GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 Καλημερα πρωτα απ'ολα....ο θεος να την κανει καλη με τα σκ@τοwindows που εχουμε μπλεξει....λοιπον ακουστε...εχθες ξαφνικα ο υπολογιστης μου εκλεισε απο μονος...ηταν ανοιχτος 18 ωρες.οταν τον ανοιξα ξανα,ειχε γινει αισθητα πολυ αργος κ κλειδωσε το ποντικι 2 φορες....στον εξπλορερ εμπαινε ανετα,αλλα οτι αλλο προγραμμα πηγαινα να ανοιξω εκανε 1 ωρα!απο τα νευρα μου τον κλεινω κ σημερα το πρωι που παω να τον ανοιξω.....voila.....μου γραφει οτι η εντολη του συστηματος μου C:/WINDOWS/system 32....(kati tetoio τελοςπαντων,αυτο δεν ειναι αρχειο για το βοοτ των windows)εχει σβηστει κ να προσπαθησω να κανω repair.Βαζω το cd των windows k arxizω κ εγω να τα φτιαξω.....οταν ομως παω να τα φτιαξω (αμα πατησεις help)σου βγαζει μια σειρα εντολες...ποια απ'ολες αυτες πρεπει να πληκτρολογησω ετσι ωστε να ξαναβαλω αυτο το αρχειο κ να βρω το συστημα μου ετσι οπως ηταν πριν,χωρις να χασω τιποτα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 κανενας...? ? ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
packo Ιούνιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Δοκίμασες να κάνεις autorepair????Μιλάμε για Windows XP φαντάζομαι ή 2003?? Επίσης δοκίμασε από την κονσόλα του repair να κάνεις ένα Check Disk (chkdsk) γιατί μπορεί και να στρώσει το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να αντιγράψεις ένα κατεστραμμένο αρχείο από το cd στον σκληρόΧρησιμοποίησε την εντολή expand (expand προέλευση [/d:filespec] [ προορισμός ])Δοκίμασε αυτό και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 autorepair πως κανω???για ΧΡ μιλαμε...παω να κανω check disk κ ξαναρχομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 [(expand προέλευση [/d:filespec] [ προορισμός ])δηλαδη παταω expand............C:\WINDOWS\??????? και ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 οταν παταω expand μου βγαζει οτι η παραμετρος αυτη δεν ειναι εγκυρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 δηλαδη παταω expand............C:\WINDOWS\?? και ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ?ναι , δοκίμασε το και το chkdsk καντο με την παράμετρο p δηλ. chkdsk /p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιούνιος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Με αλτ -ctrl-delete ti procceses etrexan ??μηπος εφαγες κανα σκουλικη ??Εαν δεν εισαι σιγουρος και δεν καθαριστει καλα τοτε αδικος κοπος το restore/repair.Kane kai ton kopo na deis mesa sto msconfig sto startup ti asxeto trexei stin ekinisi kai kleisto mipos doulepsei stin epanakinisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Spartiatis...δεν μπαινει καθολου στα windows........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Σου δίνω ένα παράδειγμα για την εντολή expandd:\i386\test.dl_ c:\windows\system32\test.dlld: ειναι το drive που έχεις το cd των windows και ακολουθείς το path όπως στο παράδειγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 egw δηλαδη θα αλλαξω μονο το δ και θα το βαλω οπως εχω εγω το drive??????μονο αυτο???σορυ αμα γινομαι σπαστικος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 ναι θα αλλάξεις το drive και βέβαια το όνομα του αρχείου , πρόσεξε τη σύνταξη γιατι στο cd είναι ζιπαρισμένα και το extension του αρχείου τελειώνει σε _ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 αμα κανω δευτερο partition με διαφορετικο boot θα μπορω να βλεπω κ να χρησιμοποιω ta arxeia του αλλου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Ιούνιος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγες μερες!!!κωλησε στα windows πατησα restart...kai c:\windows\system32\config\system missingκαι μαλιστα πριν δω αυτο μπουταρε αλλα εκει που τα windows ζητανε το pass για τον user..εδν επερνε με τιποτε τον κωδικο μου..οποτε ξαναπατησα restart kai tote εγραψε για το missing file...το παλεψα με το repair αλλα τιποτε...οποτε ξαναεβαλα τα windows αλλα σε ενα φακελο windows1 μπας και σωσω το desktop kai ta documets αλλα αποτι καταλαβα εκανα πατατα γιατι εβαλα παλι το ιδιο User..(δεν θυμαμαι βασικα λολ) και τα αρχεια μου δε τα βρισκω με τιποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Ιούνιος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 11:25] το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγες μερες!!!κωλησε στα windows πατησα restart...kai c:\windows\system32\config\system missingκαι μαλιστα πριν δω αυτο μπουταρε αλλα εκει που τα windows ζητανε το pass για τον user..εδν επερνε με τιποτε τον κωδικο μου..οποτε ξαναπατησα restart kai tote εγραψε για το missing file...το παλεψα με το repair αλλα τιποτε...οποτε ξαναεβαλα τα windows αλλα σε ενα φακελο windows1 μπας και σωσω το desktop kai ta documets αλλα αποτι καταλαβα εκανα πατατα γιατι εβαλα παλι το ιδιο User..(δεν θυμαμαι βασικα λολ) και τα αρχεια μου δε τα βρισκω με τιποτε... Ενα καλο προγραμματακι που διαβαζει ntfs απο dos δινοντας σου την δυνατοτητα να κρατησεις backup http://www.ntfs.com/products.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 παντως εδω ειναι η λυση!!ασχετα αν δε το ειχα δει να την κανω και εγω http://www.kellys-korner-xp.com/xp_sys32.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 14, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 In Recovery Console, change to the c:\Windows folder......αυτο πως το κανω????δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει με το change to the ........????πως να το αλλαξω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 14, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 εννοεί να πας στο root c:\Windows. Δηλαδή cd.. μέχρι να φτάσεις στο C:\ και μετά cd c:\Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.