Jump to content

Βαψιμο φτερωτης ανεμιστηρα

spH3RiCal

Recommended Posts

Υπαρχει κανενας τροπος να αποφυγω το τριψιμο? Η κανενα κολπο να μου γινει η ζωη λιγο ευκολοτερη? Γιατι με απλα ντουκοχαρτα/γυαλοχαρτα το βλεπω να μου βγαινει η πιστη μεχρι να τριφτουν σωστα ολα τα σημεια... :p

thnx :)

Θα σου πρότεινα αμμοβολή, αλλά επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα (και ειδικά για την κατάσταση της φτερωτής μετά). :ph34r:.

Γι' αυτό κάνε πέτρα την καρδιά σου, οπλίσου με υπομονή (και γυαλόχαρτα) και ξεκίνα.

εαν ειναι ματ, καθαρισε το καλα με το καταλληλο καθαριστικο και παιξε με ασταρι και χρωμα απλα

εαν ειναι γυαλιστερο ριχτου ενα χαιδεμα με 3Μ/scotch brite/ μαλλι τριβειου ψιλο

ισα να ματαρει και μετα καθαρισμα και ασταρι....και προχωρα μετα σε βαψιμο

απλα μετα θελει λιγο προσοχη στην αποτοποθετηση για χτυπηματα και γρατζουνιες.

μη ξεχασεις να μονωσεις την τρυπα του μοτερ,τον αξονα, τα πηνια, το καλωδιο και τον μαγνητη εαν εχει

και βαψε πρωτα απο πισω κι απ το πλαι για να πιασεις τα δυσκολα σημεια που ξεκιναν τα πτερυγια

• 2 weeks later...

Φίλε spH3RiCal εγώ έκανα ένα καλό καθάρισμα στη φτερωτή,μόνωσα όπως είπε ο Κοπρίτης την τρύπα του μοτέρ(πρόσθεσα και λίγο γράσο στον άξονα),την έβαψα με σπρέι ΜΟΤΙΡ(από Praktiker) και βγήκε πολύ καλό το αποτέλεσμα

DSC_2201-1.jpg

DSC_2202-1.jpg

Κι εγω αυτο εχω κανει, αλλα η κατι δε κανω καλα εγω η εχω παρει μουφα ασταρι.. Περασα δοκιμαστικα τη μια φτερωτη και το αποτελεσμα ηταν ενα σαγρε, αρκετα παχυ στρωμα..

Μηπως να γυρισω στη μεθοδο του πινελου? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.