kwizard Ιούνιος 1, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Thermaltakeusa*»*Power Supply*»*TR2 Series*»*TR2 Standard 500W PSU : TR2 Standard 500W PSU W0093RUαυτό είναι το τροφοδοτικό έλεγα μια ολοκληρωμένη λύση για αναβάθμιση κάρτα γραφικών μητρική επεξεργαστή και μνήμες επειδή είδα ότι αυτή η μητρική που σας πρότεινα ότι έχει καλή κάρτα γραφικών για αυτό ήμουν προς τα εκείαρχικά σκεφτόμουνα να αλλάξω μόνο επεξεργαστή και μνήμη κρατώντας την παλιά μητρική αλλά δεν ξέρω αν αξίζειΔεν πας σε καπιο Corsair καλιτερα φιλε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Ιούνιος 2, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 με 270 μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο pc?αλλάζοντας μητρική μνήμες επεξεργαστή και κάρτα γραφικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούνιος 2, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Με 270 δυσκολα. Αν ψαξεις για μεταχειρισμενη καρτα γραφικων ισως να γινεται.Με 300 κανεις καλη αναβαθμηση ανετα επειδη χωραει η 7750 στο μπατζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Ιούνιος 2, 2012 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 οπότε φίλε μου να υπολογίζω στα 300 μαζί με κάρτα για έξοδο vga και τα προαναφερθέντα σωστά ? άντε να δούμε και ελπίζω να δω διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούνιος 2, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Οχι μονο θα δεις διαφορα. Η μερα με τη νυχτα θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Ιούνιος 2, 2012 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 οπότε φίλε μου να υπολογίζω στα 300 μαζί με κάρτα για έξοδο vga και τα προαναφερθέντα σωστά ? άντε να δούμε και ελπίζω να δω διαφοράΜπορείς να πάρεις μία που δεν έχει VGA έξοδο και να χρησιμοποιήσεις ένα DVI ή HDMI to VGA ανταπτοράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Ιούνιος 2, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Με 270 δυσκολα. Αν ψαξεις για μεταχειρισμενη καρτα γραφικων ισως να γινεται.Με 300 κανεις καλη αναβαθμηση ανετα επειδη χωραει η 7750 στο μπατζετ.βρίσκω αυτή VGA :: ATI Radeon HD7750 RoyalQueen 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (Club 3d) (CGAX-H7752) - Visionstudio.gr έχει καμία σχέση με αυτή που προτείνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούνιος 2, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Ναι αυτη λεω. Βεβαια υπαρχει και υλοποιηση με ενεργο συστημα ψυξης η οποια ειναι και πιο φτηνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Ιούνιος 2, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 τότε μιλάμε για ένα κόστος γύρω στα 330 χωρίς μεταφορικά σαν πολλά μου φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.