Jump to content

Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)

Recommended Posts

Τελείωσα μόλις το 2 (χωρίς DLC :() και σκεφτόμουν να πάω να κάνω 1-2 achievements που μου λείπουν στο 1... Και τσουπ:

Borderlands update released

Steamworks multiplayer is coming in a future update.

Changes:

- Removed SecuRom from the title and all DLC

- Added a “Granting Tool” In the steam “Tools” section that turns a retail disc into a Steam version of Borderlands

- “News Ticker” added to the main menu to give you updates on the Multiplayer restoration updates.

- Imported SecuRom DLC keys into Steam, so if you bought DLC outside of Steam, activate it within Steam and get your matching content.

Έτσι κι αλλιώς, πάντα χαίρομαι όταν βγάζουν τα πολλαπλά DRM.

Τα booster pack λαμβάνονται τυχαία και είναι αρκετά σπάνια στο να τα λάβεις.

Με το που φτιάχνεται ένα σήμα από ένα παιχνίδι (crafting a badge) ταυχόχρονα δημιουργείται ένα booster pack το οποίο το λαμβάνει τυχαία ένα άτομο που έχει το παιχνίδι αυτό και είναι σε κατάσταση "eligible to receive a booster pack".

Όσο πιο μεγάλο είναι το επίπεδο σου (level) στο steam τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις στο να λάβεις κάποιο από αυτά.

Έγινε επεξεργασία από chosen21

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] Κάρτες αγοράζεις μόνο μέσω wallet. Γενικά νομίζω οτιδήποτε στο market το αγοράζεις μέσω wallet μόνο.

Εδώ μπορείς να προσθέσεις λεφτά στο Wallet σου.

Γιατί όμως θες να αγοράσεις κάρτες;

Κανονικά είναι κλέβω !! αλλά για πες πως είσαι 180 level ?

Προσωπικά, αγόρασα πολλές κάρτες από το Community Market με το κέρδος που είχα από το trading.

Πολύ συνηθισμένος τρόπος να αποκτήσεις κάρτες είναι η ανταλλαγή (trading) με

- "μέταλλα" από το TF2 (scrap, reclaimed, refined, keys) κτλ (για να ανεβάσεις το Steam level)

- άλλες κάρτες σε αντιστοιχία 1:2 (μόνο για κέρδος).

Η διαδικασία μπορεί να γίνει πολύπλοκη, αλλά είναι εύκολη.

Πουλάς τις κάρτες σου με αντιστοιχία 1:2,

πουλάς τις νέες κάρτες που απέκτησες για "μέταλλα", και

με τα "μέταλλα" αγοράζεις τις κάρτες (πλήρη set / full deck) που σε ενδιαφέρουν.

Επίσης, μπορείς να αγοράζεις παιγνίδια (με TF2 κλειδιά σε χοντρική τιμή) και να τα πουλήσεις με κέρδος.

Με το κέρδος αγοράζεις με όποιο τρόπο θέλεις τις κάρτες (είτε από το Cοmmunity Market είτε από άλλους χρήστες).

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

Αλλά αν βάλεις κάτω τις εργατοώρες σου για να τα κάνεις όλα αυτά, τελικά ζημία έχεις... :p

Μην ξεχνάς ότι, κάποιοι από εμάς είμαστε λιγότερο πολυάσχολοι σε σχέση με σένα :p

@artyom Κάρτες αγοράζεις μόνο μέσω wallet. Γενικά νομίζω οτιδήποτε στο market το αγοράζεις μέσω wallet μόνο.

Εδώ μπορείς να προσθέσεις λεφτά στο Wallet σου.

Γιατί όμως θες να αγοράσεις κάρτες;

Που και που, 2/φορες το μηνα κανω κανα craft badge έτσι για να πάρω μια τζούρα. :p

E και τώρα πρέπει να αγοράσω.Δεν εχω αλλες καρτες ή items tradeable.

Που και που, 2/φορες το μηνα κανω κανα craft badge έτσι για να πάρω μια τζούρα. :p

E και τώρα πρέπει να αγοράσω.Δεν εχω αλλες καρτες ή items tradeable.

Και λέει εμένα "εξαρτημένο" :rofl:

Ο κύριος 2-3 καταxωρήσεις παραπάνω