SotirisD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 Έχω ένα πρόβλημα όταν παίζω online μέσω gameranger. Τα παιχνίδια που παίζω (Age of mythology και Rise of natios) κολλάνε πάρα πολύ... Λες και κατεβάζω με φουλ ταχύτητα κάτι στο internet... Το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε πριν λίγο καιρό όταν έκανα format τον υπολογιστή. Πριν το format έπαιζα κανονικά στο gameranger. Έχω άλλον έναν υπολογιστή πιο καινούργιου που δεν έχει κάποιο πρόβλημα όταν παίζω στο gameranger, να πω επίσης πως μέσω LAN οι δύο υπολογιστές παίζουν κανονικά. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? σκέφτομαι μήπως είναι οι drivers του LAN, αλλά αν ήταν αυτό δεν θα είχε πρόβλημα και στο LAN?? Έχω σύνδεση forthent μέσω router(thomson) και μέσω αυτού έχω και το lan. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή: Να προσθέσω επίσης ότι έχω δύο σκληρούς δίσκους, έναν 20 GB και έναν 7 GB. Το παιχνίδι age of mythology το έκανα εγκατάσταση πρώτα στον 7GB δίσκο αλλά επειδή είδα πως κολλούσε το διέγραψα και το πέρασα στον 20 GB... δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό, πριν το format τον είχα στον 20GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το leatrixhttp://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το leatrixLeatrix Latency Fix : WoW Tools & Utilities : WoWInterface AddOnsΤο έβαλα μόλις τώρα και δεν άλλαξε κάτι. Να διευκρινήσω κάτι συμαντικό! Το κόλλημα που κάνει δεν είναι σαν αυτό που γίνεται όταν κατεβάζω κάτι!! Αλλά κολλάει όλο το παιχνίδι, με το που ξεκινάει από το GameRanger το παιχνίδι αρχίζει να lagarei, και μάλιστα κολλάει και ο ήχος... δηλαδή κάνει επαναλήψεις και διάφορα κουφά... Όμως όταν δοκίμασα να παίξω στο internet μέσω του ECO (του παιχνιδιού δηλαδή) το AOM έπαιξε κανονικά. Άρα δεν πρέπει να φταίει το lan ή το internet αλλά κάτι πάει λάθος με το άνοιγμα του παιχνιδιού από το GameRanger... Τι όμως μπορεί να φταίει? έχω μπερδευτεί πολύ...To GameRanger είναι ένα πρόγραμμα που μπορείς να παίζεις Online.... http://www.gameranger.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ακούγεται σαν κακή εγκατάσταση..Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Ακούγεται σαν κακή εγκατάσταση..Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλειςΕγκατάσταση το παιχνίδι ή το GameRanger? αν λες για το GameRanger το έχω κάνει ήδη δυο φορές... αν λες για το παιχνίδι δεν νομίζω να φταίει αυτό... πρώτον γιατί είναι δύο παιχνίδια στα οποία κάνει ακριβώς το ίδιο και δεύτερον γιατί όταν τα ανοίγω χωρίς το GameRanger ανοίγουν και παίζουν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Χωρίς το game ranger δεν μπορεις να παίξεις; Δοκίμασες να δεις μήπως έχει βγεί κάποιο update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Χωρίς το game ranger δεν μπορεις να παίξεις; Δοκίμασες να δεις μήπως έχει βγεί κάποιο update;Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος:Όταν ανοίγω το παιχνίδι από μόνος μου για να παίξω είτε μόνος είτε online(Μέσω ESO)... δεν υπάρχει απολύτως κανέναν πρόβλημα!!Όταν όμως το ανοίγει το GameRanger το παιχνίδι σέρνετε...Επίσης έχω το τελευταίο update για το παιχνίδι...(αλλά έτσι και αλλιώς αυτό δεν θα έπαιζε κάποιο ρόλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος:Όταν ανοίγω το παιχνίδι από μόνος μου για να παίξω είτε μόνος είτε online(Μέσω ESO)... δεν υπάρχει απολύτως κανέναν πρόβλημα!!Όταν όμως το ανοίγει το GameRanger το παιχνίδι σέρνετε...Επίσης έχω το τελευταίο update για το παιχνίδι...(αλλά έτσι και αλλιώς αυτό δεν θα έπαιζε κάποιο ρόλο)Όχι μιλούσα για update για το game ranger μ΄πως το πρόβλημα που έχεις ήταν κάποιο γνωστό πρόβλημα στην εταιρεία και βγήκε κάποιο update που να το διορθώνει. Εντελώς χαζό αυτό που θα πω αλλα αν δοκίμαζες να το τρέξεις σε compatibility mode σε Windows XP π.χ.