inetus3r Απρίλιος 6, 2016 #3401 Απρίλιος 6, 2016 On 21/3/2016 at 10:22 ΠΜ, το μέλος wolves έγραψε: copy paste πρωτα. Μετα delete απο το steam το παιχνιδι. Μετα θα το κανεις add παλι και θα επιλεξεις το δισκο που εχεις κανει το copy paste και θα βρει τα αρχεια πριν αρχισει το download και θα εισαι κομπλε. Expand On 6/4/2016 at 7:32 ΠΜ, το μέλος artyom έγραψε: Δημιουργώ desktop shortcut και μου φτιαχνει ενα αρχεo url.Καντε λιγο μια δοκιμη γιατι οσες λυσεις βρήκα, δε μου ελυσαν το προβλημα. Expand Δεν θα χαρακτηρίσω τις παραπάνω λύσεις, αν σας βολεύουν, αλλά... Η λύση που χρησιμοποιώ λέγεται symbolic links. Προσφέρεται (δωρεάν) από το Λειτουργικό Σύστημα και είναι διαθέσιμη σε Windows και σε (εκδόσεις του) Linux. Έκανα την τυπική εγκατάσταση του Steam στον δίσκο του συστήματος (C:) Δημιούργησα ένα φάκελο στον δίσκο D: με όνομα "D:\GAMES" Αντέγραψα τα περιεχόμενα του "C:\Program Files\Steam\steamapps\common" στον φάκελο "D:\GAMES" Διέγραψα τον φάκελο "C:\Program Files\Steam\steamapps\common" Δημιούργησα ένα link (junction point) από το "D:\GAMES" στο "C:\Program Files\Steam\steamapps\common" mklink /J "C:\Program Files\Steam\steamapps\common" "D:\GAMES" ή mklink /J "C:\Program Files (χ86)\Steam\steamapps\common" "D:\GAMES" Ξεκίνησα το Steam και συνεχίζω να το λειτουργώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τεχνική άποψη, η λειτουργία είναι διαφανής προς τον χρήστη και την εφαρμογή. Κάθε φορά που ο χρήστης ή η εφαρμογή ζητάει ζητάει δεδομένα από το "C:\Program Files\Steam\steamapps\common", το Λ/Σ παρουσιάζει τα δεδομένα από το "D:\GAMES". Πιστεύω ότι αξίζει να πειραματιστείτε και να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες των symbolic links. Αν εφαρμόσετε τα παραπάνω, o φάκελος "C:\Program Files\Steam\steamapps\common" θα "φαίνεται" όπως στην εικόνα: http://i.imgur.com/ZDNi7WT.jpg Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το παρακάτω άρθρο: http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ 1
artyom Απρίλιος 6, 2016 #3402 Απρίλιος 6, 2016 Πολυ περιεργες λύσεις και τα 2 κλικ γινονται 22 για τη δημιουργια shortcuts. Ελπιζω να λυθει ο default τροπος.Επειδη το παραπανω το θεωρω too much για κατι τοσο απλο, βρήκα ενα program το steamurlconverter,δεν εχει install, το τρεχεις και σου δημιουργει το shortcut που θελεις.Ευχαριστω για οποια βοηθεια.
inetus3r Απρίλιος 6, 2016 #3403 Απρίλιος 6, 2016 On 6/4/2016 at 10:37 ΠΜ, το μέλος artyom έγραψε: Πολυ περιεργες λύσεις και τα 2 κλικ γινονται 22 για τη δημιουργια shortcuts. Expand Μην το πεις αυτό σε χρήστη Linux / Unix. Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη του βέβαια
minast Απρίλιος 6, 2016 #3404 Απρίλιος 6, 2016 Πάντως θυμίζω ότι μπορείτε να έχετε Steam Library σε παραπάνω από έναν δίσκους και να ρωτάει κάθε φορά σε ποιον θέλετε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Για μετακινήσεις, ισχύουν τα παραπάνω.
hwpel Απρίλιος 15, 2016 #3405 Απρίλιος 15, 2016 Διαθέσιμη Open Multiplayer Beta για το Doom 4 μέσω Steam!!!! Κάψιμοοο...
