panos444 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 ερωτησης συντομη και κοφτη: θελω τροφοδοτικο, χρυσο που να σηκωνει ανετα το συστημα της υπογραφης..! ειχα καταληξει στο αχ-850 απο εδω: Corsair CMPSU-850AXUK Professional Series Gold AX 850W Modular Power Supply (PSU) - Scan.co.ukαλλα τωρα οι υπερχρονιστες αγγλιας βγαλαν αυτην την προσφορα: OCZ ZX Series 1250W '80 Plus Gold' Modular Power Supply [OCZ-ZX1250W-UN]δεν με νοιαζει η χρηματικη διαφορα μοναχα η ποιοτητα..! αντιθετα με νοιαζει η εγγυηση ακομα και ας ειναι απο καταστημα εξωτερικου γιατι θα εχω απευθειας απο τον κατασκευαστη! μεταφορικα δεν υπαρχουν γιατι εχω γνωστο στην αγγλια..!το να παρω πιο μικρο αχ κορσερ δεν με ενδιαφερει γιατι η χρηματικη διαφορα ειναι πολυ λιγη..! επισης καλοβλεπα τα αντεκ αλλα με 2χρονια εγγυηση δεν πανε πουθενα!αν εχετε καλη εναλλακτικη προταση την ακουω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 TehLab reviewshttp://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/ax850-review-i-corsair-antepitithetai-82752.htmlhttp://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/ocz-zx-series-1250w-review-94394.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 τα ριβιου τα εχω διαβασει.. το θεμα ειναι ποιο ειναι πιο καλο?!ποια εταιρεια εχει πιο καλο ρμα?(αν τυχον τυχει η στραβη?) τα βατ αυτα τα επιπλεον δεν θα μου χρειαστουν και αν θα το επιλεξω θα το κανω εφοσον ειναι πιο καλο απο το ax..!εχει 2 χρονια λιγοτερο εγγυηση το osz! θα το παντρευτω το psu γιαυτο και θελω να παρω κατι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 RMA= Crosair δεν έχω δει κάποιον δυσαρεστημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αν ειναι να το παντρευτεις, παρε το Corsair που εχει και μεγαλυτερη εγγυηση, ετσι και αλλιως τα παραπανω Watt δεν θα σου χρειαστουν (τουλαχιστον στο υπαρχον συστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 και αναβαθμιση να κανω θα παρω παλι μια high end καρτα γραφικων,τα 850 βατ φτανουν.. η διαφορα με τα 750 ειναι τοση μικρη που δεν αξιζει..! τα βατ δεν ειναι προτεραιοτητα μου οπως ειπα..!η ποιοτητα και η εγγυηση με ενδιαφερει..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Σεπτέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Φίλε μου από τα λίγα που ξέρω, δεν συγκρίνετε η Corsair με την OCZ σε θέματα ποιότητας και Rma.Πέραν του ότι το AX είναι full modular και θα κάνεις τρομερό routing στο κουτί σου.Νόμίζω κιόλας ότι ο ΟΕΜ της Corsair στα μικρά AX είναι η Seasonic οπότε Corsair FTW IMHO....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 κατι αλλο καλυτερο δεν υπαρχει με τις προτεραιοτητες που θετω ετσι?! το 850αρι εχει μικροτερες διαστασεις απο το "μεγαλυτερο σε μεγεθος" 1200αρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 εγώ έχω της OCZ τα 1250Watt όχι ότι το έχω ανάγκη σαν Watts απλώς το είχα βρει φθυνό και το πήρα.. 120ευρο κουτιού τώρα για ελλάδα μου φαίνεται 200ευρο κάνει της OCZ 180 της Corsair εγώ προσωπικά για 20 ευρό παραπάνω θα επέλεγα τις OCZ και που ξέρεις μπορεί πιο μετά να σου χρειαστούνε τα Watts οπώς και να εχει PSU δεν αλλάζεις κάθε μήνα και καλό άρα για μένα OCZ οσο για RMA δεν ξέρω αλλα δεν νομιζω να παθει και τιποτα Gold certificate έχει μισό και λιγες ποζες το οποιο είναι και Fully modular οτι θες του κουμπονεις Κάπου είχα φοτο και τα καλώδια αλλα δεν την βρισκω αλλα αμα δεν ειναι θεμα το οικονομικο και φυσικα πας στο ΑΧ1200 και τωρα προσεξα δεν διαβασα ολο το ποστ που λες για αγγλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 καταρχην τα βατ δεν ειναι τοσο κρητηριο μου μιας και τα 750 μου υπεραρκουν!δευτερον το συγκεκριμενο το αποκλησαμε,συμφωνα με αυτα που ρωτουσα!αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το ax850 θα παρω αυτο.επισης αν ξερετε/εχετε δει οτι το εχει πιο φθηνα το συγκεκριμενο μπορειτε να μου πειτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.