tsihlini Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 Ολα ξεκινησαν χτες το πρωι ειχα την gigabyte στο pc λεω για να βαλω λιγο την nf7 την βαζω και δεν δουλευαν οι θυρες usb!!!λεω κατσε να κανω format μηπος εφτεγαν οι drivers της προηγουμενης μητρικης κανω format και παλι τα ιδια!! μου βγαζει ενα σφαλμα usb device not recognized τι φταιει???(ευτηχος που το modem του dsl εχει ethernet και μπορω να μπενω στο internet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Μήπως δεν τις έχεις ενεργοποίησει στο bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Ιούνιος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 λες???? :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 SP1 και τους οδηγούς της nvidia για τα usb έβαλες? αφού πρώτα τσεκάρεις από το bios αν είναι ενεργοποιημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Ιούνιος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 τελικα ειναι ενεργοποιημενα απο το bios!!!εχω βαλει το service pack to 1a!!και οι οδηγοι απο το cd εχουν μπει κανονικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούνιος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 τι εκδοση bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 μηπως ειναι επιδημία ??εμενα δεν δουλευει η μια usb..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Ιούνιος 14, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 bios εχω το τελευταιο(version 24) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Εμένα πάλι τα έπαιξε το lan της... Αναγκάστηκα να αγορ'ασω κάρτα δικτύου (βαριέμαι να περιμένω για rma, ίσως πιο μετά το καλοκαίρι) Τι έγινε, έπεσε καμιά επιδημία?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.