costasckn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Καλημέρα σε όλους. Κάνοντας μία έρευνα αγοράς για ένα οικονομικό - πλην τίμιο android κινητό, έπεσα στη τελευτάια προσθήκη της Huawei, το οποίο έρχεται με Gingerbread, δύο (!) κάμερες στην τιμή των 140 ευρώ...Υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις?Huawei U8510 IDEOS X3 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται αρκετά αξιόλογο. Ωστόσο θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το Ideos X5, που κοστίζει μόλις 40 ευρώ παραπάνω, αλλά έχει σημαντικά περισσότερες δυνατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 LG Optimus 7 με λιγα πιο πανω.ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με τις κινεζικες μπαρουφες της Huawei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 LG Optimus 7 με λιγα πιο πανω.Αυτό έρχεται με WP7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αυτό έρχεται με WP7.Ε ναι.Ειπε ο OP οτι θελει ντε και καλα Android? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αυτό έρχεται με WP7.Eλα μου ντε, τι σχεση εχουν τα WP7 με την Αντροιντάρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αυτό έρχεται με WP7.Και επισης δεν εχει native υποστηριξη Ελληνικων ( δεν ειχε τουλαχιστο ) Δεν εχει filemanager Και δεν υποστηριζει αποστολη αρχειων μεσω bluetooth , Με λιγα λογια καλυτερα μτχ iphone (1) :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ε ναι.Ειπε ο OP οτι θελει ντε και καλα Android? Νομίζω πως ναι Κάνοντας μία έρευνα αγοράς για ένα οικονομικό - πλην τίμιο android κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Νομίζω πως ναι oops missed that. Παντως η εμπειρια μου τα "φτηνα" android ειναι κακιστη. Γιαυτο προτεινα το Optimus 7 που σε αυτα τα € δεν εχει αντιπαλο -ποιοτικα σαν συσκευη και σαν OS- Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι πως κοιτάζω για android κινητό μετά τη δοκιμή που έκανα με το vodafone 845 (ξέρω το κινητό είναι απόλυτα ξεπερασμένο πλέον....) τους τελευταίους 8 μήνες. Απ'όσο γνωρίζω το 845 είναι και αυτό κατασκευής Huawei πριν γίνει rebranded Vodafone. Εάν εξαιρέσει κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που αναγκαστικά το έκαναν αργό και unresponsive σαν ποιότητα κατασκευής δεν έχω κάποιο παράπονο, και τόσο καιρό δεν είχα κάποιο παράπονο αξιοπιστίας. Μετά από την προτροπή του nickstamat έψαξα και την περίπτωση του Χ5 και μπορώ να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων φαίνονται ενθουσιασμένοι. Η μόνη μου ένσταση είναι η μη ύπαρξη Gingerbread καθώς και η απουσία εμπρόσθιας κάμερας. Από την αλλη η μεγάλη οθόνη και κυρίως ο γρήγορος (που ξεκλειδώνει αν δεν κάνω λάθος στο 1GHz) επεξεργαστής το κάνουν σημαντικά καλύτερο από το Χ3. Γνωρίζετε αν το Χ5 θα αναβαθμιστεί στο 2.3 ή αν περιμένουμε τον αντικαταστάτη σύντομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 22, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Προς το τέλους του χρόνου περιμένουμε 2.3 Ginger official. Μποϊκοταζ στα WP7 αφού και αυτά μποϊκοτάρουν τα features των smart-phones και την ελληνική γλώσσα, μέχρι να σοβαρευτεί η Microsoft ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 22, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 LG Optimus 7 με λιγα πιο πανω.ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με τις κινεζικες μπαρουφες της Huawei.το λες γιατι τα εχεις δει απο κοντα η το λες γιατι η huawei ειναι κινεζικη εταιρια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 το λες γιατι τα εχεις δει απο κοντα η το λες γιατι η huawei ειναι κινεζικη εταιρια ;Ειχα "εμπειρια μιας βδομαδα"ς με το Χ5.