Jump to content

Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)

Recommended Posts

Στο αριστερό παράθυρο ("You receive") είναι το καθαρό ποσό με το οποίο πιστώνεται το Steam Wallet σου.

Στο δεξί παράθυρο ("Buyer pays") είναι το τελικό ποσό (με τα fees/πρόσθετα) που πληρώνει ο αγοραστής.

ακριβώς πάνω απτά κουτάκια έχει ενα κάτι σαν χρονοδιάγραμμα το οποιο λέει πόσο πουλήθηκαν από άλλους η ιδια κάρτα που πουλάς.Ε αυτές τις τιμες που δειχνει στο 'χρονοδιάγραμα' ειναι με φπα ή ηταν η τιμή που έβαλε ο πωλητής χωρίς το φπα.

*Το γραφω εδώ γιατί δεν υπάρχει σχετικό θέμα και δεν ξέρω που να το βάλω.

Μου έστειλαν απο την Paradox 2 κλειδάκια για Magicka Wizard Wars Alpha (1 για μενα και ενα εξτρα).

Ομως εγω είχα πάρει κλειδι απ τη σελίδα τους στο fb εδω και καιρο, οπότε εχω 2 να δώσω.

Giveaway δεν μπορω να κανω γιατι δεν υπάρχει ακομα το παιχνιδι στο steamgifts, οπότε όποιος θέλει κλειδι μου το λεει.

Άμα θέλετε κιόλας παιζουμε και κανενα round.

Ωραιο είναι το παιχνιδάκι, αν και εχω παιξει πολυ λιγο.

*Το γραφω εδώ γιατί δεν υπάρχει σχετικό θέμα και δεν ξέρω που να το βάλω.

Μου έστειλαν απο την Paradox 2 κλειδάκια για Magicka Wizard Wars Alpha (1 για μενα και ενα εξτρα).

Ομως εγω είχα πάρει κλειδι απ τη σελίδα τους στο fb εδω και καιρο, οπότε εχω 2 να δώσω.

Giveaway δεν μπορω να κανω γιατι δεν υπάρχει ακομα το παιχνιδι στο steamgifts, οπότε όποιος θέλει κλειδι μου το λεει.

Άμα θέλετε κιόλας παιζουμε και κανενα round.

Ωραιο είναι το παιχνιδάκι, αν και εχω παιξει πολυ λιγο.

Με ψήνει :fun:

μπορείς να το στείλεις σε pm :worship:

εχει ληξει βρε... εσυ χαλασες τα ποσοστα βρε ; και ηθελα το esther ? οχι οτι με χαλαει το braid.

edit

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΕΟ ?

4,49 ειχε πριν 4,49 εχει και τωρα ....

edit 2

τωρα το αλλαξαν.. ουφ, αγοραστηκε και αυτο

Έγινε επεξεργασία από panoc

καποιο top down shooter εχετε να προτεινεται ;

σαν αυτο ενα πραμα δηλαδη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ArtInGames.AirAttackHD&hl=el

οχι απαραιτητα με αεροπλανα, απλα κατι απλο και γρηγορο να βαζεις τον controller και να χαλαρωνεις ...

καποιο top down shooter εχετε να προτεινεται ;

σαν αυτο ενα πραμα δηλαδη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ArtInGames.AirAttackHD&hl=el

οχι απαραιτητα με αεροπλανα, απλα κατι απλο και γρηγορο να βαζεις τον controller και να χαλαρωνεις ...

αν δεν ειναι top down αλλα side;

Save 66% on Sine Mora on Steam

Μπορω να πω ότι το Braid είναι διεστραμένα δυσκολο σε κάποια σημεία..

Πριν κάτι χρόνια που είχα ασχοληθεί, περήφανα μπορώ να πω ότι το τερμάτισα.

Είναι όσο δύσκολο πρέπει. Για μένα το 2ο καλύτερο single player game που έχω παίξει ever.

Με τα αστέρια μην ασχολειθείτε καν, απλά είναι αδύνατο να τα πάρεις.

Έγινε επεξεργασία από winters

παντως ειναι ζουδια οι χρηστες του steam δεν εξηγειται αλλιως, για πολλοστη φορα στα βγηκε επιλογη κοινοτητας τιτλος ο οποιος παιρνει 40 discount το χρονο και εχει μπει σε 15 bundles το τραγικο δε ειναι οτι στη ψηφοφορια που μολις εληξε μονο ενας τιτλος ηταν νορμαλ το sherlock, και το shetlers και το hacker μας τα εχουν κανει τσουρεκια με bundles και discounts.

αν δεν ειναι top down αλλα side;

Save 66% on Sine Mora on Steam

πολυ καλο! thanks !

ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ!!!!!

Τσαμπα ειναι..

Save 50% on Left 4 Dead 2 on Steam

ωραιος κατεβαινει ηδη, και η πλακα ειναι οτι ηταν σε προσφορα πριν λιγες μερες :p