balander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Γεια σας,εχω το συγκεκριμενο Ups και εχθες μετά από 2-3 χρόνια στο ντουλάπι το εβγαλα και αλλαξα μπαταρια (η παλια ειχε σκασει) και τωρα το βαζω και δε δουλευει. Εννοω διχνει οτι ολα πηγαινουν καλα (πρασινο λαμπακι) αλλα οταν παω να το κανω battery test αμεσως κλεινουν ολα. Δεν κραταει η μπαταρια (ειναι καινουργια και φορτισμενη 24 ωρες).Εαν δεν φταιει η μπαταρια, τι μπορει να φταιει και που μπορω να το κανω service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Τελικά το πρόβλημα είναι οτι το UPS δεν μπορει να σηκωσει τον υπολογιστή μου, έστω και στο bios όταν είναι ... Τώρα έβαλα οθόνη, ρουτερ, ηχεια και εναν εξωτερικό σκληρό και δουλεύει. Αλλά ΜΟΝΟ τον πύργο δε το σηκώνει... περίεργο... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Σεπτέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 τα specs του πύργου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 case: HAF κατι με 3-4 ανεμιστηρεςcpu fan: ενα μπουρι με 2 μεγαλους ανεμιστηρεςcpu: Intel Quad Core 9550 3.4Ghz (overclocked)RAm: 4x1GbGPU: Ati 5850Pci wireless Card5 σκληρους δισκους1dvd1bluray1camera550watt τροφοδοτικοτο πηγα το UPS στο μαγαζι που μου περασε την μπαταρια και το συνδεσε με εναν τυπικο παλιο υπολογιστη και δουλευε μια χαρα... μονο στο δικο μου δεν το σηκωνει, αμεσως πεφτει. -λεω να παραγγειλω το APC UPS APC 900VA Line Interactive - UPS - plaisio.gr θα το σηκωσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Φτηνοτερο, αλλα Turbo-X....http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1000-Sd-Line-Interactive-UPS-1000SD.htm(YΓ Το συγκεκριμενο το εχω στο σαλονι για HTPC,PS3,Plasma TV, 8port Gigaswitch και εναν Dreambox 800HD SE και τα αντεχει ολα μαζι για κανα 6λεπτο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Εχεις το APC στο σαλονι; Εχει ανεμιστήρα; Ποτε δουλευει; συνεχεια ή οταν κλεινει το ρευμα; Δεν μαρεσει το 2 schuko Απο πισω στα turbo-x θα παω για APC (εαν το σηκωνει βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 99% το σηκωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Για 100% πρέπει να πάω σε ακόμα μεγαλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 To Turbo-X εχω που τα σηκωνει ολα αυτα. Βαση των χαρακτηριστικων, το APC ειναι υποδιεστερο. Οσο για τα schuko, αγοραζεις ενα πολυμπριζο παρομοιο με το παρακατω και εσαι σουπερ ανετος μιας κ περα απο το pc θα μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα...Turbo-X Πολύμπριζο 5 Θέσεων Μαύρο 1,5m - Απλά Πολύπριζα - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 To Turbo-X εχω που τα σηκωνει ολα αυτα. Βαση των χαρακτηριστικων, το APC ειναι υποδιεστερο. Οσο για τα schuko, αγοραζεις ενα πολυμπριζο παρομοιο με το παρακατω και εσαι σουπερ ανετος μιας κ περα απο το pc θα μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα...Turbo-X Πολύμπριζο 5 Θέσεων Μαύρο 1,5m - Απλά Πολύπριζα - plaisio.grΑπό θόρυβο πώς πάει; Εχει ανεμιστήρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ναι,αλλα δεν ακουγεται καθολου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ok θα παρω αυτο τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 21, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Και το άλλο τί θα το κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 2 Θα χω. Αυτο που έχω ήδη θα το αφήσω για τα ηχεία/ρουτερ/εξωτερικο σκληρο/οθόνη (δουλευει με αυτα επανω δοκιμασμενο) και στο καινουργιο θα βαλω τον πύργο μαζί με την 32αρα τηλεοραση και τον αποκωδικοποιητή Nova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 21, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Σωστός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.