partsa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Αγορασα αυτη τη μητρικη και αυτον τον επεξεργαστη. Τα βαζω πανω μνημες ολα κομπλε παταω να ξεκινησει, αμεσως το pc κολλαγε και εβγαζε κατι κοκκινες και μπλε γραμμες. Δοκιμαζω και τις 3 εξοδους της μητρικης, τα ιδια. Βαζω καρτα γραφικών, τα ιδια. Βαζω μνημες, βγαζω μνημες γιοκ. Μουλαρωμένο. Α, λεω η μητρικη φταιει. Τη στελνω στη visionstudio με παιρνει ο τεχνικος μετα απο 3 μερες, μου λεει απο χθες δουλευει με εναν i7 χωρις προβλημα. Τρωω το πρωτο ακυρο. Λεω περιεργο, ε τοτε θα φταιει ο επεξεργαστης. Στελνω τον επεξεργαστη στο Πλαισιο, με παιρνει ο τεχνικος, μετα απο 2 μερες, λεει δουλευει. (!) Τρωω το δευτερο ακυρο. Τα παιρνω σημερα πισω ολα τα βαζω παλι πανω τζιφος. Α λεω τι χαζος ειμαι. Το τροφοδοτικο φταιει. Ξηλωνω το τροφοδοτικο απο το HTPC και μαντεψτε... Τρωω το τριτο ακυρο. Ερωτημα: Με δουλευει η visionstudio, το Πλαισιο ή δουλευομαι μονος μου? Τι σκ@τ@ φταει???Β Ο Η Θ Ε Ι Α :hang3::hang3::hang3:
partsa Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #2 Σεπτέμβριος 21, 2011 Τελικα δοκιμασα καινουριες μνημες και εστρωσε.
partsa Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #4 Σεπτέμβριος 22, 2011 Κατι OCZ platinum 2x2gb φταιγανε. Αυτη που εβαλα τωρα ειναι μια corsair 2gb. Τις OCZ τις ειχα παλια σε ενα αλλο Pc και ολο εκανε restart μολις πηγαινα να το κλεισω. Τελικα μαλλον θα φταιγανε οι μνημες. Τελος καλο ολα καλα :jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.