tsihlini Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 Ολα ξεκινησαν χτες το πρωι ειχα την gigabyte στο pc λεω για να βαλω λιγο την nf7 την βαζω και δεν δουλευαν οι θυρες usb!!!λεω κατσε να κανω format μηπος εφτεγαν οι drivers της προηγουμενης μητρικης κανω format και παλι τα ιδια!! μου βγαζει ενα σφαλμα usb device not recognized τι φταιει???(ευτηχος που το modem του dsl εχει ethernet και μπορω να μπενω στο internet!!!!
RootX Ιούνιος 14, 2004 #4 Ιούνιος 14, 2004 SP1 και τους οδηγούς της nvidia για τα usb έβαλες? αφού πρώτα τσεκάρεις από το bios αν είναι ενεργοποιημένα.
tsihlini Ιούνιος 14, 2004 Author #5 Ιούνιος 14, 2004 τελικα ειναι ενεργοποιημενα απο το bios!!!εχω βαλει το service pack to 1a!!και οι οδηγοι απο το cd εχουν μπει κανονικα!!
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 #7 Ιούνιος 14, 2004 μηπως ειναι επιδημία ??εμενα δεν δουλευει η μια usb.....
jogi Ιούνιος 14, 2004 #9 Ιούνιος 14, 2004 Εμένα πάλι τα έπαιξε το lan της... Αναγκάστηκα να αγορ'ασω κάρτα δικτύου (βαριέμαι να περιμένω για rma, ίσως πιο μετά το καλοκαίρι) Τι έγινε, έπεσε καμιά επιδημία?!?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.