gnta7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Εχω μια μητρικη ΜSI 870-g54 με σπασμενο το plate του επεξεργαστη! Γινετε να επισκευαστει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Φωτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnta7 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Καλα σου απαντησε οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Να επισκευαστεί από κάποιο service στην Ελλάδα γενικότερα, όχι, επομένως θα πρέπει να καταφύγεις σε πατέντα.Αν η μητρική λειτουργεί κανονικά και είναι μόνο θέμα αισθητικό, άστο ως έχει.Αν όμως θέλεις σώνει και καλά να του βάλεις χέρι, ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ βάλε κυανοακρυλική κόλλα (Logo στιγμής) με ένα σφικτηράκι κατά την οριζόντια έννοια (όπως το βλέπουμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnta7 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 η μητρικη δεν ανοιγε οταν ειχε πανω επεξεργαστη! Γι αυτο λεω μηπως μπορουσα εστω με καποιο τροπο να την κανω να δουλεψει. Δε καταλαβα καλα την διαδικασια με το σφικτηρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ κατά πόσο ευθύνεται το σπάσιμο της πλαστικής βάσης για το ότι δεν δουλεύει η μητρική.Αν πάντως η μητρική δεν δουλεύει και είναι εκτός εγγύησης, νομίζω πως δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις το κόλλημα.Αυτό που λέω είναι το κομμάτι δεξιά που φαίνεται να έχει αποσπαστεί από την βάση να το πιέσεις προς τα αριστερά προς την υπόλοιπη βάση με ένα σφικτηράκι βιδωτό και λίγο πριν "εξαφανιστεί" η ρωγμή (λόγω της πίεσης) να εφαρμόσεις την κόλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnta7 Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 ενταξη ευχαριστω θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Ίσως αν την κολλήσεις και μπει ο επεξεργαστής σου να το κρατήσει στην θέση του η ψύκτρα απο την πίεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwyneth Οκτώβριος 8, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Θα ήθελα να ξέρω πώς να το χειριστεί; Έχω το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 28, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Θα ήθελα να ξέρω πώς να το χειριστεί; Έχω το ίδιο πρόβλημα.δηλαδή ?? μήπως είναι κατασκευαστικό λάθος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 28, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Από τη στιγμή που έσπασε πάει δεν φτιάχνει. Αν είναι στην εγγύηση να την πας πίσω αν έσπασε με απλή χρήση. Αν τη ζόρισες και την έσπασες από δικό σου λάθος δεν σε καλύπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 28, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 δεν λέω να το πας στο πλασιο ή στο εισοπ αλλά να επικοινωνήσει με την μητρική εταιρεία διότι αν σπάσει απο το foroum, σε δυο κατοχους,σκέψου παγκόσμια σε πόσους.Είναι κατασκευαστικό λάθος ? ή ορισμένα άτομα δεν γνωρίζουν πως βγαίνει η ψήκτρα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 28, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Δε νομίζω να την πάρουν πίσω και να την κάνουν RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 3, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 χλωμο το κοβω για φτιαξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Νοέμβριος 3, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Στείλε mail στην εταιρεία και ρώτα τους για πιθανό "socket replacement" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.