spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 Υπαρχει κανενας τροπος να αποφυγω το τριψιμο? Η κανενα κολπο να μου γινει η ζωη λιγο ευκολοτερη? Γιατι με απλα ντουκοχαρτα/γυαλοχαρτα το βλεπω να μου βγαινει η πιστη μεχρι να τριφτουν σωστα ολα τα σημεια... thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Θα σου πρότεινα αμμοβολή, αλλά επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα (και ειδικά για την κατάσταση της φτερωτής μετά). . Γι' αυτό κάνε πέτρα την καρδιά σου, οπλίσου με υπομονή (και γυαλόχαρτα) και ξεκίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user9 Σεπτέμβριος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Το ενδεχόμενο να μην γίνει κάτι σωστά και να συντονίζει; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Αστάρωμα και βάψιμο χωρίς τρίψιμο.. άμα τρίψεις το πλαστικό δεν θα γίνει λοςκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 εαν ειναι ματ, καθαρισε το καλα με το καταλληλο καθαριστικο και παιξε με ασταρι και χρωμα απλαεαν ειναι γυαλιστερο ριχτου ενα χαιδεμα με 3Μ/scotch brite/ μαλλι τριβειου ψιλοισα να ματαρει και μετα καθαρισμα και ασταρι....και προχωρα μετα σε βαψιμοαπλα μετα θελει λιγο προσοχη στην αποτοποθετηση για χτυπηματα και γρατζουνιες.μη ξεχασεις να μονωσεις την τρυπα του μοτερ,τον αξονα, τα πηνια, το καλωδιο και τον μαγνητη εαν εχεικαι βαψε πρωτα απο πισω κι απ το πλαι για να πιασεις τα δυσκολα σημεια που ξεκιναν τα πτερυγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Καμια προραση για spray (ακρυλικο?)? (ναι τωρα αξιωθηκα να τελειωσω το τριψιμο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Οκτώβριος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Φίλε spH3RiCal εγώ έκανα ένα καλό καθάρισμα στη φτερωτή,μόνωσα όπως είπε ο Κοπρίτης την τρύπα του μοτέρ(πρόσθεσα και λίγο γράσο στον άξονα),την έβαψα με σπρέι ΜΟΤΙΡ(από Praktiker) και βγήκε πολύ καλό το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 8, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Κι εγω αυτο εχω κανει, αλλα η κατι δε κανω καλα εγω η εχω παρει μουφα ασταρι.. Περασα δοκιμαστικα τη μια φτερωτη και το αποτελεσμα ηταν ενα σαγρε, αρκετα παχυ στρωμα.. Μηπως να γυρισω στη μεθοδο του πινελου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.