Jump to content

Περιεργο προβλημα με υπολογιστη που δεν ανοιγει

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης. Πριν 2-3 μερες παω να ανοιξω το πισι της υπογραφης μου αλλα τπτ. Πατουσα το κουμπι αλλα καμια αντιδραση. Ανοιγω το πλαιονο καπακι να πατησω το κουμπι που εχει πανω η μητρικη μηπως εχει χαλασει το power button του κουτιου αλλα τπτ. Τσεκαρω το κουμπι του τροφοδοτικου αν ειναι ανοιχτο και ηταν οκ.

Μεχρι που τελικα επαιξα λιγο με το καλωδιο τροφοδοσιας μεσα-εξω και ξεκινησε. Τις επομενες φορες επρεπε να κανω το ιδιο για να ανοιξει.

Σημερα μου λεει η αδερφη μου οτι δεν της ανοιγε και πειραξε ενα usb καλωδιο που ειχα μπροστα και ηταν σε ενα turbo-x hub και ανοιξε. Τωρα τον ανοιξα χωρις το hub-ακι και ανοιξε κανονικα.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Ρωτησα στο πλαισιο σημερα το πρωι, πριν μου πει η αδερφη μου για το hubακι, και μου ειπαν οτι ειναι μαλλον μητρικη, γιατι τους ειπα οτι αν τον βγαλω απο την πριζα και τον ξαναβαλω παιζει.

Εγω ειχα την εντυπωση οτι φταιει το τροφοδοτικο.

Αυριο θα δοκιμασω το τροφοδοτικο σε ενα αλλο παλιο πισι που εχω να δω αν ειναι αυτο θα εχω και κει παρομοιο προβλημα.

Απλα θελω να βρω το προβλημα γιατι ληγει η εγγυηση της μητρικης μεσα στον Οκτωβρη, το τροφοδοτικο εχει αλλα 5 χρονια.

• 1 month later...

ειχες τον δαιμονα μεσα στο σπιτι σου (βλεμε τουρμπο εξ χαμπ) και πηγε ο νους σου στο αγγελουδι??

οτι hubακι θα εκανε τετοιο προβλημα δεν τον φανταζομουν,...

Οτι Turbo-X hubάκι θα έκανε έτσι δε το φανταζόμουν...:rofl:

Απάτη μεγάλη τα Turbo-X. Τα Κινέζικα που αγοράζουμε απο DealExtreme κτλπ είναι κλάσης ανώτερα απο τα δικά τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.