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 25, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Ναι, το έχω στα υπόψη μου και αυτά. Όντως αυτό το καιρό είχε αναφερθεί κάτι για κάποιο πρόβλημα αλλά μετά νομίζω λύθηκε (σε μένα πάντως κάτι δεν άλλαξε)... αλλά ακόμη και αυτό να είναι γιατί το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε και στον άλλο υπολογιστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 26, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Θυμήθηκα κάτι που ίσως να έχει σχέση με το πρόβλημα μου... Το CD των windows με το οποίο έκανα το format τον υπολογιστή μου είχε φθαρεί λίγο(μάλλον) γιατί μερικές φορές όταν είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνω format σε άλλο pc, μου έκανε κάτι παράξενα... Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα πριν λίγες μέρες όταν πήγα να κάνω format στο άλλο μου υπολογιστή... τότε δεν γινόταν με τίποτα το format! Μου έλεγε πως το cd είναι πιθανός κατεστραμμένο και κολλούσε στην εγγραφή των αρχείων... Τέλος πάντων βρήκα άλλα windows και το έκανα το format... αλλά σκέφτομαι τώρα πως ίσως κάτι να μην έχει γίνει καλά τότε στο format και γι αυτό το πρόβλημα αυτό... πάλι βέβαια εντύπωση μου κάνει που όλα τα άλλα δουλεύουν καλά εκτός από αυτό... αλλά τέλος πάντων... Οπότε με βλέπω μάλλον για format πάλι... έχω αντιγράψει το παλιό cd σε ένα καινούργιο αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει... τι λέτε εσείς? θα μου δουλέψει;, θα μπορέσω να κάνω το format; ή θα έχει μεταφερθεί το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 ... έχω αντιγράψει το παλιό cd σε ένα καινούργιο αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει... τι λέτε εσείς? θα μου δουλέψει;, θα μπορέσω να κάνω το format; ή θα έχει μεταφερθεί το πρόβλημα? Εφόσον το CD δεν μπορεί να διαβαστεί σωστά (από την συσκευή ανάγνωσης που έχεις) για να γίνει η εγκατάσταση, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα διαβαστεί σωστά για να γίνει η αντιγραφή σε νέο CD; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Σεπτέμβριος 26, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Εφόσον το CD δεν μπορεί να διαβαστεί σωστά (από την συσκευή ανάγνωσης που έχεις) για να γίνει η εγκατάσταση, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα διαβαστεί σωστά για να γίνει η αντιγραφή σε νέο CD;Γι αυτό ρωτάω... και εγώ αυτό πιστεύω, πως αφού έχει πρόβλημα δεν θα αντιγραφεί σωστά... αλλά κάπου είχα ακούσει πως μπορεί και να γίνει σωστά η ατιγραφή... Αρά χρειάζομαι άλλο CD ε? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 26, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 ... Αρά χρειάζομαι άλλο CD! ε? :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 26, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Φιλε δεν εχεις να χασεις τιποτα(περα απο το cd)εαν κανεις μια κοπια.Mου χει τυχει ουκ ολιγες φορες γρατζουνισμενα cds,dvds να μην τα διαβαζει η να κολλανε στη εγκατασταση,εαν ειναι παιχνιδια,να διαβαζονται κανονικα μετα απο μια αντιγραφη.Δεν μου συμβαινει παντα αλλα ειναι πολυ πιθανο να πετυχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Οκτώβριος 8, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ξανά έκανα format... όλα πήγαν καλά... αλλά πάλι τα ίδια... θα σκάσω ... Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει!! :angryr: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotirisD Οκτώβριος 8, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ανέβασα ένα βιντεάκι που τράβηξα από μία προσπάθεια να παίξω το παιχνίδι... όπως βλέπετε το κόλλημα που κάνει είναι διαφορετικό από τα άλλα... να προσθέσω επίσης πως αυτό ήταν μία καλή(ας πούμε) σύνδεση, έχω τύχη άλλες φορές που κάνει έτσι κάθε 1-2 δευτερόλεπτα... ούτε να κουνήσεις την κάμερα δεν μπορείς... [ame=http://vimeo.com/30244274]Untitled on Vimeo[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.