Δεν με ικανοποιησε σε κανενα βαθμο, οποτε λογικα το Χ3 σαν φτηνοτερο θα υστερει ακομα πιο πολυ.Ελληνικα τα WP7 εχουν απο το Μαιο/Ιουνιο.Κοιταξε αυτο για τις οικονομικες προτασεις σε android.Τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones της αγοράς από 89 ευρώ έως και 199 ευρώ | Techblog Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 που δε σε ικανοποιησε το ideos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 22, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Ειχα "εμπειρια μιας βδομαδα"ς με το Χ5.Δεν με ικανοποιησε σε κανενα βαθμο, οποτε λογικα το Χ3 σαν φτηνοτερο θα υστερει ακομα πιο πολυ. Γιαυτο προτεινα το Optimus 7 που σε αυτα τα € δεν εχει αντιπαλο -ποιοτικα σαν συσκευη και σαν OS- Ρε παιδί μου ντάξει, η LG κορεάτικη είναι. Κάνεις λες και έχουν την τρομερή διαφορά ποιότητας. Είχα λίγο παλιότερα ένα LG και ήταν της πλάκας, παιχνιδάκι τελείως. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα, αλλά δεν την έχω σε υπόληψη. Να μου έλεγες Samsung, να το συζητάγαμε, είναι αρκετά καλύτερη. Το X5 πάντως, με μία αξιοπρεπή Gingerbread ROM, δουλεύει ταχύτατα και σε αποζημιώνει. Το μόνο στο οποίο υστερεί λίγο είναι η ποιότητα του ακουστικού του. Και πάλι όμως, έχει απίστευτα ψηλό value for money. Η Huawei θα πάει πολύ μπροστά. Θυμηθείτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2011 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 που δε σε ικανοποιησε το ideos?Μπαταρία,οθόνη,ποιότητα κατασκευής,εμπειρία Android(Είχα για αρκετό καιρο Galaxy s),Laggy browsing και γενικά το Market Του Android -Νέο και παλιο- είναι χαωδες και δύσχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 22, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Τα WP7 έχουν ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 22, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Μπαταρία,οθόνη,ποιότητα κατασκευής,εμπειρία Android(Είχα για αρκετό καιρο Galaxy s),Laggy browsing και γενικά το Market Του Android -Νέο και παλιο- είναι χαωδες και δύσχρηστο. Το galaxy s ρε ψηλε εχει 400 ευρος πλακα κανεις ( και το συγκεκριμενο εχει super amoled , δλδ τι περιμενες απο κινητο των 170e να κοντραρει το S που οριζεις σαν συγκριση ? ) ? Η μπαταρια του αν δεν το γονατιζεις ολη μερα κραταει 4 μερες με απλη χρηση τηλεφωνου . Τωρα αν θες να βλεπεις ταινιες και να παιζεις gps λογικο ειναι να μην κραταει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ smartphone αν κανεις βαρια χρηση . Το browsing μια χαρα παει με flash κλπ . Taskkiller χρησιμοποιουσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Το galaxy s ρε ψηλε εχει 400 ευρος πλακα κανεις ( και το συγκεκριμενο εχει super amoled , δλδ τι περιμενες απο κινητο των 170e να κοντραρει το S που οριζεις σαν συγκριση ? ) ? Η μπαταρια του αν δεν το γονατιζεις ολη μερα κραταει 4 μερες με απλη χρηση τηλεφωνου . Τωρα αν θες να βλεπεις ταινιες και να παιζεις gps λογικο ειναι να μην κραταει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ smartphone αν κανεις βαρια χρηση . Το browsing μια χαρα παει με flash κλπ . Taskkiller χρησιμοποιουσες? που το ξέρεις ότι είμαι ψηλός? lol Anyway μίλησα για "εμπειρία android". το huawei έβγαζε μια 'φτηνια' σε όλα του. Με αρκετό 3g browsing,SMS και κλήσεις δεν έβγαζε τη μέρα.. Το galaxy s btw στηχιζει 250 πλέον btw... και δεν τα συγκρινω Και όχι δεν χρησιμοποιώ taskiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 παιδια εδω και κανα διωρο ειμαι κατοχος του X5 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απλα εξαιρετικες.πολυ καλη ποιοτηυα κατασκευης για τα λεφτα του και γρηγορος επεξεργαστης.σας ευχαριστωγια την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.