Jump to content

gold psu..!

panos444

Recommended Posts

ερωτησης συντομη και κοφτη: θελω τροφοδοτικο, χρυσο που να σηκωνει ανετα το συστημα της υπογραφης..! ειχα καταληξει στο αχ-850 απο εδω: Corsair CMPSU-850AXUK Professional Series Gold AX 850W Modular Power Supply (PSU) - Scan.co.uk

αλλα τωρα οι υπερχρονιστες αγγλιας βγαλαν αυτην την προσφορα: OCZ ZX Series 1250W '80 Plus Gold' Modular Power Supply [OCZ-ZX1250W-UN]

δεν με νοιαζει η χρηματικη διαφορα μοναχα η ποιοτητα..! αντιθετα με νοιαζει η εγγυηση ακομα και ας ειναι απο καταστημα εξωτερικου γιατι θα εχω απευθειας απο τον κατασκευαστη! μεταφορικα δεν υπαρχουν γιατι εχω γνωστο στην αγγλια..!

το να παρω πιο μικρο αχ κορσερ δεν με ενδιαφερει γιατι η χρηματικη διαφορα ειναι πολυ λιγη..! επισης καλοβλεπα τα αντεκ αλλα με 2χρονια εγγυηση δεν πανε πουθενα!αν εχετε καλη εναλλακτικη προταση την ακουω!

τα ριβιου τα εχω διαβασει.. το θεμα ειναι ποιο ειναι πιο καλο?!

ποια εταιρεια εχει πιο καλο ρμα?(αν τυχον τυχει η στραβη?) τα βατ αυτα τα επιπλεον δεν θα μου χρειαστουν και αν θα το επιλεξω θα το κανω εφοσον ειναι πιο καλο απο το ax..!εχει 2 χρονια λιγοτερο εγγυηση το osz! θα το παντρευτω το psu γιαυτο και θελω να παρω κατι καλο!

και αναβαθμιση να κανω θα παρω παλι μια high end καρτα γραφικων,τα 850 βατ φτανουν.. η διαφορα με τα 750 ειναι τοση μικρη που δεν αξιζει..! τα βατ δεν ειναι προτεραιοτητα μου οπως ειπα..!η ποιοτητα και η εγγυηση με ενδιαφερει..!

Φίλε μου από τα λίγα που ξέρω, δεν συγκρίνετε η Corsair με την OCZ σε θέματα ποιότητας και Rma.

Πέραν του ότι το AX είναι full modular και θα κάνεις τρομερό routing στο κουτί σου.

Νόμίζω κιόλας ότι ο ΟΕΜ της Corsair στα μικρά AX είναι η Seasonic οπότε Corsair FTW IMHO.......

εγώ έχω της OCZ τα 1250Watt όχι ότι το έχω ανάγκη σαν Watts απλώς το είχα βρει φθυνό και το πήρα.. 120ευρο κουτιού τώρα για ελλάδα μου φαίνεται 200ευρο κάνει της OCZ 180 της Corsair εγώ προσωπικά για 20 ευρό παραπάνω θα επέλεγα τις OCZ και που ξέρεις μπορεί πιο μετά να σου χρειαστούνε τα Watts οπώς και να εχει PSU δεν αλλάζεις κάθε μήνα και καλό άρα για μένα OCZ οσο για RMA δεν ξέρω αλλα δεν νομιζω να παθει και τιποτα Gold certificate έχει μισό και λιγες ποζες το οποιο είναι και Fully modular οτι θες του κουμπονεις

009szs.jpg

008hlq.jpg007dgx.jpg006ndy.jpg005nb.jpg

Κάπου είχα φοτο και τα καλώδια αλλα δεν την βρισκω αλλα αμα δεν ειναι θεμα το οικονομικο και φυσικα πας στο ΑΧ1200

και τωρα προσεξα δεν διαβασα ολο το ποστ που λες για αγγλια

καταρχην τα βατ δεν ειναι τοσο κρητηριο μου μιας και τα 750 μου υπεραρκουν!

δευτερον το συγκεκριμενο το αποκλησαμε,συμφωνα με αυτα που ρωτουσα!

αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το ax850 θα παρω αυτο.επισης αν ξερετε/εχετε δει οτι το εχει πιο φθηνα το συγκεκριμενο μπορειτε να μου πειτε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.