ARMAGEDDON Απρίλιος 15, 2016 #3406 Απρίλιος 15, 2016 (edited) έλα όποιος θέλει απλά κάνει search στο steam " DOOM Open Beta " Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 15, 2016 από ARMAGEDDON
tommybertsen Απρίλιος 16, 2016 #3408 Απρίλιος 16, 2016 On 15/4/2016 at 8:59 ΜΜ, το μέλος inetus3r έγραψε: Τρελό κάψιμο, ειδικά με nvidia Expand Ειχα για καποιο λογο τους 361.91. Και κολλουσε σε αυτο το screen. Με τους τελευταιους δε κολλαει εδω, το βγαζει και ισα που προλαβαινεις να διαβασεις τις 2 πρωτες γραμμες. Αλλα μιλαμε για αστεια πραγματα 1
LocoDiceGR Απρίλιος 21, 2016 #3409 Απρίλιος 21, 2016 (edited) Γιατι δεν βλεπω paysafe στο στεαμ? Για να βαλω? Μου στειλανε μια απο ισπανια. Ουτε στο kinguin βλεπω επιλογη. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2016 από LocoDiceGR
inetus3r Απρίλιος 21, 2016 #3410 Απρίλιος 21, 2016 On 21/4/2016 at 11:15 ΠΜ, το μέλος LocoDiceGR έγραψε: Γιατι δεν βλεπω paysafe στο στεαμ? Για να βαλω? Μου στειλανε μια απο ισπανια. Ουτε στο kinguin βλεπω επιλογη. Expand Μάλλον τους είπες ότι είσαι... από Ελλάδα Από τον Οκτώβρη του 2015 τα sites που δέχονται την Paysafe είναι περιορισμένα. Δες το επίσημο site τους για ενημέρωση. Πριν από τα capital controls, προσπάθησα να βάλω στο Steam μια Paysafe από Πορτογαλία, αλλά δεν τα κατάφερα.
LocoDiceGR Απρίλιος 21, 2016 #3411 Απρίλιος 21, 2016 On 21/4/2016 at 12:05 ΜΜ, το μέλος inetus3r έγραψε: Μάλλον τους είπες ότι είσαι... από Ελλάδα Από τον Οκτώβρη του 2015 τα sites που δέχονται την Paysafe είναι περιορισμένα. Δες το επίσημο site τους για ενημέρωση. Πριν από τα capital controls, προσπάθησα να βάλω στο Steam μια Paysafe από Πορτογαλία, αλλά δεν τα κατάφερα. Expand οποτε παει χαμενη η καρτα?
inetus3r Απρίλιος 21, 2016 #3412 Απρίλιος 21, 2016 On 21/4/2016 at 12:06 ΜΜ, το μέλος LocoDiceGR έγραψε: οποτε παει χαμενη η καρτα? Expand Τα sites που ανέφερες δεν δέχονται πλέον paysafe κάρτες από Ελλάδα. Από την εμπειρία μου με την Πορτογαλέζικη κάρτα, έχω μείνει με την εντύπωση ότι δεν είναι δυνατή η χρήση της κάρτας paysafe από χώρα διαφορετική από αυτή της έκδοσής της.
SpirosKGR Απρίλιος 21, 2016 #3413 Απρίλιος 21, 2016 Δωρεάν Rocket League και Company of Heroes μέχρι Δευτέρα στις 8μμ 3
Proteas Απρίλιος 23, 2016 #3414 Απρίλιος 23, 2016 (edited) Παιδες βρηκα αυτο το αρθρο http://www.pcgamer.com/four-utilities-to-optimize-your-steam-client/ δοκιμασα το Steam cleaner και βρηκε και καθαρισε 2,5GB !!! σκουπιδια. Περα απο αυτο μετα απο restart κτλ ολα τα παιχνιδια δουλευουν κανονικα γιατι φιλος ειχε τις αποριες του στο κατο ποσο ειναι εμπιστο το προγραμμα. Ολα καλα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2016 από Proteas 2
acct Απρίλιος 23, 2016 #3415 Απρίλιος 23, 2016 Είμαι περίεργος, κρατάει κατάλογο των αρχείων που διαγράφει; Θα είχε ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά. Έχε υπόψη ότι μπορεί όντως κάποια παιχνίδια να εγκαθιστούν 20 διαφορετικές εκδόσεις του DirectX, αλλά όντως τις χρειάζονται (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9974-PAXN-6252). Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το C++ Redist, αν και όχι στον ίδιο βαθμό.
