Jump to content

Ποια είναι η γνώμη σας για το Huawei U8510 IDEOS X3

costasckn

Recommended Posts

παιδια εδω και κανα διωρο ειμαι κατοχος του X5 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απλα εξαιρετικες.

πολυ καλη ποιοτηυα κατασκευης για τα λεφτα του και γρηγορος επεξεργαστης.σας ευχαριστω

για την βοηθεια.

μεγεια σου.

• 1 year later...

εδω και 3 βδομαδες μου εχει χαλασει το κινητο...ειχα το sony ericsson yendo το οποιο ειναι απο τα χειροτερα κινητα στο ιντερνετ....σκεφτομαι και εγω να παρω το Huawei U8510 IDEOS X3 ...μου φαινεται σχετικα καλο αλλα λενε οτι επειδη ειναι κινεζικο θα :pleasantry: χαλασει γρηγορα...νομιζω οτι οι λειτουργιες του ειναι ικανοποιητικες..τι λετε???εσενα πως σου φανηκε τελικα??:D

καλημέρα, είναι αρκετά παλιό το συγκεκριμένο thread, τελικά αγοράσα το x5 και όχι το x3. Δεν είχα καποιο προβλημα εδώ και ένα 1,5 χρόνο (πλεον το έχω δώσει στην γυναικα...), συμπτωματικά εχθές πήρα μια καινουρια μπαταρία γιατί τα έιχε φτύσει αλλά αυτό ειναι φυσιολογικό. Δεν είχα καποιο θεμα αξιοπιστίας σε θεμα εταιρίας. Θα σου πρότεινα βεβαια εάν σε παιρνει το budget να πας στο x5 που είναι πιο δυνατό και με μεγαλύτερη οθόνη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.