zeus90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα. Τον έχω συνδεδεμένο με e-sata και όταν τον ανοίγω μου λέει ότι δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί αν δεν γίνει πρώτα φορμάτ. Πήρα το ρίσκο να του πω να κάνει φορμάτ αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να το κάνει. Έβγαλε μήνυμα σφάλματος στο οποίο μου ζητάει να ελέγξω αν ο δίσκος είναι read-only κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Τι λέτε πουλεύτηκε ο δίσκος; Παίζει να σώσουμε τίποτα; Αν όχι ξέρει κανείς αν μπορώ να τον πάω στο πλαίσιο και να μου τον αλλάξουν αν δεν έχω απόδειξη (Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν καν ονομαστική); Ξέρω ότι είναι μέσα στην εγγύηση.Για να δώδω μερικές παραπάνω λεπτομέρεις να πω ότι ο δίσκος είναι ο μαύρος turbo-x (640GB) με υποδοχές e-sata και usb.Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη
hayabusa Σεπτέμβριος 20, 2011 #2 Σεπτέμβριος 20, 2011 Η e-sata που τον συνδέεις που είναι; Σε κάποια θύρα pci, πάνω στη μητρική, σε κάποιο docking station του κουτιού ;Με usb έχεις δει τι γίνεται ;
zeus90 Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 20, 2011 Πάνω στη μητρική είναι. Mε usb φαίνεται αρχικά σαν να τον διαβάζει (ακούγεταο ο χαρακτηριστικός ήχος) και λέει ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχία αλλά μετά δεν τον εμφανίζει μέσα στο Μυ Computer. Στη διαχειριση συσκευων το εμφανιζει απλα σαν usb device
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2011 #4 Σεπτέμβριος 20, 2011 Τον εχεις καιρο ? Ισως να εχει προβλημα ειτε ο δισκος, ειτε ο controller του δισκου ...Δοκιμασε να τον λυσεις τελειως και να τον βαλεις μεσα στο κουτι. Σβησε το PC για καλο κ για κακο πριν το κανεις !
hayabusa Σεπτέμβριος 20, 2011 #5 Σεπτέμβριος 20, 2011 Πάνω στη μητρική είναι. Mε usb φαίνεται αρχικά σαν να τον διαβάζει (ακούγεταο ο χαρακτηριστικός ήχος) και λέει ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχία αλλά μετά δεν τον εμφανίζει μέσα στο Μυ Computer. Στη διαχειριση συσκευων το εμφανιζει απλα σαν usb deviceη διαχείριση δίσκων τι δείχνει όταν τον συνδέεις με USB;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.