Jump to content

Γιατί δεν μου δίνουν τα Windows;

konservas

Recommended Posts

H "σαβούρα" που έρχεται μαζί με το λογισμικό του λάπτοπ είναι υπεύθυνο για την μειωμένη του τιμή. Το να τα σβήσεις δεν είναι δύσκολο.

Δίκιο έχεις αλλά από όσο ξέρω τα windows δεν είναι leopard και κάτι κρατάνε για ενθύμιο, αν δεν ξέρεις και πολλά (σαν και εμένα) και απλά κάνεις απεγκαταστάσεις. Μιλάμε στην αρχή έκανε 2 λεπτά να μπουτάρει με i7 επεξεργαστή και δίσκι 7200 rpm. Να φανταστείς άρχισα να ανησυχώ. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πιστεύω πάντως ότι αν σου έδιναν DVD, θα φώναζες γιατί δεν σου έδωσαν και δεύτερο σε περίπτωση που χαλάσει το πρώτο.

Και εγώ πιστεύω ότι μια αρχαία κάστα κυβερνάει μυστικά τον πλανήτη αλλά ας μη το αναλύσουμε εδώ.

[MENTION=17583]amoustakas[/MENTION] Thnx άλλη μια φορά!

Παιδιά, τα μόνα που αξίζουν στο θρεντάκι είναι τα links με τα iso για windows και το link του astro - pc decrapifier ;)

Edit: Koνσέρβα, χαλάρωσε, θα χρηστείς ο επόμενος Τερμινέιτορ ... ;)

Παιδιά, τα μόνα που αξίζουν στο θρεντάκι είναι τα links με τα iso για windows και το link του astro - pc decrapifier ;)

Edit: Koνσέρβα, χαλάρωσε, θα χρηστείς ο επόμενος Τερμινέιτορ ... ;)

Στο θρεντάκι από τα views βγάζεις συμπέρασμα ότι ενδιαφέρει αρκετό κόσμο.Για εξήγησε μου και αυτό με τον terminator στα Ελληνικά...

Εννοεί γραφικός.

Αυτό δε με απασχολεί.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγει κάτι θετικό σε αυτή την ιστορία.Εντάξει στο πρόγραμμα είναι και τα ειρωνικά σχολιάκια ορισμένων αλλά εγώ εστιάζω σε σημαντικά σημεία όπως το παλληκάρι πιο πίσω που ενώ έχει αγοράσει τα Vista αναγκάζεται να χρησιμοποιεί πειρατικά.

(Δεν εχω ideapad) Το ideapad εχει εκείνο το πρόγραμμα που γράφεις το recovery partition σε δισκάκια;

Ναί το έχει αλλά ενώ μου υπολόγιζε ότι θα χρειαστούν 3 Dvd τελικά στο 2ο μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε(τώρα τι recovery back up έγινε ο Θεός κι η Ψυχή Του!).

Ναί το έχει αλλά ενώ μου υπολόγιζε ότι θα χρειαστούν 3 Dvd τελικά στο 2ο μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε(τώρα τι recovery back up έγινε ο Θεός κι η Ψυχή Του!).

Και εγώ με lenovo είμαι και συγκεκριμένα με έναν thinkpad. Τα recovery DVDs είναι 2 αλλά νομίζω μου έκανε και ένα boot disk, οπότε συνολικά 3 δισκάκια. Εξαρτάται ποσο καταφεραν να το συμπιέσουν. Τα DVDs κάνουν restore το κρυφο partition και την δομή του δίσκου (έχε στο νου σου οτι τελικά εχει 3 partition το δικό μου μηχάνημα με 1 απο αυτα κρυφο και 1 μόνο είναι για το λειτουργικό)

Σου κάνει λοιπόν restore δομή του σκληρού σε partition και σου αποκαθιστά τα δεδομένα στο κρυφο partition. Μετά εφοσον ο δισκος είναι ΟΚ το κρυφο partition αποκαθιστά το σύστημα ακριβώς όπως ήταν την πρώτη μέρα που το άνοιξες. Σε εμένα έχει και την επιλογή μα διαλέξω γλώσσα (Αγγλικά - Ελληνικα) για το λειτουργικο και παράλληλη διαγραφή αυτης που δεν χρησιμοποιώ στο πρώτο boot από το λειτουργικό.

Έχω κάνει αρκετα recovery και έχω σβήσει ΑΠΕΙΡΑ από την εγκατάσταση αφού έβαλα πάνω στο laptop έναν παλιό SSD που είχα που ήταν 30GB. Με το ζόρι χώρεσα το λειτουργικό και δεν έμεινε καθόλου χώρος αλλά οταν άρχισα να πετάω την σαβούρα, τα αντίγραφα ασφαλείας, το αρχείο του hybernation etc etc κατέληξα να έχω 18GB ελεύθερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.