Proteas Απρίλιος 23, 2016 #3416 Απρίλιος 23, 2016 Πες το τυχη πριν καμια βδομαδα φιλος με εβαλε και δοκιμασα ενα εργαλειο seeding για το bf4 το οποιο και κρασαρε την πρωτη φορα, μου εδωσε αυτο το προγραμμα το οποιο http://www.chip.de/downloads/All-in-One-Runtimes_37449838.html (προσοχη αν καποιος το κανει εγκατασταση στα επιμερους προγραμματα που παει να βαλει) βαζει ολα τα Runtimes που χειαζεται ο υπολογιστης μας αυτοματα και ασχετα απο ποιες εκδοσεις εχεις θα τις περασει ολες + DirectX, java, flash και πολλα ακομα. Οσο για το steam cleaner βγαζει καταλογο τι παει να σβησει δεν ειδα αν μπορω να τον κρατησω και εμενα απλα δεν μου εσβηνε απο το bad company 2 καποια αρχεια ενω απο αλλο φιλο το far cry 3, αλλα οταν σου λεει τι δεν μπορει να βγαλει μπορεις να το κανεις manual. Στην περιπτωση μου δεν εσβηνε 1.7mb
LocoDiceGR Απρίλιος 24, 2016 #3417 Απρίλιος 24, 2016 On 23/4/2016 at 4:00 ΜΜ, το μέλος Proteas έγραψε: Πες το τυχη πριν καμια βδομαδα φιλος με εβαλε και δοκιμασα ενα εργαλειο seeding για το bf4 το οποιο και κρασαρε την πρωτη φορα, μου εδωσε αυτο το προγραμμα το οποιο All in One Runtimes - Download - CHIP (προσοχη αν καποιος το κανει εγκατασταση στα επιμερους προγραμματα που παει να βαλει) βαζει ολα τα Runtimes που χειαζεται ο υπολογιστης μας αυτοματα και ασχετα απο ποιες εκδοσεις εχεις θα τις περασει ολες + DirectX, java, flash και πολλα ακομα. Οσο για το steam cleaner βγαζει καταλογο τι παει να σβησει δεν ειδα αν μπορω να τον κρατησω και εμενα απλα δεν μου εσβηνε απο το bad company 2 καποια αρχεια ενω απο αλλο φιλο το far cry 3, αλλα οταν σου λεει τι δεν μπορει να βγαλει μπορεις να το κανεις manual. Στην περιπτωση μου δεν εσβηνε 1.7mb Expand http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5254395&postcount=97 Υπαρχει και αυτο στο guru3d, λιγα ατομα το ξερουν. 1
LocoDiceGR Απρίλιος 24, 2016 #3418 Απρίλιος 24, 2016 On 21/4/2016 at 12:11 ΜΜ, το μέλος inetus3r έγραψε: Τα sites που ανέφερες δεν δέχονται πλέον paysafe κάρτες από Ελλάδα. Από την εμπειρία μου με την Πορτογαλέζικη κάρτα, έχω μείνει με την εντύπωση ότι δεν είναι δυνατή η χρήση της κάρτας paysafe από χώρα διαφορετική από αυτή της έκδοσής της. Expand Το G2A την δεχτηκε τελικα. 2
artyom Μάϊος 6, 2016 #3419 Μάϊος 6, 2016 Σε προσφορα τα dead island, το οποιο σε 20 μερες βγαινει η remaster εκδοση.
Recommended Posts