Jump to content

Recommended Posts

το συγκεκριμένο modem, είναι για κλώτσους!

εγω σπαμαρω σε οποιον αναφέρει οτι εχει thomson να το πεταξει....

δεινοπαθώ! στο αλλο σπιτι

Καλησπέρα σας είχα κερδίσει το Zombie Pirates στο steamgift το ενεργοποίησα κανονικά το κατέβασα αλλά δεν το ανοίγει για να παίξω τι να κάνω?

Τι εννοεις ''δεν το ανοιγει''? Το εκτελεις κ δε ξεκιναει καθολου?

Οπως κ να χει κανε ενα verify integrity of game cache για αρχη που ναι ευκολο.

Οκ thnx το έκανα αυτό και άνοιξε ενώ δεν άνοιγε καν

• 2 weeks later...

Έκανα craft κάποια badges και ενώ μου έβγαλε κουπόνια το craft μετά δεν εμφανίζονται στο inventory. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλο;

Badge crafting rewards may be withheld when obtained using misappropriated cards.

:laughing:

Πιο σοβαρά τώρα, το δικό μου inventory δε δουλεύει καθόλου σήμερα, κάνε λίγη υπομονή και μάλλον θα συνέλθει.

:laughing:

Πιο σοβαρά τώρα, το δικό μου inventory δε δουλεύει καθόλου σήμερα, κάνε λίγη υπομονή και μάλλον θα συνέλθει.

Σιγά, τις μισές του κάρτες τις έχει σουφρώσει - καλά του έκαναν! :p

Θέλω να κάνω redeem μερικούς κωδικούς από το Humble Pack αλλά ενώ στο Origin απλά εμφανίζονται στο My Games και περιμένουν, στο Steam όταν κάνω add game, ξεκινάει να τα κατεβάζει κιόλας και πρέπει να τα κάνω pause. Πώς θα το κάνω να μην ξεκινάει να τα κατεβάζει, αλλά απλά να εμφανίζονται στο library μου?

Ευχαριστώ! Αυτά που είναι paused μπορώ να τα τακτοποιήσω κάπως?

Δεξί κλικ και delete local content από το library.