kuza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2011 παιδια εχω αυτον τον κωδικα απο μια toolbar:Edit this Fiddle - jsFiddle - Online Editor for the Web (JavaScript, MooTools, jQuery, Prototype, YUI, Glow and Dojo, HTML, CSS)δεν ξερω πως να εισαγω ενα ακομα menu η στοιχειο.Εχω φαει το css αλλα τιποτα.Απο τι μου ειπε καποιος ειναι θεμα του script της java για το μενου:σας ακουω $(document).ready(function() { var menuRoot = $( "#menu-root" ); var menu = $( "#menu" ); // Hook up menu root click event. menuRoot .attr( "href", "javascript:void( 0 )" ) .click( function(){ // Toggle the menu display. menu.toggle(); // Blur the link to remove focus. menuRoot.blur(); // Cancel event (and its bubbling). return( false ); } ) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
user9 Σεπτέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Στη σελίδα που έδωσες έχει παρακάτω αυτά <div id="site-bottom-bar" class="fixed-position"> <div id="site-bottom-bar-frame"> <div id="site-bottom-bar-content"> <a id="menu-root" href="#">Toggle Menu</a> <div id="menu"> <a href="##">Here is a menu item</a> <a href="##">Here is a menu item</a> <a href="##">Here is a menu item</a> <a href="##">Here is a menu item</a> <a href="##">Here is a menu item</a> <a href="##">Here is a menu item</a> </div> </div> </div> </div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 αμ δε.....δεν γινεται φιλε το εχω δοκιμασει!Κατι παιζει με το κωδικα της java!θελω να βαλω και αλλο ενα μενου διπλα αστο αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user9 Σεπτέμβριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Το JavaScript κάνει κάτι generic, για όλα τα links. Στο CSS να ψάξεις. Το ότι είναι absolute όλα και fixed, ίσως εμποδίζει να εμφανιστεί επιπλέον menu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 φιλε δεν ειμαι και προγραμερ, οσο μπορεσα το εψαξα.Αν καποιος εχει καμια ιδεα καλος. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 To πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις το εφέ στο #menu-root. Το # σημαίνει ότι χειρίζεσαι το element με id=menu-root. Οπότε ο κώδικας μόλις βρει το 1ο που έχει το δεδομένο id, σταματάει να ψάχνει κι έτσι το 2ο-3ο-4ο-κλπ, τα αγνοεί.Έχεις δύο επιλογές:Αλλάζεις τον κώδικα και τις κλάσεις στο css ότι να ψάχνεις με class και όχι id (πχ .menu-root)ήΑλλάζεις τα ονόματα και βάζεις menu-root-1 και menu-root-2 με τις ανάλογες αλλαγές σε js/cssΓια το πως επιλέγεις μέσω class και όχι id δες εδώ: Selectors – jQuery API Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.