MORBID21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 συμετειχα σε μια δημοπρασια στο ebay την οποια τελικα κερδισατην κερδισα 12 η ωρα σχεδον τα μεσανυχτα και αφου επικοινωνησα και με τον πωλητη του ειπα οτι τα λεφτα θα του τα βαλω το πρωι οπως και εκανα αφου δεχτηκε και αυτοςαφου εκανα την πληρωμη μεσω paypal μετα απο 2-3 ωρες ο πωλητης πατησε να μη δεχτει την πληρωμη και μου επιστραφηκαν τα χρηματα στο paypal.μου εστειλε ενα μηνημα οτι μου επεστρεψε τα χρηματα γιατι το προιον το εσπασε και συγνωμη και τελος.2 ερωτησειςενω μου γραφει κανονικα οτι δεν δεχτηκε την συναλλαγη στο paypal και βλεπω ολο το νταραβερι αποστολη αρνηση επιστροφη και τα λοιπα στο ιστορικο,δεν βλεπω το συνολο των χρηματων που εχω διαθεσιμα στη καρτα η στο paypal.αυτα απλα επεστρεψαν στην καρτα και δεν μπορω να τα δω στο paypal και πρεπει να τα δω μεσω της καρτας?χρεωστικη ατε bank ειναι η καρτακαι δευτερον αφου αυτος ξενερωσε γιατι μαλλον ηθελε να πουληθει πιο πολλα λεφτα το προιον του και ειπε οτι και καλα εσπασε εγω δηλαδη απλα μενω με τη χαρα?κοιταξα αν εχει ξαναβαλει το ιδιο προιον για πωληση αλλα οχι.δεν παιζει καπου να δηλωσω οτι δεν το πηρα γιατι μου αρνηθηκε να το στειλει για αυτο το λογο ωστε να μη μπορει να το ξαναβαλει?γιατι,αυτη τη δουλεια θα κανω?θα κερδιζω θα πληρωνω και θα το μετανιωνει ο καθενας?ή ετσι παει η φαση ναουμ και αμα γουστερνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Για την κάρτα:Υπάρχει valer στις συναλλαγές, θα δεις το σωστό υπόλοιπο σε κάποιες ώρες ίσως και 1-2 μέρες.Για το ebay:Για αυτό υπάρχουν οι αξιολογήσεις. Τράβα του μια αρνητική και γράψε το λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Πριν ρίξεις την αρνητική, μίλα με αυτόν και πες του ότι έχεις σκοπό να κάνεις αρνητική.Εγώ θα έλεγα και τον λόγο (πιστεύεις ότι απλά δεν θέλει να το δώσει τόσο).Ίσως να τον φοβίσει και να στο δώσει τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Σεπτέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ζήτα να σου στείλει και φωτογραφίες με το προϊόν σπασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 εγώ γιατί νομίζω ότι ο πωλητής έχει δικαίωμα να ακυρώσει την συναλλαγή ανα πάσα στιγμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Εχει, μπορει να το πουλησε εκτος ebay με περισσοτερα λεφτα.Δικαιωμα του ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Οπότε του τραβάς ένα αρνητικό,ασχέτως αν του έσπασε,δικό του πρόβλημα είναι στην τελική,και τελειώνει η υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Αρνητικο τραβας εαν δεν σου στειλει η σου το στειλει σπασμενο...το οποιο μετα πρεπει να στειλεις πισω εσυ με δικα σου εξοδα αποστολης για να σουω δωσει refund.....Σε εναν μηνα και δεν ξεμπερδεύεις αν παει εκει...Οποτε δινεις θετικο αφου σου εδωσε ο ανθρωπος τα λεφτα πισω μονος του και πας για αλλο.Τωρα αν θες καπου να ξεσπασεις απο τα εκτακτα χαρατσια δωσε και αρνητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Αρνητικο τραβας εαν δεν σου στειλει η σου το στειλει σπασμενο...το οποιο μετα πρεπει να στειλεις πισω εσυ με δικα σου εξοδα αποστολης για να σουω δωσει refund.....Σε εναν μηνα και δεν ξεμπερδεύεις αν παει εκει...Οποτε δινεις θετικο αφου σου εδωσε ο ανθρωπος τα λεφτα πισω μονος του και πας για αλλο.Τωρα αν θες καπου να ξεσπασεις απο τα εκτακτα χαρατσια δωσε και αρνητικο. Το feedback γίνεται ακόμα και αν δεν προχωρήσει μετά απο διόρθωση το πάρε δώσε,γιαυτό λέγεται και feedback.Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει και να περνάει απαρατήρητο,προσωπικά δεν το δέχομαι.Τα αρνητικά και για αυτό τον λόγο υπάρχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 επειδή όλα αυτά που γράφετε περί αρνητικού feedback είναι τελείως φάουλ και πράγματι ισχύει αυτό που έγραψα στο ποστ #5 σας παραθέτω επακριβώς τι γράφει το ebay.Cancelling Bids Placed in Your Auction You should only cancel bids if you have a good reason to. Also, please remember that bids cannot be reinstated once they've been canceled. Here are a few examples of a legitimate cancellation: Bidder contacts you to back out of the bid.You cannot verify the identity of the bidder, after trying all reasonable means of contact.You want to end your auction early because you no longer want to sell your item. In this case you must cancel all bids on your auction before ending the auction. Because your cancellation will be put in the bidding history for this auction, bidders may ask you to explain your cancellation. So, please include a one-line explanation of your cancellation for the official record. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 επειδή όλα αυτά που γράφετε περί αρνητικού feedback είναι τελείως φάουλ και πράγματι ισχύει αυτό που έγραψα στο ποστ #5 σας παραθέτω επακριβώς τι γράφει το ebay.Το παραπανω μιλαει για δημοπρασια που κλεινεις πριν ληξει και ακυρωνεις ολα τα bids.Τα παλικαρι ομως στην περιπτωση μας κερδισε την δημοπρασια και πληρωσε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 23, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 έχω την εντύπωση ότι ισχύει και για κάποια τέτοια περίπτωση. Όσο και αν έψαξα (και σήμερα και στο παρελθόν που το είχα κοιτάξει κάποια στιγμή) δεν βρήκα κάποιον άλλο παρεμφερή/διευκρινιστικό κανόνα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μέσα στις άπειρες σελίδες και τα λήμματα του ebay δύσκολα βγάζεις άκρη. Οπότε για να είναι και ο φίλος 100% σίγουρος νομίζω το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ανοίξει ένα θεματάκι στο resolution center Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Σεπτέμβριος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Πρώτα αρνητική και μετά όλα τα αλλά. Άμα λυθεί το ζήτημα αλλάζεις την αρνητική. Πάντως αν και δεν το βρίσκω τώρα, δεν νόμιζω ότι μπορεί να ακυρώσει τη δημοπρασία αφού λήξει. Αρνητική all the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 24, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Επίσης να πω ότι αν για κάποιο λόγο γίνει refund αργεί εως και 15 ημέρες να μπει το ποσο στη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 24, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Επίσης να πω ότι αν για κάποιο λόγο γίνει refund αργεί εως και 15 ημέρες να μπει το ποσο στη κάρτα.Ναι αλλα παιρνεις email οτι σου εγινε refund οποτε ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.