Jump to content

Πρoτάσεις αγοράς νεου PC ( μετα απο πολυ καιρο)

xylokastro

Recommended Posts

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το σπορ και εχω χασει τον μπουσουλα με τις νεες τεχνολογιες, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια :baby: Ακομα με amd athlon 64 3200 Και dfi lanparty nforce 4 ειμαι :wassat::wassat:

Maximum Budget 1800 euros

Κουτι: full-tower με cable management, καλη ψυξη,φιλτρα σκονης και να μη βγαζει κιχ!Το stacker τοσα χρονια μου εχει παρει τα αυτια. Τι υπαρχει μεχρι 250 euros?

CPU: κατι για sandy bridge, rio-antirrio bridge Κλπ διαβαζω και δε ξερω τι μου γινεται. Ποια intel cpu μεχρι 250?

MotherBoard: κατι πηρε το ματι μου για νεο chipset απο την intel. τι παιζει μεχρι 150?

VGA: Μεχρι 300 που να σηκωνει στο full το crysis 2 ας πουμε

ram: λεω να του πεταξω πανω ενα 16αρι γιγα ddr3 να κρατησει χρονια....δε με ενδιαφερει το ο/c (πλεον, πανε οι εποχες 2-2-2-5!!!!) what do you think?

HDD: λεει να παρω εναν ssd για τα προγραμματα και ενα τερας 2TB για τα αρχεια.Η η διαφορα των ssd φαινεται μονο στα χαρτια?

ΗΧΕΙΑ: τα gigaworks παραδωσανε πνευμα πριν καιρο και ψαχνω κατι παρομοιο. Τι παιζει στα ιδια λεφτα πανω-κατω?

info: το μηχανημα το θελω ΤΕΡΑΣ, σταθερο,δυνατο και κουκλί. Γερασα πλεον για o/c

αυτα!

Ελα βρε ξυλοκαστρίτη !!:clap::clap: Κάθε καλοκαίρι μικρός εκεί την έβγαζα !!!:smoke::smoke:

Πρώτα απ όλα τα χρήματα πυο δίνεις είναι πολλά. Με λιγότερα φτιάχνεις τουμπανο pc !!!

Καλό θα είναι να μας πεις τι θα κάνεις με το pc ! Gaming ????

Επίσς να μας πεις αν έχεις αξιώσεις για MONITOR TV ή περιορισμό στο μέγεθος.

Τελευταίο θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι 12 Οκτώβρη να δεις τι θα έρει και από την AMD με τους Bulldozer 8-core και την διαμόρφωση των τιμώς από τον ανταγωνισμό.

Προς το παρόν με το budget που έχεις πας σε 2600K και Z68 -ud3, 16gb 1600άρες με ATI 6970 2gb κάρτα γραφικών, ssd OCZ VERTEX III 120GB , 2x Samsung F3 1Tb και οθόνη ή DELL S-IPS U2311H ή LG M2780 led που είναι και monitor tv , κουτί κάποιο με USBIII στο front panel και και μια ψύκτρα για overclock αν θες .

Μπορείς στην πρόταση του The One αντί για ένα κιτ των 16 gb να βάλεις 2 των 8. Θα σου έρθει πιο φθηνά. Για ηχεία θα σου πρότεινα τα M-Audio Ηχεία Studiophile AV-40 - Ηχεία - Monitor - plaisio.gr Ξεφεύγουν σε τιμή αλλά είναι άλλη κλάση!!!

Σας ευχαριστω ολους. Το μηχανημα θα ειναι για all-around χρηση με εμφαση στα Games και ηχογραφησεις σε cubase/protools. iMac δε με ενδιαφερει γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνω 3 φορες ποιο δυνατο μηχανημα. Σχετικα με τα ηχεια τωρα.....τι υπαρχει σε 5.1 500 watt rms?θυμαμαι παλια υπηρχαν τα logitech z-5500.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.