Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 OCZ vertex 2.οι βιδες της lian li ΔΕΝ μπαινουν στο αλουμινενιο σκατακι που εχει μεσα.Λυσεις?-δεν υπαρχουν εργαλεια για να μεγαλωσω τις "βολτες" στις ηδη υπαρχουσες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 ζει αυτός μας οδηγεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Τρομερό πρόβλημα.......δοκίμασε άλλες βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 M3 δοκίμασες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Το λιαν εχει μεσα "ειδικες" βιδες για να στεριωνεις τους δισκους.Δεν εχω βρει κατι αλλο αντιστοιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Μου φαίνεται εδώ είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Δυσκολο το βλεπω.Το σκατακι που ειπα ΑΚΑ 2.5 ΤΟ 3.5 εχει μικροτερες τρουπες απο την διαμετρο των βιδων (+λαστιχο) που δινει η Lian....Κοπριτης λογικα θα ξερει τι λεω...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Δυσκολο το βλεπω.Το σκατακι που ειπα ΑΚΑ 2.5 ΤΟ 3.5 εχει μικροτερες τρουπες απο την διαμετρο των βιδων (+λαστιχο) που δινει η Lian....Κοπριτης λογικα θα ξερει τι λεω...:...:παιζει και να ανοιξουμε νεες τρυπες 6/32 για να πιασουν οι βιδες με τα grommets της Lianliαλλα παιζει και να πεταξεις ενα τετοιο μεσα για 4 ssd και να καθαρισεις τσακ μπαμ...ποσους vertex εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 παιζει και να ανοιξουμε νεες τρυπες 6/32 για να πιασουν οι βιδες με τα grommets της Lianliαλλα παιζει και να πεταξεις ενα τετοιο μεσα για 4 ssd και να καθαρισεις τσακ μπαμ...ποσους vertex εχεις?Εναν εχω γιατι ειμαι φτωχομπινες.Βασικα θα στο φερνα χωρις δευτερη σκεψη Γιωργαρα -μιας και ειδα οτι το νεο σου μαγαζι ειναι κυριολεκτικα 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου στην Καλλιθεα,αλλα δυστυχως δεν το χω μαζι μου.Οσο για το αλλο δεν το ψηνω τωρα που επιτελους παρελαβα το rad support του TJ για intake fans(χωρις rad μονο fans) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Εναν εχω γιατι ειμαι φτωχομπινες.Βασικα θα στο φερνα χωρις δευτερη σκεψη Γιωργαρα -μιας και ειδα οτι το νεο σου μαγαζι ειναι κυριολεκτικα 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου στην Καλλιθεα,αλλα δυστυχως δεν το χω μαζι μου. Οσο για το αλλο δεν το ψηνω τωρα που επιτελους παρελαβα το rad support του TJ για intake fans(χωρις rad μονο fans) σε περιπτωση που ψηθεις για μεταφορες παντως σου υπενθυμιζω οτι παιζει ακομα κι αυτη η free of charge ηλεκτροστατικη σκελετου που σου ειχα ταξει τοτε με το διαγωνισμο του techpowerup..... Α! κι οταν αποφασισεις να περασεις για καφε ετσι επειδη εισαι διπλα... σφυρα μου το εγκαιρως πληζ, γιατι εχω αναθεσει στον Χυτρα να διαχειριστει διακριτικα το θεμα χρεωσης των θεσεων κοντα στην αφεντια σου σε τετοιο ενδεχομενο κι οπως καταλαβαινεις θα χρειαστει λιγο χρονο για να τυπωσει και τα μαγικα χαρτακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 σε περιπτωση που ψηθεις για μεταφορες παντως σου υπενθυμιζω οτι παιζει ακομα κι αυτη η free of charge ηλεκτροστατικη σκελετου που σου ειχα ταξει τοτε με το διαγωνισμο του techpowerup..... Α! κι οταν αποφασισεις να περασεις για καφε ετσι επειδη εισαι διπλα... σφυρα μου το εγκαιρως πληζ, γιατι εχω αναθεσει στον Χυτρα να διαχειριστει διακριτικα το θεμα χρεωσης των θεσεων κοντα στην αφεντια σου σε τετοιο ενδεχομενο κι οπως καταλαβαινεις θα χρειαστει λιγο χρονο για να τυπωσει και τα μαγικα χαρτακια Ναι αλλα ξερεις ειναι θεμα η μεταφορα απο το νησι ~~~~> Αθηνα ....Ειναι και ολοκληρο ντιβανομπαουλο. Ισως στο επομενο φευγιο. εννοειται οτι θα ειδοποησω/περασω. -Χυτρα ελα και εσυ ε-:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.