Jump to content

Mustek ups 600VA πρόβλημα

balander

Recommended Posts

Γεια σας,

εχω το συγκεκριμενο Ups και εχθες μετά από 2-3 χρόνια στο ντουλάπι το εβγαλα και αλλαξα μπαταρια (η παλια ειχε σκασει) και τωρα το βαζω και δε δουλευει. Εννοω διχνει οτι ολα πηγαινουν καλα (πρασινο λαμπακι) αλλα οταν παω να το κανω battery test αμεσως κλεινουν ολα. Δεν κραταει η μπαταρια (ειναι καινουργια και φορτισμενη 24 ωρες).

Εαν δεν φταιει η μπαταρια, τι μπορει να φταιει και που μπορω να το κανω service?

Τελικά το πρόβλημα είναι οτι το UPS δεν μπορει να σηκωσει τον υπολογιστή μου, έστω και στο bios όταν είναι ...

Τώρα έβαλα οθόνη, ρουτερ, ηχεια και εναν εξωτερικό σκληρό και δουλεύει. Αλλά ΜΟΝΟ τον πύργο δε το σηκώνει... περίεργο... :...:

case: HAF κατι με 3-4 ανεμιστηρες

cpu fan: ενα μπουρι με 2 μεγαλους ανεμιστηρες

cpu: Intel Quad Core 9550 3.4Ghz (overclocked)

RAm: 4x1Gb

GPU: Ati 5850

Pci wireless Card

5 σκληρους δισκους

1dvd

1bluray

1camera

550watt τροφοδοτικο

το πηγα το UPS στο μαγαζι που μου περασε την μπαταρια και το συνδεσε με εναν τυπικο παλιο υπολογιστη και δουλευε μια χαρα... μονο στο δικο μου δεν το σηκωνει, αμεσως πεφτει.

-λεω να παραγγειλω το APC UPS APC 900VA Line Interactive - UPS - plaisio.gr θα το σηκωσει;

Φτηνοτερο, αλλα Turbo-X....

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1000-Sd-Line-Interactive-UPS-1000SD.htm

(YΓ Το συγκεκριμενο το εχω στο σαλονι για HTPC,PS3,Plasma TV, 8port Gigaswitch και εναν Dreambox 800HD SE και τα αντεχει ολα μαζι για κανα 6λεπτο!)

To Turbo-X εχω που τα σηκωνει ολα αυτα. Βαση των χαρακτηριστικων, το APC ειναι υποδιεστερο. Οσο για τα schuko, αγοραζεις ενα πολυμπριζο παρομοιο με το παρακατω και εσαι σουπερ ανετος μιας κ περα απο το pc θα μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα...

Turbo-X Πολύμπριζο 5 Θέσεων Μαύρο 1,5m - Απλά Πολύπριζα - plaisio.gr

To Turbo-X εχω που τα σηκωνει ολα αυτα. Βαση των χαρακτηριστικων, το APC ειναι υποδιεστερο. Οσο για τα schuko, αγοραζεις ενα πολυμπριζο παρομοιο με το παρακατω και εσαι σουπερ ανετος μιας κ περα απο το pc θα μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα...

Turbo-X Πολύμπριζο 5 Θέσεων Μαύρο 1,5m - Απλά Πολύπριζα - plaisio.gr

Από θόρυβο πώς πάει; Εχει ανεμιστήρα;

2 Θα χω. Αυτο που έχω ήδη θα το αφήσω για τα ηχεία/ρουτερ/εξωτερικο σκληρο/οθόνη (δουλευει με αυτα επανω δοκιμασμενο) και στο καινουργιο θα βαλω τον πύργο μαζί με την 32αρα τηλεοραση και τον αποκωδικοποιητή Nova.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.