redbighunter Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 εχω ενα λαπτοπακι που εχει xp και προσπαθω να το συνδεσω με το desktop μου που εχει win 7 64bit ωστε να μεταφερω καποια αρχεια μου απο τα xp sta win 7 αλλα δεν τα εχω καταφερει με καλωδιο ethernet C6! μπορει κανεις να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Πρεπει να αγορασεις καλωδιο lan τυπου Crossover για να πετυχει αυτο που θες να κανεις.Connect 2 Computers Directly Using Crossover Cablehttp://www.howtodothings.com/computers-internet/how-to-connect-2-pcs-directly Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αν ανάβουν τα λαμπάκια στις ετhernet θύρες δεν είναι θέμα καλωδίου cross. Μετά πρέπει να βεβαιωθείς ότι παίζουν σωστά οι IP διευθυνσεις. Και τέλος να επιτρέπεται από firewall η υπηρεσία που θα κάνει το file sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akil Σεπτέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 θα αλλαξεις τις ip των υπολογιστων και θα τους δωσεις σταθερη ipπ.χ. στον στο λαπτοπακι θα βαλεις 192.168.1.10 και στο σταθερο 192.168.1.11 και μετα απο την εκτελεση θα κανεις "ping" απο το λαπτοπακι στο σταθερο με τις ip που εχεις ορισει! Μην ξεχασεις να ρυθμισεις firewallΕλπιζω να βοηθησα!Φιλικα, Αχιλλεας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.