the keyboard layout in Windows XP, Vista, and 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
indyoner Σεπτέμβριος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 hayabusa: κατέβασα τα προγραμματάκια αλλα δεν μπορώ να κάνω remapping!γιατί μου εμφανίζει οτί είναι όλα σωστά στο ένα και στο άλλο prog εκεί που το κάτω βελάκι το λεέι οτι είναι πλήκτρο 79 πχ όταν το πατάω για remap μου λέει οτι είναι το πλήκτο 42112 που δέν υπάρχει κάν:help: !!!απίστευτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.