Jump to content

Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)

Recommended Posts

Καλημέρα..Θέλω να αγοράσω παιχνίδι απο το steam αλλα πρώτα θέλω να μάθω μερικά πράματα...

1) Τα παιχνίδια είναι όλα γνήσια όπως αυτά που βγάζουν η εταιρίες η έχουν καμιά διαφορά...??π.χ το Assassins Creed IV Black Flag είναι το ίδιο αν το αγοράσω από μαγαζί με το να το αγοράσω απο το steam???

2)Tα update γίνονται κανονικά???

3)Για να παίξω πρέπει να είμαι ονλινε???

1) ναι, π.χ στο assasin's weed γλιτωνεις το uplay client, λογαριασμο στο uplay θα κανεις ετσι κι αλλιως ομως για να μπορεσεις να παιξεις.

2) εχει πλεον επιλογη να μην γινονται ενω παιζεις, να γινονται, να μην γινονται καθολου :p

3) Πολλα παιχνιδια παιζουν και σε offline mode.

Καλημέρα..Θέλω να αγοράσω παιχνίδι απο το steam αλλα πρώτα θέλω να μάθω μερικά πράματα...

1) Τα παιχνίδια είναι όλα γνήσια όπως αυτά που βγάζουν η εταιρίες η έχουν καμιά διαφορά...??π.χ το Assassins Creed IV Black Flag είναι το ίδιο αν το αγοράσω από μαγαζί με το να το αγοράσω απο το steam???

2)Tα update γίνονται κανονικά???

3)Για να παίξω πρέπει να είμαι ονλινε???

1. Πιο γνήσια δεν γίνεται :-).Αυτό που δεν έχεις είναι η συσκευασία με ότι μπορεί να περιέχει...

2. Οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά, αλλά δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες την ίδια μέρα που τις δίνει η εταιρεία.

3. Μπορείς να παίξεις και εκτός σύνδεσης.

Mobile

1) ναι, π.χ στο assasin's weed γλιτωνεις το uplay client, λογαριασμο στο uplay θα κανεις ετσι κι αλλιως ομως για να μπορεσεις να παιξεις.

να με συμπαθας μαστορα αλλα δεν τον γλυτωνεις τον uplay client... το αντιθετο μαλιστα, τρεχουν και οι 2 client την ιδια ωρα.

Δηλαδή αξίζει...η αγορές γίνονται με paypal ε???

paypal - χρεωστικη /πιστωτικη απευθειας - paysafe, αμα ειναι να στα παρουν βρισκουν χιλιους τροπους :hehe:

να με συμπαθας μαστορα αλλα δεν τον γλυτωνεις τον uplay client... το αντιθετο μαλιστα, τρεχουν και οι 2 client την ιδια ωρα.

OH_GOD_NO_by_InhailedAssassin.jpg

Αμα ξανασχοληθω ποτε με (n)ubisoft να μου τρυπησουνε το ρυγχος .....

Ήθελα να κάνω το football manager 2014 δώρο σε ένα φίλο και το βρίσκω στο steam 50ευρώ ενώ στα ελληνικά καταστήματα 25-30. Αυτές είναι οι τιμές που παίζουν? Απο steam αγοράζουμε μόνο ότι είναι σε προσφορά δηλαδή?

αγοράζεις και στο checkout στον τρόπο πληρωμής βάζεις paysafe οπού εκει σου ζητάει τον κωδικό

Νομίζω ότι είναι καλύτερο να βάζεις το ποσό της paysafe στον λογαριασμό σου (wallet / πορτοφόλι).

Όταν έρθει η ώρα της πληρωμής, το σύστημα "τραβάει" το ποσό που απαιτείται αυτόματα.

Τα υπόλοιπα χρήματα παραμένουν στο πορτοφόλι σου, για μελλοντική χρήση, χωρίς ημερομηνία λήξης,

δηλαδή δεν είσαι υποχρεωμένος να τα καταναλώσεις μέχρι κάποια ημερομηνία.

Αν το ποσό που θα πληρώσεις είναι μικρότερο από το ποσό της paysafe, πρέπει να κρατάς τα χαρτάκια μέχρι την επόμενη χρήση.

Μετά από 2-3 φορές είναι κουραστικό και εύκολο να χάσεις τον λογαριασμό. ;)

Ήθελα να κάνω το football manager 2014 δώρο σε ένα φίλο και το βρίσκω στο steam 50ευρώ ενώ στα ελληνικά καταστήματα 25-30. Αυτές είναι οι τιμές που παίζουν? Απο steam αγοράζουμε μόνο ότι είναι σε προσφορά δηλαδή?

Ναι. Στις εκπτώσεις είχε 50%.

Αλλά ακόμα και τώρα μπορείς να το βρεις στα 20-30 μέσω trading. Αν το βιάζεσαι καλύτερα από κατάστημα να είσαι και σίγουρος :)

αν ενδιαφέρει καποιον υπάρχουν κουπονάκια

• 20% OFF Velocity Ultra Valid until Σάββατο, 1 Φεβρουάριος 2014
  • 50% OFF Crusader Kings II Valid until Σάββατο, 1 Φεβρουάριος 2014
  • 10% OFF Toki Tori 2+ Valid until Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014

δίνονται χωρίς αντάλλαγμα....αν έχετε καμια steam game card(που δεν τη θέλετε) καλοδεχούμενη!:jump1:

Ναι. Στις εκπτώσεις είχε 50%.

Αλλά ακόμα και τώρα μπορείς να το βρεις στα 20-30 μέσω trading. Αν το βιάζεσαι καλύτερα από κατάστημα να είσαι και σίγουρος :)

Μόλις χθες είδα στο Π το πακέτο του Football Manager 2014 στα 29.90€

Είναι η Ελληνική έκδοση και μπορείς να τη χρησιμοπoιήσεις στο Steam ;)

Βλέπω ότι σήμερα έχει προσφορά στο Mark of the Ninja. Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα, φαίνεται το παιχνίδι+DLC να κάνει όσο το DLC μόνο του?

Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να βρούμε το DLC σκέτο?

Βλέπω ότι σήμερα έχει προσφορά στο Mark of the Ninja. Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα, φαίνεται το παιχνίδι+DLC να κάνει όσο το DLC μόνο του?

Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να βρούμε το DLC σκέτο?

Και το ακόμα πιο κουφό είναι ότι γράφει το DLC 4,99€

και πιο κάτω "προσθήκη όλων των DLC" 4,49€!